Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Helsinki tatskat

Bound Tattoo

Keskiarvo: (3.5): 3.5 Star Rating
Arvosteluja: 3

Kalevankatu 32, Helsinki

"Tatuointien suunnittelu ja tekeminen lähtee aina asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tarkoituksena on saada jokaiselle asiakkaalle omanlaisensa tatuointi, mielellään toteutetaan tietenkin hänelle erityisesti suunniteltu ainutlaatuinen kuva. Oman kuvamallin voi myös tuoda näytille, tai tulla studiolle katsomaan mitä tatuointimallikansiosta -ja kirjoista löytyy." 


Kirjoita arvostelu!


www.boundtattoo.com

 
18.6.2017
Loistavaa jälkeä ja kyllä kommunikointi sähköpostilla pelaa


Oman kokemuksen mukaan kommunikointi on toiminut hyvin. Kyselin nyt muutaman vuoden tauon jälkeen uutta aikaa tatuoinnin suunnittelulle ja tatuointiajalle. Vastaus tuli sähköpostilla kahdessa päivässä. Ehdotti useita eri päivävaihtoehtoja seuraavalle viikolle, jolloin voisin tulla studiolle keskustelemaan tatuointi-ideasta ja ajanvarauksesta. Joskus Jenni vain on helvetin kiireinen, eikä sille mahda mitään. Tatuointien jälki on niin hyvää, että syystäkin on erittäin kiireinen ihminen.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.7.2016
Ei vastaa yhteydenottoihin


Hyvä tatuoija ja loistava työnjälki. On vain äärimmäisen vaikea saada mitään yhteyttä ko. Tyyppiin. Itellä on tatska vielä kesken mutten saa yhteyttä, jotta voisi tämän saada loppuun. Ja tosiaan, vastailee tatuointiaikana puhelimeen kyllä, mutta kumma ettei asiakkailleen vastaa. Aina myöhässä. Aikamoinen pettymys kun nyt pitää etsiä uusi tatuoija.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.3.2016
Hienoa jälkeä ei niin hienolla kommunikoinnilla


Olen ottanut Bound Tattoossa hihatatuoinnin muutama vuosi sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen tatuoijan työjälkeen. Sen sijaan hänen aikataulutuksessaan ja kommunikointikyvyssään on parantamisen varaa.

Ensimmäinen tatuointiluonnokseni oli myöhässä, eikä tatuoijaan saanut yhteyttä useaan päivään (kokeilin soittamista, tekstiviestiä, sähköpostia) ja kun lopulta saimme vietyä tatuointiani eteenpäin hän ei kommentoinut mitenkään/ottanut puheenaiheeksi sitä että häntä ei saanut kiinni. Se oli mielestäni aika outoa. Toinen harmillinen seikka oli, että useampi etukäteen sopimamme tatuointikerta siirrettiin hänen pyynnöstään myöhemmäksi (kyse oli joistain tunneista/seuraavasta päivästä). Jokaisen tatuointikerran aikana hän myös vastasi puhelimeen lyhyehköjä henkilökohtaisia puheluja, jotka olisi mielestäni voinut hoitaa ennen/jälkeen tatuointisessiota.

Kaikenkaikkiaan tatuoija on teknisesti taitava ja tekee älyttömän hyvää jälkeä, mutta hän tarvitsisi sihteerin hoitamaan työnsä aikatauluja ja yhteydenottoja.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Bound Tattoo