Kategoriat / Kauneus- ja kynsistudiot

World Nails kynsistudio

Keskiarvo: (2.1): 2 Star Rating
Arvosteluja: 9

Asiakkaankatu 11 B 15, Itäkeskus, Helsinki
World Nails rakennekynsiyritys Helsingin Itäkeskuksessa. 


Kirjoita arvostelu!


www.worldnails.fi

 
4.8.2017
Kynnet ok, ripset huonot


Kynnet tosiaan ihan ok, ei pysy yhtä kauan, kun min luottotekijän laittamat. En myöskään ymmärrä miksi oma kynsi viilataan ohueksi, olen tästä sanonut ja kertonut että sattuu, mutta eivät tunnu välittävän. Peruskynnet saa, malli ihan ok, jos haluaa enemmän värejä tms. maksaa aina extraa.

Ripset kävin huollaattaa kerran, se oli viimeinen siinä paikassa. Tekijä kysyi tehdäänkl sama malli kun mulla oli ja sanoin joo. Kuitenkin ripset oli superkaarevat, tosi tönköt ja kovat. Yksi tupsistä oli liimattu ihoon, ison liimaklöntin kera, ja jostain syystä ne ärsytti silmää tosi paljon. Pari viikkoa yritin niillä kärvistellä, nyt onneksi sain ne pois ja hyvälaatuiset, pehmeät, ihanat tilalle.

Ripsiä en suosittele ottamaan.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.9.2015
Kynnet & ripset


Olen käynyt kyseisessä paikassa nyt melkein kolme vuotta ja pidän kovasti varsinkin kynsipaikkana hyvä. Itselläni akryylirakennekynnet ja satunnaisesti ripsipidennyksiä. Akryylikynnet on aina ollut todella laadukkaat ja niihin on panostettu aina paljon. Huoltoväli jopa 5 viikkoa ja silti näyttävät hyviltä kun menen huoltoon. Ripsipidennykset eivät ole koskaan pysyneet kovin pitkään ja aika harvakseltaan niitä on laitettu. Häiritsee myös ripsiä laittaessa kun tuntuu että teipataan puoli naamaa. Asiakaspalvelu on aina ollut hyvää eikä pieni kielimuuri juuri haittaa. Joskus häiritsee kun kynsitekijä räplää puhelinta välillä, mutta keskenään juttelu Ok. Viimeisen puolen vuoden aikana olen huomannut että aseptiikkaan on myös alettu panostaa enemmän. (Käsidesi jne.) Hinta edullinen moneen muuhun paikkaan verrattuna ja toivotaan että pysyy näin. Kuitin olen saanut aina! Aina saa ajan nopeaa.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.7.2015
Loistava


Tyylikäs ja siisti paikka, hinnat kohtuulliset ja aikoja saa nopeallakin varoitusajalla. Kuittia tarjottiin ja kynsienlaittaja oli ystävällinen.Desinfiointiainetta käytettiin. Aikaisempiin kommentteihin sanoisin, että miksi pitäisi osata suomea? Ja mitä väliä vaikka puhuvat keskenään, taas suomalainen huono itsetunto nostaa päätään... Olo oli kuin luksussalongissa eikä missään epämääräisessä pikkukopissa! Hinta-laatusuhde todella kohdillaan! Yritykselle vinkkinä, älkää ruvetko ahneiksi ja nostako hintoja, näitä paikkoja on mistä valita

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.2.2015
ripset ja kuitit!!


muuten ihan ok homma, ripset pysyivät ihan kivasti, vaikka harvakseltaan laitteli, omat hyvässä kunnossa! ainoastaan en ole kassakuitteja saanut ostoksistani, joten käteinen kelpaa, kuittia et saa, eikö he tiedä, että on kuittipakko se pitää antaa kysymättäkin!! tämä epäilytti minua!

