Kategoriat / Tilitoimistot

Taloushallintopalvelu Meriitti Oy

(0.5): 0.5 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Taloushallintopalvelu Meriitti Oy sijaitsee Lauttasaaressa. Asiakaskuntamme koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä, jotka arvostavat vahvaa ammattitaitoa ja laajaa osaamisaluetta. Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista joilla on jopa 30 vuoden kokemus taloushallinnon eri alueista." 


Kirjoita arvostelu!


www.meriitti.fi

 
26.9.2019
Yrityksen omakuva ei vastaa todellisuutta


Meriitti Oy:n nettisaitti: ”Hinnoittelu on selkeä eikä sisällä yllätyksiä”. Todellisuus oli täynnä yllätyksiä: Hinta lähes kaksinkertaistui muutamassa vuodessa. Toistuvat sopimuksista piittaamattomat korotukset - ilman mitään perusteita - olivat 25% vuodessa.

Meriitti Oy: ”Yhdessä sopimamme kuukausihinta pitää sisällään siis koko palvelumme ja osaamisemme”. Todellisuus: Viesti asiakkaalle: ”(Muisti)tikku aukeaa huonosti koneessani, joten aikaa menisi turhan paljon ja kirjanpidon hinta kohoaa kyllä aika roimasti.” Tikussa ei ollut mitään vikaa – Meriitti Oy:ssä kirjanpitäjä osaamiseen ei kuulu kyky avata muistitikkua.

Meriitti Oy: ”otamme tilitoimistona todellista vastuuta asiakkaidemme asioiden hoidosta. Tämä on meille kunnia-asia!” Todellisuus: Kaksi päivää ennen veroilmoituksen jättöaikaa kirjanpitäjä sanoi asiakkaalle: ”En ole varma, ehdinkö tekemään kirjanpitonne ajoissa.” Asiakas joutuu koko ajan pelkäämään, tulevatko asiat hoidettua ajoissa. Joka kolmannen määräajan kohdalla Meriitti Oy jätti asiakkaan pulaan.

Meriitti Oy: ”Kysy niin me vastaamme”. Todellisuus: Asiakaspalvelu@meriitti.fi –osoitettuihin viesteihin tulee ilmoitus: osoitetta ei löydy. Muista Meriitti Oy:n nettisaitin yhteystiedoista ei tule mitään vastausta.

Meriitti Oy: ”panostamme vaivattomaan, sujuvaan yhteistyöhön kanssasi”. Todellisuus: Meriitti Oy myöntää, että nettisaitin yhteystiedot eivät ole toimineet 1,5 vuoteen. Mitään ei ole tehty asian korjaamiseksi.

Janne Juka, Merriitti CEO: ”Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme tyytyväisyys ja asiakassuhteidemme vaaliminen”. Todellisuus: Kun asiakas kysyi Meriitti Oy:n edustajalta, miksi yrityksen yhteystietoja ei päivitetä ja yhteydenottoihin ei vasta, niin vastaus oli: ”Mulla ei nyt ole aikaa tällaisista asioista keskustella.” Sitten lyötiin luuri korvaan.


1 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)



Arvostele Taloushallintopalvelu Meriitti Oy