Kategoriat / Web Hosting

INT2000

(0.5): 0 Star Rating
Arvosteluja: 20

INT2000 on nyt Wepardi.

Arvostele Wepardi täällä 


Kirjoita arvostelu!


www.int2000.net

 
7.6.2019
nimipalvelimet..


Name Servers are on the Same Subnet..

kiesus..


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.10.2017
Sain tarpeekseni!


Nyt minulle riitti! Vuosikausia olen kärsinyt ongelmista ja huonosta asiakaspalvelusta vain siksi,että heillä toimi sähköpostilista. Tai toimi vuodesta 2013 alkaen viime kesään asti. Sitten homma stoppasi eikä asiakaspalvelu ole saanut asiaa enää kuntoon. Tuessa tuntuu olevan töissä paikallinen päiväkoti, koska ei omata minkäänlaista ymmärrystä palveluntarjoajan itsensä aiheuttamaa ongelmaa kohtaan. Joka kerta viestiin vastaa joku toinen tukihenkilö ja pitkä kirjeenvaihtohistoria pitää jokaiselle toimittaa erikseen (lähetetty kuitenkin aina tuen sähköpostiosoitteeseen). Luojan kiitos, olin sähköpostini hoitanut Elisan office365 -palvelun kautta ja varayhteydetkin muuta reittiä. Muuten olisi liiketoiminta vaikeutunut monasti viikoiksi.

Lähtölaskenta alkoi itse asiassa jo viime keväänä, kun yhtä äkkiä liikenne kasvoi 100-kertaiseksi. Liikenne tukki sivustoni ja varasi kaistaa muistaakseni 20 Gt asti. Syynä jokin ihme luuppi 404 ja 301 virheilmoituksissa, joka tuntui johtavan erään Intin asiakkaan domainiin. Minkäänlaista ilmoitusta en saanut, vaikka ongelma hävisi kevään aikana. Minut oli nimittäin syylistetty tuon ongelman aiheuttajaksi, vaikka sivustolla ei tehty mitään muutoksia.

Mutta joo, nyt on palvelu onneksi irtisanottu ja toivon asioiden hoituvan paremmin uudella palveluntarjoajalla.


27 / 27 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
14.9.2017
Int2000:n laskutuksesta.


Minulla oli yrityksessäni heiltä domain vuonna 2010. Yrityksen toiminnan ajoin kyseisenä vuonna alas ja epähuomiossa jäi tämän Int2000:nen sopimus voimaan. Nyt ollaan vuodessa 2017. Ulosotto viranomaiselta tuli lasku 520 euroa maksamattomista laskuista. Suurin osa tuosta summasta on oikeuden päätöksiä ym.ym. , pääoma oli 74 euroa. Eli niillä ilmeisesti rahat vähissä kun jokainen pienikin purkki on käännettävä ylösalaisin. Minua nyt potuttaa tämä kun en voinut reagoida käräjäoikeudelle millään tavoin ennen ulosoton laskua. Laskut menivät vanhaan osoitteeseen ja ilmeisesti palautuivat yritykselle takaisin. Mielestäni kyseisen yrityksen palvelut maksettiin kalenteri vuosittain 12 kk etukäteen, joten en myöskään ole voinut käyttää heidän palvelujaan näinä vuosina.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.5.2017
Huonoa asiakaspalvelua ja toimitusjohtajalta vastaus


Tällä kyseisellä firmalla oltu asiakkaana yli kymmenen vuotta. Meidän firman toiminta ollut pientä, joten tämä palvelu on sopinut meille ihan hyvin. Nyt syksyllä sivut kuitenkin saivat jonkin viruksen ja ovat olleet pois monta kuukautta. Sivuja ei ole saatu vielä kuntoon. Tämän lisäksi tuli myös PERINTÄKIRJE, jossa saatavat 3,00€ ja korko 0,01€ oli saanut vielä 15,00€ kulut. Lasku oli lähetetty sähköpostiin, mutta mitään huomautusviestiä maksun myöhästymisestä ei ole tullut.

Ensin otettu asiakaspalveluun yhteyttä, josta kerrottiin, että voidaan jatkossa lähettää myös paperilasku. Kerroin, ettei vastaavasta ole koskaan ennen mainittu, mutta jos nyt lasku myöhästyy, niin miksi se lähetetään heti perintään? Meillä ei ole koskaan ollut mitään maksuvaikeuksia!!

