Kategoriat / Koirahoitolat

Koirahoitola Fallen Haus

Keskiarvo: (1.7): 2 Star Rating
Arvosteluja: 6

Koiramäenkuja 21 A, 03400 Vihti

"Tehtävä: Vastata huostaamme uskottujen koirien hyvinvoinnista hoitoaikana. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme siitä että koirilla on oikeanlaista ruokaa ja juotavaa, valoa, lämpöä sekä riittävä mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja levätä." 


Kirjoita arvostelu!


www.fallenhaus.com

 
25.2.2019
Ei enää ikinä!


Koira oli tahmainen,haisi p**kalle.

Koska on siisti ja suhtautuu omiin jätöksiin terveesti oliko toisen hoidokin jätöksiä käytetty pelotteena/rankaisuna?:(

Epämääräinen läävä. Emme pyynnöstä huolimatta päässeet tarkastamaan tilaa etukäteen. Tullessamme huomasimme että pas...nen vanha navetta. Likaa,sotkua,nauloja irtolankuista. Lento lähdössä eikä muita hoitolapaikkoja :(

Koira söi hysteerisenä, kuin ei olisi viikkoon saanut ruokaa.

Vapisi ja t o d e l l a haisi "hoidon" jälkeen.

Tämän takia auton otsonointi. Kalliiksi tuli!:[

Isäntä EI herättänyt luottamusta. Ei kirjannut koiran tapoja, tyynnyttelykeinoja, arkea,tottumuksia jne. Erikoisen oloinen Ilmoitin LäEL:lle, en kuulemma ole ensimmäinen. Toivottavasti moinen loppuu kokonaan >:(


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.7.2018
Never ever..


Saksanpaimeneni oli ruotsin risteilyn ajan hoidossa. Hakiessa koira oli mudan ja ulosteen peitossa ja hajuinen. Olivat kuulemma kyllä yrittäneet sitä puutarhaletkulla pestä. Koira oli selvästi apaattinen ja ruokahaluton muutaman päivän kotiinpalun jälkeen. Lisäksi kirsu oli kuiva ja verinen, aivan kuin se olisi koittanut kuonollaan kaivaa jotakin ja kovasti.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
6.10.2016
Ei koskaan enää Fallenhausiin


Muutama vuosi sitten vein kaksi koiraamme Fallen Hausiin. Tuloajasta oli sovittu mutta kuitenkaan paikalla ei ollut ketään, eikä myöskään puhelimeen vastattu. Vihdoin odottelun jälkeen paikalle tuli mies joka kertoi olleensa nukkumassa... Koirat jäivät ulkohäkkiin missä ei mahdollisuutta päästä varjoon, eikä ollut myöskään vesikuppia. Kuulemma pian koirat siirretään siitä isompaan tarhaan mistä vapaa sisään käynti myös sisätiloihin. Sinne sisälle meitä ei päästetty, kun olisimme halunneet tutustua tiloihin.

Koirat olivat hoidossa onneksi vain pari päivää, ei sen kauemmin. Hakiessamme ne pääsimme viimein sisälle, missä haisi todella voimakkaalle. Ihmisiä nähdessään koiraparat syöksyivät molemmat häkin peränurkkaan mahdollisimman kauaksi, kunnes vasta hetken päästä tunnistivat meidät. Voi sitä iloa! Olivat väkisin lähdössä mukaan ja kiipeämässä syliin. Molemmat koirat olivat laihtuneet hieman, ei kuitenkaan paljoa, tietysti eipä aikaakaan ollut hoidossa kulunut kuin kaksi päivää. Molempien turkit haisi selkeästi pahalle, pääsivät pesulle heti kotiin päästyä. Vettä ei koirilla ollut saatavilla hakiessakaan. Olivat todella janoisia kumpikin, onneksi meillä oli autossa vettä mukana.

Seuraavana päivänä toinen koirista kakkasi pitkän pätkän jotain rapisevaa muovia?? Sen vatsa oli lisäksi kipeä ja ripuloi. Millä ihmeellä oli ruokittu, vai oliko ollenkaan, en tiedä mistä oli muovin saanut. Joko tilat eivät ole koirille turvalliset mikäli löytyy muovirepaleita syötäväksi, ja toisaalta miksipä aikuinen koira huvikseen mitään muovia söisi jos kerta normaalisti ruokitaan?

Mitään ei selitelty eikä pahoiteltu. Raha kyllä kelpasi. Pitkän aikaa (ja myös tätä kirjoittaessa) oli paha mieli koirien takia, että saatoinkin tietämättömyyttäni jättää ne tuollaiseen paikkaan!! Ei koskaan enää. Häpeäisivät, koira"hoitolan" pitäjät!


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.9.2016
Kamala paikka ,ei enään ikinä.


Koiramme oli Fallen Hausissa v 2013, koiraa viedessämme omistaja mies ei kysynyt koirasta sanaakaan kertoi vaan omasta trumpetin soitostaan, omituinen.Hakiessamme koiran 3 päivän kuluttua meidät vastaanottva ihminen ei tiennyt mitä koiraa olitiin tulossa hakemaan, nimi eikä rotu sanonut hänelle mitään. Kun koira vihdoin löytyi, huomattiinn että ruuat oli syömättä, luu antamatta ja oli likainen kuin mikä. Kotiin päästyämme niskasta löytyi valtavat puremajäljet, joista soittaessamme Fallen hausiin he kielsivät kaiken kuinka ollakkaan.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.6.2016
Hei


Tervehdys olen käyttänyt fallen haussin palveluita useita vuosia. Mitään valittamista ei ole koskaan. Ollut minulla on synnynnäinen vamma ja kun olen joutunut sairaalaan on koiralleni aina löytynyt paikka fallen hausista lyhyelläkin varoitus ajalla. Kirsi ja Jyri tekevät työtään täydellä sydämellä. Suosittelenkin paikka lämpimästi kaikille.


3 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.6.2015
Kirsi, Jyri ja koirat


Kaikki koirani ovat olleet Fallenhausissa useita kertoja. Kirsi ja Jyri ovat ystävällisiä ja asiantuntevia ja varmasti hoitavat hyvin. Yksikään koira ei ole ollut mitenkään onneton, likainen tms. palatessaan. Kaikki lupaukset on pidetty. Edesmennyt sakemannini oli isännän kanssa peltotöissä kerran kun menin hakemaan, ja tuli hyvin tyytyväisen näköisenä traktorin etupenkillä istuen takaisin :) Jos ei ole ollut hoitolan puolella paikkoja, Jyri on ottanut koirani sisään omaan kotiinsa. Kissanikin on päässyt hoitoon koirapoikieni kanssa, vaikka Fallenhausissa ei ainakaan silloin ollut kissoille edes paikkoja. Jyri lupasi pitää huolta, ja huolta myös piti. Lähes 20 vuoden kokemuksella - suosittelen lämpimästi :)


4 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Koirahoitola Fallen Haus