Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Lahti tatskat

Custom X

Keskiarvo: (1.9): 2 Star Rating
Arvosteluja: 4

Rautatienkatu 16, Lahti

"Tarjoan tatuointipalvelut hygieenisesti ja ammattitaidolla, viihtyisässä ja tuttavallisessa ympäristössä, aivan Lahden keskustassa." 


Kirjoita arvostelu!


www.customx.fi

 
5.12.2018
kurjaa kohtelua


Päätin ottaa tatuointini Custom X:ssä koska sitä paikkaa ja Juhaa oli useampi tuttuni kehunut. Otin asioista etukäteen selvää ja valitsin,sen hetkisen tietoni mukaan, parhaan mahdollisen tatuoijan tatuoimaan sen tyylisen tatskan minkä halusin. Olin valmis jonottamaan ja maksamaan kohtuullisen hinnan saadakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen. Minulla ei ollut tuoretta kokemusta siitä miten tatuointi prosessina oikein etenee, mutta oletin, että jonkinlainen suunnittelupalvelu kuuluu työhön. Joten tottakai luotin ammattilaiseen, että hän pitää minut ajan tasalla ja huolehtii siitä että saadaan homma etenemään oikealla tavalla. Olimme sähköpostitse yhteydessä pari kertaa ennen varsinaista tatuointi-aikaa ja ilmeisesti jonkinlainen, molemminpuolinen väärinkäsitys oli tapahtunut suunnitteluvaiheeseen liittyen. Meillä ei siis ollut yhtäkään yhteistä suunnittelu-aikaa ja lisäksi sain sellaisen käsityksen, että tekijä ei kovin mielellään lähde suunnittelemaan mitään, vaan tyyli on ilmeisesti tehdä suoraan se asiakkaan tuoma joku tuherrus. Lopputuloksena oli se että melkein lähdin v###uuntuneena samantien kotiin, ilman tatskaani. Tuli sellainen fiilis että minä olin tehnyt jotain väärin ja jouduin puolustelemaan itseäni; hän sai minut tuntemaan itseni täysin idiootiksi!!! Mutta mistä minä nyt olisin voinut tietää, ilman mitään erillistä infoa, että minkälainen on kyseisen tatuoijan työskentelytapa!?! Ja onko hänellä siltikään oikeus tästä asiasta ärsyyntyneenä kohdella asiakastaan ylimielisesti ja ikävästi? Päätin nyt joka tapauksessa ottaa tatskan, koska olin sitä niin kauan odottanut ja säästänyt sitä varten. Loppujen lopuksi sain itselleni ihan kivan tatskan, mutta kokemuksena se oli ihan hirveä!! Olen työskennellyt palvelu-alalla ja arvostan sitä että asiakasta kohdellaan hyvin.Ei se ole todellakaan ok että ainoastaan työ tehdään hyvin mutta asiakasta saa kohdella huonosti! Mulle jäi hienosta tatskasta huolimatta todella paha mieli koko reissusta, enkä oikein osannut tosta kuvastakaan iloita.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.8.2017
EI enää koskaan


Todella luokatonta jälkeä. Hinta laatuun ja työnmäärään nähden aivan törkeää riistoa. Kannattaa harkita tarkasti ennenkun käyt täällä.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.11.2014
Huippu!


Itse olen käynyt Mustosella viimeisen parin vuoden aikana useita kertoja. Olen ottanut koko rinnan peittävän kuvan ja toisen hihan kokonaan. Jälki on moitteetonta, hinnat kohtuulliset ja asiakaspalvelu huippuluokkaa. Jonot ovat pitkät, mutta se kuuluu asiaan, kun on noin ammattitaitoinen kaveri kyseessä. Huonoa sanottavaa ei yksinkertaisesti ole.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.6.2013
Ala-arvoista


Yhden käyntikerran perusteella kokemuksia... Liikkeeseen pitkät jonot, hintataso
ok, mutta.... Työnjälki on ala-arvoista. Ottaa pattiin ku parantumisjakson jälkeen
huomaa kaikki virheet. Korjautin tatskan muualla, jossa ammattilaiset lähinnä
nauroi kuvaa.. Kannattaa todella harkita missä tatuointinsa ottaa. Ihoon hakattu
kuva peruuttamaton. Peitekuvan tekeminen ei oo ollenkaan helppoa, varsinkin
kun pitäis saada säilytettyä alkuperäinen idea. Voi ottaa kyseisen liikkeen kanssa
riskin, mutta en todellakaan suosittele sitä tekemään. Nimim. ei toista kertaa!!

3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Custom X