Tämän jälkeen toimitusjohtajalle asiasta viestitetty ja kun aikaisemmin ei ole helposti asiakaspalvelua tavoitettu, niin nyt hienosti viestiini reagoitiin heti muutamassa tunnissa. Kirjoitin tiukkasanaisen viestin, jossa ihmettelin miten asiakasta kohdellaan heti perimisellä (suututetaan turhaan ja ei peilata lainkaan asiakashistoriaan 10v. ja kaikki ajallaan hoidettu). Kerroin päättäväni asiakassuhteen, jos asiaan ei puututa. Kuitenkin hän oli valmis lopettamaan asiakassuhteen 3€ laskun takia. Sanoi laittavansa viestin asiakaspalveluun, että auttavat katkaisemaan palvelun. Ja hei aidosti.. viestini hänelle oli yksityinen ja ihmettelevä, miten harjoittavat liiketoimintaa noin, että tänä päivänä eivät tunne asiakaspalvelua lainkaan... En missään nimessä suosittele! Ja tosiaan miten kyseinen firma voi olla vielä pystyssä. Olisi itsekin pitänyt herätä aikaisemmin. Mitä voin tästä firmasta kertoa: jos jokin mättää, niin asia ei hoidu. Asiakkaat unohdettu! Tähän puljuun en katso enää pitkällä tikullakaan..


23 / 23 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.3.2017
int2017


En suosittele. Onneksi oli vain yksi osoitteen ohjaus heiltä, mutta senkin siirto muualle tuntui olevan kiven takana. Lisäksi sain kirjeen joltain perintäfirmalta, vaikkei minulla ollut edes palvelua heiltä. Hinta oli enemmän kuin palveluni vuosimaksu. Outo yritys.


15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.3.2017
Kaikki hyvin, kunnes...


Olen ollut vuosia ihan tyytyväinen Int2000 palveluun. Ongelmia toki on ollut, sähköpostien ja sivujen hitauden osalta, mutta ne yleensä on saatu ratkottua muutaman päivän sisällä. Ei siis suuremmin valittamista.

Mutta nyt minullekin ilmeisesti tapahtui se, mistä täällä on varoiteltu kun näitä aikaisempia kommentteja luin: kaikki sähköpostini ja nettisivuni sisältöineen kadonneet. Int2000 asiakaspalvelu ei aluksi vastannut yli viikkoon(!) mitään, kunnes sain vastauksen että teknisen ongelman takia muutamilla asiakkailla on tapahtunut tietojen korruptoituminen tms. eikä palauttaminen varmuuskopioista ole mahdollista. Sanoin että teen tästä reklamaation ja korvausvaatimuksen, koska sähköpostissani etenkin oli itselleni todella tärkeitä viestejä. Int2000 vastaus oli lyhyesti, että lue sopimusehdot meillä ei ole minkäänlaista korvausvelvollisuutta, tästä kuulemma on jo oikeudestakin ennakkopäätös olemassa! Minut siis jätettiin ongelmineni kuin nalli kalliolle, vaikka olen varmasti maksanut jo tuhansia euroja Int2000lle heidän palveluistaan.

Tämä varoituksena kaikille muille!


19 / 19 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (4)

 
18.12.2016
Olen ollut asiakkaana yli 10-vuotta.


Tyrmistyin kun luin näitä teidän arvosteluja kyseisestä yrityksestä. Onko teillä jokin keskinäinen sota palveluntarjoajien kesken? Minulla on nimittäin vain hyviä kokemuksia int2000 firmasta. Ongelmia ei ole koskaan ollut. Olen ollut asiakkaana jo kauan. Ssh:t, sql-kannat jne. on mulla ollut ja 20henk. Sähköpostilaatikot. Saas nähä ovatko tehneet varmuuskopioita...mokasin just tänään :) ja tuhosin mun sivut.


4 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
19.11.2016
Kamala


Facebook ei taida olla ainoa paikka mitä he sensuroivat. Mielestäni täältä Puskaradiostakin on jossain välissä kadonnut jotain arvosteluja. Totuus taitaa sattua.

On aivan uskomatonta että tällainen firma on edes pystyssä tänä päivänä. Muutaman kerran olen joutunut ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluun ja ne ovat olleet kaikkea muuta kuin hyviä kokemuksia. Jos käy tuuri että joku yleensäkään vastaa, on siihen mennyt yleensä useita päiviä. Asiakaspalvelijat tuntuvat myös olevan täysin ummikoita tekniikan osalta ja kun heidän taidot eivät ole muutaman päivän sähköpostien pompottelun jälkeen riittäneet, on lopulta itse toimitusjohtaja lähettänyt jonkun aivan ylimielisen vastauksen. Huhhuh mitä asiakkaiden aliarvioimista.

