Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Lahti tatskat

Custom X

Keskiarvo: (1.0): 1 Star Rating
Arvosteluja: 2

Rautatienkatu 16, Lahti

"Tarjoan tatuointipalvelut hygieenisesti ja ammattitaidolla, viihtyisässä ja tuttavallisessa ympäristössä, aivan Lahden keskustassa." 


Kirjoita arvostelu!


www.customx.fi

 
5.12.2018
kurjaa kohtelua


Päätin ottaa tatuointini Custom X:ssä koska sitä paikkaa ja Juhaa oli useampi tuttuni kehunut. Otin asioista etukäteen selvää ja valitsin,sen hetkisen tietoni mukaan, parhaan mahdollisen tatuoijan tatuoimaan sen tyylisen tatskan minkä halusin. Olin valmis jonottamaan ja maksamaan kohtuullisen hinnan saadakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen. Minulla ei ollut tuoretta kokemusta siitä miten tatuointi prosessina oikein etenee, mutta oletin, että jonkinlainen suunnittelupalvelu kuuluu työhön. Joten tottakai luotin ammattilaiseen, että hän pitää minut ajan tasalla ja huolehtii siitä että saadaan homma etenemään oikealla tavalla. Olimme sähköpostitse yhteydessä pari kertaa ennen varsinaista tatuointi-aikaa ja ilmeisesti jonkinlainen, molemminpuolinen väärinkäsitys oli tapahtunut suunnitteluvaiheeseen liittyen. Meillä ei siis ollut yhtäkään yhteistä suunnittelu-aikaa ja lisäksi sain sellaisen käsityksen, että tekijä ei kovin mielellään lähde suunnittelemaan mitään, vaan tyyli on ilmeisesti tehdä suoraan se asiakkaan tuoma joku tuherrus. Lopputuloksena oli se että melkein lähdin v###uuntuneena samantien kotiin, ilman tatskaani. Tuli sellainen fiilis että minä olin tehnyt jotain väärin ja jouduin puolustelemaan itseäni; hän sai minut tuntemaan itseni täysin idiootiksi!!! Mutta mistä minä nyt olisin voinut tietää, ilman mitään erillistä infoa, että minkälainen on kyseisen tatuoijan työskentelytapa!?! Ja onko hänellä siltikään oikeus tästä asiasta ärsyyntyneenä kohdella asiakastaan ylimielisesti ja ikävästi? Päätin nyt joka tapauksessa ottaa tatskan, koska olin sitä niin kauan odottanut ja säästänyt sitä varten. Loppujen lopuksi sain itselleni ihan kivan tatskan, mutta kokemuksena se oli ihan hirveä!! Olen työskennellyt palvelu-alalla ja arvostan sitä että asiakasta kohdellaan hyvin.Ei se ole todellakaan ok että ainoastaan työ tehdään hyvin mutta asiakasta saa kohdella huonosti! Mulle jäi hienosta tatskasta huolimatta todella paha mieli koko reissusta, enkä oikein osannut tosta kuvastakaan iloita.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.8.2017
EI enää koskaan


Todella luokatonta jälkeä. Hinta laatuun ja työnmäärään nähden aivan törkeää riistoa. Kannattaa harkita tarkasti ennenkun käyt täällä.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Custom X