Kategoriat / Koirahoitolat

Koirahoitola Fallen Haus

Keskiarvo: (1.2): 1 Star Rating
Arvosteluja: 13

Koiramäenkuja 21 A, 03400 Vihti

"Tehtävä: Vastata huostaamme uskottujen koirien hyvinvoinnista hoitoaikana. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme siitä että koirilla on oikeanlaista ruokaa ja juotavaa, valoa, lämpöä sekä riittävä mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja levätä." 


Kirjoita arvostelu!


www.fallenhaus.com

 
10.7.2018
Never ever..


Saksanpaimeneni oli ruotsin risteilyn ajan hoidossa. Hakiessa koira oli mudan ja ulosteen peitossa ja hajuinen. Olivat kuulemma kyllä yrittäneet sitä puutarhaletkulla pestä. Koira oli selvästi apaattinen ja ruokahaluton muutaman päivän kotiinpalun jälkeen. Lisäksi kirsu oli kuiva ja verinen, aivan kuin se olisi koittanut kuonollaan kaivaa jotakin ja kovasti.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.10.2016
Ei koskaan enää Fallenhausiin


Muutama vuosi sitten vein kaksi koiraamme Fallen Hausiin. Tuloajasta oli sovittu mutta kuitenkaan paikalla ei ollut ketään, eikä myöskään puhelimeen vastattu. Vihdoin odottelun jälkeen paikalle tuli mies joka kertoi olleensa nukkumassa... Koirat jäivät ulkohäkkiin missä ei mahdollisuutta päästä varjoon, eikä ollut myöskään vesikuppia. Kuulemma pian koirat siirretään siitä isompaan tarhaan mistä vapaa sisään käynti myös sisätiloihin. Sinne sisälle meitä ei päästetty, kun olisimme halunneet tutustua tiloihin.

Koirat olivat hoidossa onneksi vain pari päivää, ei sen kauemmin. Hakiessamme ne pääsimme viimein sisälle, missä haisi todella voimakkaalle. Ihmisiä nähdessään koiraparat syöksyivät molemmat häkin peränurkkaan mahdollisimman kauaksi, kunnes vasta hetken päästä tunnistivat meidät. Voi sitä iloa! Olivat väkisin lähdössä mukaan ja kiipeämässä syliin. Molemmat koirat olivat laihtuneet hieman, ei kuitenkaan paljoa, tietysti eipä aikaakaan ollut hoidossa kulunut kuin kaksi päivää. Molempien turkit haisi selkeästi pahalle, pääsivät pesulle heti kotiin päästyä. Vettä ei koirilla ollut saatavilla hakiessakaan. Olivat todella janoisia kumpikin, onneksi meillä oli autossa vettä mukana.

Seuraavana päivänä toinen koirista kakkasi pitkän pätkän jotain rapisevaa muovia?? Sen vatsa oli lisäksi kipeä ja ripuloi. Millä ihmeellä oli ruokittu, vai oliko ollenkaan, en tiedä mistä oli muovin saanut. Joko tilat eivät ole koirille turvalliset mikäli löytyy muovirepaleita syötäväksi, ja toisaalta miksipä aikuinen koira huvikseen mitään muovia söisi jos kerta normaalisti ruokitaan?

Mitään ei selitelty eikä pahoiteltu. Raha kyllä kelpasi. Pitkän aikaa (ja myös tätä kirjoittaessa) oli paha mieli koirien takia, että saatoinkin tietämättömyyttäni jättää ne tuollaiseen paikkaan!! Ei koskaan enää. Häpeäisivät, koira"hoitolan" pitäjät!

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.9.2016
Kamala paikka ,ei enään ikinä.


Koiramme oli Fallen Hausissa v 2013, koiraa viedessämme omistaja mies ei kysynyt koirasta sanaakaan kertoi vaan omasta trumpetin soitostaan, omituinen.Hakiessamme koiran 3 päivän kuluttua meidät vastaanottva ihminen ei tiennyt mitä koiraa olitiin tulossa hakemaan, nimi eikä rotu sanonut hänelle mitään. Kun koira vihdoin löytyi, huomattiinn että ruuat oli syömättä, luu antamatta ja oli likainen kuin mikä. Kotiin päästyämme niskasta löytyi valtavat puremajäljet, joista soittaessamme Fallen hausiin he kielsivät kaiken kuinka ollakkaan.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.6.2016
Hei


Tervehdys olen käyttänyt fallen haussin palveluita useita vuosia. Mitään valittamista ei ole koskaan. Ollut minulla on synnynnäinen vamma ja kun olen joutunut sairaalaan on koiralleni aina löytynyt paikka fallen hausista lyhyelläkin varoitus ajalla. Kirsi ja Jyri tekevät työtään täydellä sydämellä. Suosittelenkin paikka lämpimästi kaikille.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.6.2015
Kirsi, Jyri ja koirat