Serveritkin tuntuvat tökkivän vähän väliä ja aina vika on jossain muualla kuin heissä. Ovatpa joskus kehdanneet syyttää jotain toisia käyttäjiäkin ongelmistaan.

Minulla on ollut aikoinaan useitakin palveluja heiltä, mutta nyt on viimeinenkin onneksi saatu irtisanottua. Samaa olen suositellut kaikille tuttavillenikin. Irtisanomisetkaan eivät kyllä ole aina menneet kovinkaan sujuvasti; ensin on ollut työn takana saada domainien siirtoavaimia ja pariin kertaan ovat lähetelleet laskuja jo ajat sitten irtisanotuista palveluista. Taitavat koittaa kepillä jäätä jos vaikka joku epähuomiossa menisi maksamaan laskun, vaikkei koko palvelua ole enää olemassakaan. En keksi ainoatakaan syytä miksi maksaisin tuollaisesta ylihintaisesta p*skasta kun muualta saa ihan oikeaakin palvelua huomattavasti halvemmalla.

Bonuksena vielä täällä jo muidenkin mainitsemat tiedostojen menetykset muutama vuosi sitten, mikä ei luonnollisesti sekään ollut heidän vikansa :D

Yritin kovasti keksiä jotain hyvääkin sanottavaa INT2000:sta, mutta tuntuu olevan mahdotonta.

Ei todellakaan jatkoon, 0/5


15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
29.7.2016
Eettisesti arvelluttavaa liiketoimintaa


Yrityksemme on ollut pitkään Int2000:n asiakkaana, syynä palvelun hinta (=halpa). Tällä hetkellä yrityksellämme on kymmenisen domainia heidän hallinnassaan, palvelut ovat ns. domainforwardeja eli ohjaavat toiseen osoitteeseen. Aikoinaan yrityksemme/asiakkaidemme kotisivupalveluja oli myös heillä mutta vaihdoimme ne muualle koska palveluissa oli liikaa katkoksia ja asiakaspalvelu vikatilanteessa ei toiminut.

Palasin juuri lomalta ja postilaatikossa odotti maksuhuomautus palvelusta, eräpäivä oli ylittynyt n. viikolla. Maksuhuomautukseen oli lisätty "huomautuskuluja" 15 euroa (palvelun hinta 18,88 €). Tuollainen toiminta on toki laillista mutta eettisesti hyvin arvelluttavaa. Itse yrittäjänä en ole maksumuistutuksesta ikinä veloittanut mitään koska lasku saattaa epähuomiossa unohtua maksaa tms.

Luin aiemmista kommenteista, että Int2000 on tehnyt vastaavanlaista "liiketoimintaa" alusta asti.

Kannattaa välttää kyseistä yritystä, halvalla ei saa nähtävästi hyvää.


20 / 20 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
30.4.2016
Ei jatkoon!


Facebookissa sensuuri tosiaan toimii, näkyviin tuntuu jäävän vain ne kommentit jotka ovat kehuja INT2000 suuntaan tai joihin on saatu ratkaisu. Muut kato avat selittämättömästi näkyviltä.

Enkä ole minäkään saanut vastausta chatissa esittämääni kysymykseen missä nuo kaikki Int2000 palvelut oikeasti tuotetaan. En vaikka asiakaspalvelija varta vasten otti sähköpostiosoitteeni talteen jotta voi olla myöhemmin minuun yhteydessä. Törkykalliiseen aspanroon en tod ala soittelemaan...

Onneksi poisvaihto on helppoa ja parempia + edullisempia kotimaisia vaihtoehtoja löytyy.


15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.4.2016
Joku sentään toimii...


...nimittäin Facebook-sivujen sensurointi. Eilen laittamani täysin perusteltu ja asiallinen palaute hävisi alle vartissa. Asiakaspalvelu leikkii mykkäkoulua ensimmäisen vastauksen jälkeen.


16 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.4.2016
Kierrä kaukaa ja välttele viimeiseen asti


Aivan käsittämätöntä toimintaa yritykseltä. Menin aikoinaan tilaamaan kaksi domain forward - palvelua Webol-nimiseltä yritykseltä, joka muuttui jossain vaiheessa Intiksi. Tämä Webol kiristi alkuun lähettämällä laskun jatkuvasti väärään osoitteeseen ja karhusi laskuaan, jota emme saaneet. Osoite oli Rova ja lasku meni Rovaniemelle. Pyysimme siis laskn sähköpostiin.

