Kategoriat / Deittipalvelut

Suomi24 Treffit

Keskiarvo: (4.5): 4.5 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Liity jäseneksi ja luo oma profiili. Saat koko treffipalvelun käyttöösi ilman rajoituksia. Lisäksi voit ottaa yhteyden maksutta muihin profiilieihin." 


Kirjoita arvostelu!


treffit.suomi24.fi

 
4.10.2017
Pieniä teknisiä puutteita mutta muuten toimiva treffipalsta


Suomi24:n treffeillä haetaan vähemmän tositarkoituksella seuraa kuin esim. Happypancakessa, mutta kyllä sielläkin on laidasta laitaan.

Liittyminen on ilmaista, ja viestitelläkin voi ilmaiseksi, rajana on kolme viestiketjua vuorokaudessa. Ostamalla ns. plus-paketin raja nousee käytännössä rajoittamattomaksi. Hinta vaihtelee paketin keston mukaan. Muita etuja ovat erilaiset tilastotiedot ja listaukset sekä mahdollisuus lukea yli kuukauden vanhoja viestejä.

Tietokoneen selaimella palstaa käytettäessä viestien lukeminen ja kirjoittaminen sujuvat ongelmitta. Pientä harmia aiheuttaa, että selainistunnossa on jokin aikakatkaisu eli jos ei räpyttele vähän väliä, järjestelmä heittää ulos ja joutuu kirjautumaan uudestaan – ja saattaa se heittää ulos, vaikka olisi räpytellyt. Moni käyttäjä ei viitsikään kirjautua itse ulos, vaan jättää uloskirjaamisen sivuston hommaksi.

En tiedä, seuraako tuosta vai mistä erittäin ärsyttävä seikka, ettei läsnäoloa osoittava vihreä täplä ole luotettava. Monesti on nimittäin minulle käynyt, että olen viestinäkymässä räpytellyt eri viestiketjujen kesken varmistaakseni, että jonkin tietyn keskustelijan valo tosiaan palaa eli hänen pitäisi olla linjalla. Kirjoitan hänelle viestin ja heti kun painan lähetyspainiketta, valo sammuu, aivan kuin toinen ei olisikaan ollut linjalla.

Toinen läsnöolosta kertovaa valoon liittyvä ilmiö on, että valo vaihtuu, kun vaihdan viestinäkymässä viestiketjusta toiseen.

Uusi ilmiö on, että valo palaa, viestit merkitään luetuiksi, mutta niihin ei koskaan vastata. Tietysti kyseeseen voi tulla ihminen, joka on joko äärimmäisen ujo tai jolla ei ole käytöstapoja vastata edes jotain, mutta toisinaan sitä pohtii, onkohan siellä ihmistä lainkaan, vaan jokin botti.

Tietokoneen selaimen lisäksi olen käyttänyt palstaa Applen Iluuri-puhelimen Safari-selaimella. Käyttökokemus ei ole ollut huikaiseva varsinkaan viestien kirjoittamisen osalta. Viestintähän on koko palstan keskeisin toiminto. Loppukesällä viestettely kävi mahdottomaksi, kun kirjoituskursori piti jokaisen kirjaimen näppäilyn jälkeen monen sekunnin välkyntätuokion. Googlasin tuota ilmiötä ja kyseessä lienee ollut, että palstan tekstikenttiä ei ollut koodattu html-standardin mukaisesti lomakkeelle. Sittemmin Suomi24 näyttää korjanneen vian eli tekstin kirjoittaminen toimii taas normaalisti. Tosin viestikenttä on edelleen yhtä pieni.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Suomi24 Treffit