Kategoriat / Web Hosting

Oulanka Network Corporation

Keskiarvo: (2.8): 3 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Oulanka Network Corporation on suomalainen, vuonna 2001 Floridassa toimintansa aloittanut domain nimien rekisteröintiin ja web-hotellipalveluihin erikoistunut yritys." 


Kirjoita arvostelu!


www.oulanka.com

 
6.4.2019
Hyviäkin kokemuksia on


Olen käyttänyt tätä palvelua noin kolme vuotta erään yhdistyksen kotisivujen alustana. Toiminta on ollut moitteetonta ja hinnoittelu edullista. Asiakaspalvelu on myös ollut hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Yhdistyksemme ei käytä sähköpostiominaisuutta ollenkaan, joten sitä en osaa kommentoida. Ilmeisesti aikaisempi kritiikki on pääosin kohdistunut siihen. Jonkinmoisena tietoturvariskinä pidän sitä, että tiedostojen siirto palvelimelle tapahtuu ainoastaan suojaamatonta FTP-protokollaa käyttäen. Suojattua vaihtoehtoa ei ole saatavilla. Tämä pudottaa yhden tähden pois. Yhdistyksemme käyttötarkoitukset huomoiden neljä tähteä!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.9.2018
Palvelin lakkasi toimimasta


Asiakaspalvelu on luokatonta

Suunnittelin Domain-palvelimen siirtoa suomalaiselle palvelimelle ja kysyin vaihtoavainta - maksetun ajan jälkeen. Mainitsin samalla noista edellä olevista ongelmista SLL-salauksen osalta Outlookissa.

No Risto sai herneen nenäänsä ja katkaisi palvelimen käytön kesken sopimuskauden. Sähköposti ei sitten toiminut ennen kuin sain siirrettyä suomalaiselle palelimelle- ja nyt alkaa tulla firmalle maksukehotuksia? Kun harjoitan asianajotoimintaa, katkaisu voi aiheuttaa todella suuria vahinkoja. Kysyin yhteystietoja mihin laitan reklamaatiota ja korvausvaatimuksia. Risto vastasi että oikeus ratkaisee eikä ilmoittanut yhteystietoja ja lopetti kommunikaation (kuin lapsi).

Harkitsen oikeustoimia. Kun Oulanka corp. on Yhdysvalloissa, en viitsisi muutaman dollarin takia yksin nostaa kannetta. Jos joku muukin haluaisi riidellä asiasta ja on kattava oikeusturvavakuutus, olisin halukas neuvottelemaan Oulangan kanssa, jos sen yhteystiedot saadaan jostain.

Asiakaspalvelu on alta arvosteluasteikon. Palvelin toimi muuten hyvin, mutta SLL- salaus aiheutti jostain syystä ongelman, että joka sähköpostissa piti erikseen hyväksyä salausongelma.

En suosittele, paitsi varauksin jos asiakaspalvelija Risto ei ole enää vastuussa Suomen toiminnasta (palvelin toimi pääosin hyvin).

Timo Martikainen Varatuomari Lakiasiaintoimisto Timo Martikainen VT@timomartikainen.fi


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Oulanka Network Corporation