Yritys meni uusimaan omin päin yhden domaineista useaksi vuodeksi ja pisti laskun tulemaan. Kiristi domainin lukituksella. Pysyin taas asiakkaana. Pari vuotta sitten domainin siirto onnistu, sain haltuuni siirtoavaimen.

Huhtikuussa 2016 tuli karhulasku jostakin Unoprezzo palvelusta, jota en ole kertaakaan tilannut ja josta en ole aikaisemmin maksanut. Int2000 puhelinneito ei ainakaan osaa sanoa mitään, selvittävät kuulemma.

Toinen Int2000 hallussa oleva domain vanhenee 2016. Toivon pääseväni ikuisesti eroon Int2000sta. Vai karhuamallako he vielä yrittävät pitää asiakkaana?!

Olen todella väsynyt! Missä on yrityksen etiikka?

Kiertäkää kaukaa tätä firmaa!


21 / 23 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.3.2016
Asiakaspalvelu?


Missä mahtaa olla teidän ns. asiakaspalvelu? Kello on nyt tänäänkin 14:20 ja ketään ei vastaa millään kanavalla (puhelin, sähköposti, chätti). Mulla on oikeasti ongelma, mutta mistään en saa apua... huoh.

Varma vaihto edessä, ei tällaista viitsi katsella enää.


18 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.12.2015
Yksinkertaisesti.. ala-arvoinen


Otsikko kertoo kaiken, mitä jäi ko. yrityksestä mieleen. Täällä olevien kommenttien perusteella mulla ei ole mitään lisättävää...

Yksinkertaisest... ala-arvoinen yritys.


18 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
26.11.2015
Törkeän huonoa palvelua!


Ostin palvelun, kaikki hoitui asiallisesti, samoin neuvottiin miten palvelu otetaan käyttöön. Kaikki sujui mallikkaasti ja odotukset palvelusta olivat korkealla.

Sitten ongelmat alkoivat, palvelu oli rikki koko ajan, toisinaan putkeen parikin päivää. Kukaan ei vastannut sinä aikana viesteihini, sähköposteihini tai puheluihin (jotka ovat muuten ihan hullun kalliita int2000 asiakaspalveluun!). Viimein puheluuni vastattiin, ja vaikka ystävällisesti kerroin ettei toimi, mikä virhe tulee jne. sain mielestäni varsin törkeän huonoa palvelua koska aspan henkilö vain totesi että meillä (int2000) ei ole vikaa, vika on minun (asiakkaan) päässä ja korvauksiin ei siten ole mitään aihetta. Sen puhelun jälkeen alkoi taas mykkäkoulu int2000 puolelta.

Nyt kun luen kaikkia aiempia kokemuksia tästä yrityksestä, niin en yhtään ihmettele saamaani kohtelua. Asiakas saadaan maksamaan, sen jälkeen ei tarvitse enää välittää. Vain Raha merkitsee. Terveisin INT2000.

Paska yritys.


21 / 21 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.6.2015
LOL!


Herito... Webol... INT2000

uskomaton vedätyskupru, rahastetaan asiakkaita ja asiakkaat on niin tyhmiä, etteivät kysy varmuuskopioden perään jos (ja kun) jotain sattuu ja sähköpostit, kotisivut, tietokannat jne. katoaa INT2000:n mokailujen takia.

Ja sitten kun kosahtaa, niin INT2000 tarjoaa tasan tarkkaan vain perävalotakuun. Ja ellei se kelpaa, niin saa kuulla v*ttuilua aspalta miten sinun olisi pitänyt itse osata moinen asia kysyä kun palvelua tilasit.

LOL!


17 / 17 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.5.2015
Hintalaatusuhde...


Näillä hinnoilla olisi toivonut saavansa toimivat nettisivut ja -palvelut sekä sitä asiakaspalvelua...

Melkoista roskaa!


18 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.4.2015
Pettynyt


Lyhyesti: en suosittele kenellekään

En yleensä vaivaudu "avautumaan", mutta oltuani tämän vuoden tammikuuhun asti INT2000 asiakkaana ja vaihdettuani 5 vuoden jälkeen toiseen webhostin palveluntarjoajaan voin vain suositella kaikilla INT2000 että vaihtakaa!