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
4.6.2014
Ripsienpidennykset


Olin menossa ripsienpidennyksen 3vk:n huoltoon World Nailsille, koska vanha ripsiteknikkoni lopetti ja tänne sain ajan todella nopeasti. Ripsien laittaja totesi, että omat ripseni ovat niin huonokuntoiset, että vanhat täytyy poistaa kokonaan ja laittaa uudet, hintaan tulee siis 15e lisää. Ihmettelin tätä, koska itsekin näen omien ripsieni olevan edelleen pitkät ja tuuheat ja jos omissa ripsissäni olisi vikaa, miten ne uudetkaan niissä pysyisi? Sanoin kuitenkin asian olevan ok, koska en olisi saanut huoltoaikaa muuallekaan niin nopealla varoitusajalla. Sitten todettiin vain, että laitetaan lyhyempää ripseä kuin aikasempi oli ollut, koska siitä tulee luonnollisempi. Tähänkin suostuin, vaikka olin pitänytkin 12mm:siä omissa silmissäni vielä luonnollisen näköisinä ja olin niistä pitänyt.

Viereeni tuli toinen nainen ripsihuoltoon ja hänelle sanottiin aivan samat asiat! Vanhat täytyy poistaa ja laittaa kokonaan uudet (hänelle ei kyllä kerrottu, että maksaa lisää) ja että hänellekin laitetaan 11mm, koska se on luonnollisempi. Nainen kuitenkin totesi (useampaan kertaan), että hän haluaa saman pituuden kuin oli ollut ja siihen koetettiin vääntää kaikkea vastaukseksi, työllä ei ole sitten takuuta, ne ei tule pysymään ym. kunnes lopulta myönsivät, ettei heillä ole muuta pituutta kuin sitä yhtä.

Eli siltä jälkikin näytti! Vain yhtä pituutta sisänurkasta ulkokulmaan! Ja pituuskaan ei aivan varmasti ollut 11mm, olivat todella lyhyet, omat ripseni olivat pidemmät ja erottuivat rumasti kuituripsien joukosta.

Olin todella pettynyt, mutta ajattelin nyt selviäväni niillä kolme viikkoa seuraavaan huoltoon (,jonka todellakin menen tekemään muualle), mutta enpäs selvinnyt. Ripset alkoivat tippua jo seuraavana päivänä ja olivat viikossa varisseet lukuunottamatta niitä, jotka olivat kiinni useammassa ripsessä, osa oikein kunnon köntteinä.

Ja se, minkä joku toinenkin oli täällä maininnut, niin työntekijä tuntui todella vihamieliseltä ja myös huokaili tuskastuneen oloisena koko laiton ajan. Hänen henkensä myös haisi, mikä ei ollut kauhean mukavaa, kun ripsien laitossa hänen kasvot ovat niin lähellä omiani. Työntekijät myös puhuivat keskenään todella kovaäänisesti, niin sekin vielä korostuu, kun hän ihan korvasi vieressä huutaa jollekin jotakin.

En mene enää, enkä suosittele.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.5.2014
Ei hyvä kokemus!