Kaikki koirani ovat olleet Fallenhausissa useita kertoja. Kirsi ja Jyri ovat ystävällisiä ja asiantuntevia ja varmasti hoitavat hyvin. Yksikään koira ei ole ollut mitenkään onneton, likainen tms. palatessaan. Kaikki lupaukset on pidetty. Edesmennyt sakemannini oli isännän kanssa peltotöissä kerran kun menin hakemaan, ja tuli hyvin tyytyväisen näköisenä traktorin etupenkillä istuen takaisin :) Jos ei ole ollut hoitolan puolella paikkoja, Jyri on ottanut koirani sisään omaan kotiinsa. Kissanikin on päässyt hoitoon koirapoikieni kanssa, vaikka Fallenhausissa ei ainakaan silloin ollut kissoille edes paikkoja. Jyri lupasi pitää huolta, ja huolta myös piti. Lähes 20 vuoden kokemuksella - suosittelen lämpimästi :)

4 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.11.2014
Yskä ja ripuli kotiinviemisinä


2 kertaa kyseistä hoitolaa koiran hoitooni käyttänyt. Viime kesänä 5 päivää. Koirani sai sieltä tuolloin kennelyskän. Sitähän nyt ei voi välttää edes rokotuksillakaan. Kotona yskää kesti melkein 2 viikkoa, meni ilman ell reissua ohi levossa. Yhteyttä tuolloin otin fallenhausiin ja asian kerroin, sain asiallisen vastauksen. Jäi ihan ok mieli.

Varasin uuden hoitojakson. Tämä on sitten vielä tuoreempi kertomus. Nimittäin koira on ollut nyt 6 päivää kotona. Hakiessani koiraa, oli se ulkohäkissä, riemuissaan ottamassa emäntää vastaan. Koira haisi kauhealle ulosteelle ja virtalle. Pesin heti 2 kertaa jo samana iltana,oli se haju niin kuvottava. Seuraavana aamuna kotiintulosta alkoi ripuli. Ensin 2 päivää, yksi päivä oli ripuliton päivä. Jonka jälkeen jatkui taas 2 päivää. Laitoin asiasta viestiä koirahoitolaan, en saanut mitään vastausta.

Lisäksi asia josta en maininnut hoitolaan päin viestissäni oli se että koira halkonut kyntensä ja jouduin viedä ell asti sen, koska osa siitä piti poistaa ja oli tulehtunut. (haperot kynnet koiralla on joten on ihan hyvin voinut mennä vaikka hyppiessä häkkiritilöitä päin)..

Halusin uskoa hyvää paikasta, mutten enää voi. En aio ko. paikassa enää asioida. Hoidan edelleen koirani massua kuntoon viikon takaisesta. :(

Onhan myönnettävä että paikan siisteys ulkoa että hoitolan sisältä on karu, epäsiisti.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.7.2014
Ei toistamiseen


Jokunen vuosi sitten oli koiramme heillä. Koira oli todella likainen ja onneton haettaessa. Tämän jälkeen ei ole tehnyt mieli käyttää kyseisen hoitolan palveluita. Ympäristö todella törkyinen ja ei luottamusta herättävä -en vie toistamiseen!

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.7.2014
Karsea paikka, ei enää ikinä !


Koiramme, eroahdisteinen shäfer, oli hoidossa viikon syksyllä 2013.

Hoitolaan soittaessamme omistaja vakuutti, että pystyy oikein hyvin hoitamaan eroahdisteisia koiria, vakuutteli vielä että koira on haettaessa paremmassa kunnossa kuin ikinä ja että kyllä semmoiset ahdistukset heillä paranee. Puhelimessa vaikutti mukavalta ja pätevältä, asenne, joskin epärealistinen, oli oikeansuuntainen. Lupasi, että koiraa ulkoilutetaan 3 x vrk.

Paikka oli karu, tilat, piha epäsiisti, ruokintatila, jossa jäistä lihaa hoitoTYTÖT vasaralla hakanneet, isäntä oli sitä korjaamassa.. teki mieli kääntyä pois, mutta minkäs teet, kun kone lähdössä, eka loma 8 vuoteen.

Haettaessa koira lemusi aivan järkyttävälle ja turkissa oli puruja ja jotain ruskea,rasvaista tahmaa. Haisi anaalilta ja ulosteilta, ei pystynyt haukkumaan, ääni oli käheä ja hengitys työlästä. Lisäksi koiramme ahmi ruokaa aivan kuin olisi ollut viikon nälässä.

Kun katsot sivua, on tarkkaan mitoitettu koirasi koon mukaan, minkä verran maksua ottaa.Jättikokoisen koiran maksu, kääpiösnautserin annos ruokaa ja vettä ? Henkisesti koiramme oli aivan raunio, vapisi, läähätti n. viikon jälkikäteen. Otti reippaasti takapakkia kaikin tavoin. Huulessa ja kielessä sekä tassussa oli vuotava haava, nenässä oli rupi, nämä siis tulleet viikon aikana, joten millähän koiraa lie "koulutettu" pois eroahdistuksesta...