Ole noin vuoden käynyt laitatuttamassa akryylikynnet itselleni Vantaalla Koivukylässä. Olin Itäkeskuksessa asioilla ja kävelin kynsistudion ohi mutta päätin vilkaista hinnastoa. Liikkeestä tuli mies ja kysyi kohteliaasti mikä hoito minua kiinnosti. Kysyin mitä akryylikynsien huolto ja lakkaus maksavat. Menin kokeilemaan, koska mielestäni hinta (25€) oli edullinen ja edellisestä huollosta oli kulunut jo 3 viikkoa. Minun kynsiäni laittoi 3 tyttöä, jotka kaikki olivat ystävällisiä. Kynsieni laitto kesti n. 2 tuntia, koska jouduin välillä odottamaan seuraavaa vaihetta ja seuraavaa laittajaa. Aikaisemmin muualla se on kestänyt tunnin ja maksanut 40€. Olin uusiin siisteihin kynsiini tyytyväinen pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta(omat kynteni lakan alta oli viilattu rikki). Kesti tasan kaksi viikkoa ja 1 kynsi irtosi kokonaan. Melkein itku pääsi, kun huomasin missä kunnossa omat kynteni on. Olen alunperin mennyt laitatuttamaan kynsiäni, kun omat kynteni ovat ohuet ja lohkeilevat. Menin seuraavana päivänä valittamaan irronneesta kynnestä. Sillon minulle ei oltu enää ystävällisiä, eikä suomenkielen taito ollut mielestäni riittävää asioiden selvittämiseksi. Minua alettiin syyttelemään, että olin tehnyt itse jotain sellaista, että kynteni irtosi ja että kynteni on niin vanhat ja muuta vastaavaa. He lupasivat korjata vaurioituneen kynnen takuuna. Minulla ei siihen ollut sillä hetkellä aikaa eikä itseasiassa enää haluakaan. Olen usein kävellyt kyseisen liikkeen ohitse ja ihmetellyt miten he pärjäävät, kun siellä on aina ollut niin hiljaista. Hyvä jos jotkut asiakkaat ovat tyytyväisiä, minä en ikävä kyllä kuulu heihin.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.5.2014
World nails on ihan paras hinta, laatu ja ajankäytön suhteen


Kävin korjauttamassa eilen kynnet world nailissa ja olen todella tyytyväinen. Maksoin huollosta ja ranskalaisesta lakkauksesta 25 euroa. Suosin lyhyitä akryylikynsiä, jotka ovat käytössä turvallisemmat kuin pitkät. Kuva täällä: http://twitter.com/AngelineJae/status/462834738982821888/photo/1

4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.10.2013
Uskomattoman töykeää palvelua


Olin kovin pettynyt asiakaspalveluun ko. paikassa. Kynsiteknikko halusi nähdä kynteni jo ovella ja haukkui ne kovaan ääneen aivan kamaliksi. Edellisestä huollosta toisessa liikkeessä oli kulunut neljä viikkoa. Jostakin syystä minut hyväksyttiin sitten sisälle asti. Koko hoidon ajan tekijä pudisteli päätään ja näytti hyvin kärsivältä. Huoltoon meni aikaa puoli tuntia, joten nopeaa palvelu kyllä on. Peruspalvelut edullisia, mutta esim. 10 pienen timantin liimaaminen tuo 15 euroa heti lisää. Palveluun ei myöskään kuulunut kynsien lyhentäminen. Joten puolen tunnin hoidolle tuli hintaa 50 euroa ja kotona jouduin viilaamaan ja lakkaamaan kynteni uudestaan.
Uskon että paikasta saa ihan kelvollistakin jälkeä, minun hoitajallani oli selkeästi hällä väliä- asenne. Plussaa hyvistä aukioloajoista.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
29.7.2013
Karmea kokemus


Olen käynnyt laittamassa ripsien pidennykset kaksi kertaa. Tekijä on ollut epäystävällinen voisi sanoa, että jopa vihamielinen. Hän ei puhunut, jos puhui niin hän sanoi esim. oma syysi jos ripset eivät pysy kun silmäsi vuotavat tai ihosi on niin rasvainen ettei nämä pysy. Hän ei kuivannut tai puhdistanut ripsiä niinkuin muissa paikoissa tehdään. Viimeisen kerran kävin kun kävin niin kaksi tuntinen oli yhtä piinaa. Jäi sellainen kuva paikasta, että työntekijä inhosi työtään ja asiakkaita ja eikä tätä peitellyt ollenkaan. Plussaa on edullinen hinta mutta maksan mielummin kaksi kertaa enemmän ettei kukaan töki, ole kovakourainen ja ole epäystävällinen. Mielestäni asiakaspalvelussa kuuluu tervehtiä ja osata sanoa esim. ole hyvä tai edes hiukan hymyillä. Periaatteessa en tällaiseen paikkaan enää rahojani kanna.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele World Nails kynsistudio