Koskaan emme ole nähneet niin huonokuntoista koiraa kuin omamme oli, se oli sydäntäsärkevää.

Koiran lisäksi siis järkyttyivät myös koiran omistajat.

Sivuilla vakuuttaa, että on kontaktissa eläinlääkäriin, ja hoitaa kaiken, jos jotain tapahtuu.Haavoja ei oltu edes noteerattu. Ei kommentoinut viikkoa mitenkään. Oliko edes itse paikalla, jäi epäselväksi. Huolestuttaa, että tämä paikka on kuntien löytöeläinkäytössä, onko virkalääkäri tietoinen toiminnan laaduttomuudesta ? Etusivulla lukee että paikka on virkalääkärin tarkistama, milloin lie tämmöinen vahinko päässyt tapahtumaan.

Koiralle lohduksi annettu peite haisi niin kauhealta, että se oli hävitettävä.

Emme kuunaan, ikinä enää vie sinne.

Joa haluat päästä koirastasi eroon, vie se Fallen Hausiin..

12 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
12.6.2014
Koiraparat


Ei koskaan enää koiraa kyseiseen paikkaan!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
31.5.2014
Ympäristö


Fallenhaus vastaa löydettyjen eläimien vastaanotosta. Löysimme karkuteillä olleen eläimen ja toimitimme fallenhausiin. Ympäristö oli hyvin epäsiisti, autonromuja jokapuolella ja ns. talliin mentäessä eläimien ruokia ja hoitotarvikkeita epäsiististi. Luulisi jonkinlaisen järjestyksen ja siisteyden helpottavan eläintenhoitoa Vähän epäilytti jättää sinne löydetty eläin. Kannattaisi vähän panostaa ympäristöön ja selkeään järjestykseen, ehkä toisi asiakkailllekin luottavaisemman mielen.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.1.2014
Eka ja vika


Saimme koiran hoitoon uudeksi vuodeksi fallenhaus-koirahoitolaan.
Olimme tyytyväisiä kun paikka löytyi viikon varoitusajalla, muut
kaikki tuolla suunnalla varattuja. Henkilökunta oli ystävällinen ja
asiallinen.
Kun saavuimme paikan pihaan jo siinä vaiheessa alkoi epäilyt,
pihapiiri oli kuin suoraan jostain romuttamolta. Rakennus missä
koirien häkit olivat, haisi aivan karmealle ja yleisilme oli
suorastaan kuvottava.
Ulkona oli asianmukaiset häkit missä koira voi olla omassa
karsinassaan. Ihmettelin kun joka karsinassa oli melkosen paljon
purua. Selvisi jälkeenpäin; koira haisi aivan hirveälle oli pakko
pestä se. Purut nimittäin imevät hienosti koirien jätökset ja niitä
puruja ei varmaan hirveemmin vaihdella ja korjailla.
Älkää hyvät ihmiset viekö koiraanne tuonne järkyttävään läävään !

11 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.4.2013
Ei ikinä enää


Kaksi koiraamme oli 4 päivää hoidossa tässä paikassa 2012. Annoimme ruokintaohjeet:
Ruokailua pitää seurata, ettei vanhempi koira syö molempien ruokia. Toinen oli vielä
pentu ja melko nirso ruokailun suhteen, toinen taas aikuinen ja "pohjaton kuilu".
Pentukoira (susikoira) oli laihtunut 3,5 kiloa ja se tärisi heikkona hakiessame koirat
kotiin. Toinen koira oli
lihonut eli oli syönyt varmaan penturuoatkin. Turkit haisi ulosteelta ja oli epämääräisen
liejun peitossa. Ylimääräiset kalliit ruoat eivät koskaan tulleet takaisin, lelut olivat
kadonneet ja koirien peitot piti heittää roskiin, koska ne oli ulosteessa. Joka päivä
soitettiin ja kysyttiin omistajalta, että miten koirilla on mennyt. Hyvin kuulemma meni.
Myöhemmin hän kertoi, että ei ollut henkilökohtaisesti ollut edes paikalla. Edes
pahoittelua emme saanut vaikka ilmaisimme pettymyksemme. En voi ikinä suositellä
kenellekkään tätä hoitolaa.

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
20.1.2013
Ei enää koskaan


Pari vuotta sitten koiramme oli viikonloppuristeilyn ajan "hoidossa" Fallenhausissa. Haettaessa koira oli apaattinen, ja vielä 2-3pv kotiutumisen jälkeenkin ruokahaluton.

Koiran kirsu oli verinen ja hankautunut, ties mitä tehnyt/tehty, ja koko turkki aivan ulosteen ja mullansekaisen pahanhajuisen liejun peitossa. Koiran luovuttanut ihminen hieman vaivautuneena sanoi että no hän vähän yritti sitä kyllä letkulla pestä.

Henkilökunta on ihan mukavaa, mutta talon pihapiirin sotkuisuuden pitäisi jo antaa selkeä viesti hoidon tasosta.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Koirahoitola Fallen Haus