Huomasin vasta vaihdon jälkeen, kuinka surkeasti asiat loppupeleissä INT2000:lla hoidettiin ja kuinka hyvin ne voi hoitaa kuten nykyinen palveluntarjoajani: INT2000:lla vika korjattiin kun ehdittiin, luvatuista 3 päivästä ei pidetty kiinni vaan vedottiin vianselvityksen kestämiseen tms. Sähköpostien kulku takkusi _koko tuon viiden vuoden ajan_ ! .. uskomatonta. Nettisivut olivat välillä alhaalla, suurimman osan aikaa jotenkin hitaita. Samaa ongelmaa ei ole uudella webhostaajalla.

5 vuodessa tuskin parani yhtään mikään, päinvastoin tuntuu että myös asiakaspalvelu vastasi yhä vain hitaammin, kenties väkeä vähennetty?


18 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.1.2015
Ei mitään uutta


Olen todella yllättynyt, että yhä tänä päivänä ihmiset antavat Jack Daouksen vedättää itseänsä. Hemmon vedätyswebhotellibisnes alkoi jo yli 10 vuotta sitten, että itseänsä saa kyllä syyttää, jos on tämänkin jälkeen asiakkaaksi ryhtynyt. Daous on lisäksi ostanut ainakin yhden toimijan asiakkaat itselleen. Bisneksen luotettavuus on ollut hinnoista alkaen nähtävissä ja kuka tahansa järkevä olisi ensin edes katsonut hakukoneella mitä INT2000 on aiemmin tehnyt ja mitä mieltä ollaan. Eli jos moisen lafkan asiakkaaksi suostuu, niin itseänsä saa syyttää. Toivottavasti jengi edes kantapään kautta oppisi.


23 / 23 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
8.1.2015
Kusetusfirma


Kevät 2012. Int2000 Oy kadottaa kaikki sähköpostini, kotisivutiedostoni ja tietokantani (eli yritykseni tiedot) taivaan tuuliin.

Syy tietojeni tuhoutumiseen oli se, että Int2000 Oy :n toimitusjohtaja Jack Daous kysymättä minulta mitään ja ilman lupaani siirtää suomalaisten asiakkaitteni tiedot Suomesta USA:han. Tämän jälkeen Jack Daousin sähköpostiviestin mukaan on tapahtunut jotain, mistä edelleenkään kuulemma ei kenelläkään ole varmuutta, mutta tapahtuneen vuoksi data on kadonnut eikä sitä ole mahdollista enää takaisin. Syytä sille, miksi tiedostoni siirrettiin yhtäkkiä ulkomaille, ei koskaan minulle kerrottu.

On kuitenkin harvinaisen törkeä temppu siirtää suomalaisten asiakkaiden arkaluontoista ja henkilökohtaista dataa USA:han, jossa eivät päde Suomen vaan USA:n lait. Eli käytännössä melkein kuka tahansa sikäläinen viranomainen voi pyytää em. datan itselleen ja suomalaisen asiakkaan tietoturva on mennyttä.

Epäilyksiä toki on. Yksi on että Int2000 myi ja myy edelleen palvelimiaan liian täyteen, jolloin lopulta käy niin että palvelimella teho ja tila lopulta loppuu. Joskus voi olla aikaa rauhassa etsiä uusi palvelin, joskus taas on siirrettävä asiakkaita muualle niin nopeasti kuin mahdollista. Tai sitten ei ole ollut varaa hankkia rikkoutuvan palvelimen tilalle uutta, vaan on ollut pakko alkaa siirtää asiakkaita jonnekin edulliseen webhosting-palveluun, kunnes kassassa on taas varallisuutta riittävästi. Tai ehkä Int2000 on vain osoittanut törkeää välinpitämättömyyttä asiakkaitaan ja heidän digitaalista omaisuuttaan kohtaan.

Tilanne nyt v. 2015 alussa. Int2000 Oy ei edelleenkään ole suostunut korvaamaan mitään tuhoamistaan tiedostoistani. Oikeudenkäyntiin minulla ei ole varaa, toki olen kuullut toisen käden tietoa ettei olisi Int2000 Oy:lläkään enää kovin paljon varoja käydä oikeutta ketään vastaan. Kuitenkin, olen päässyt itse omin avuin joten kuten jaloilleni, joten en katso tarpeelliseksi kuluttaa omia voimavarojani. Koska vaikka oikeuden päätös olisikin minulle suotuisa, ei se rahallisesti korvaisi oikeudenkäyntiin mennyttä aikaa ja toisaalta rahallinen korvaus ei toisi menetettyä dataa kuitenkaan takaisin. Int2000 Oy todennäköisesti myös jatkaisi edelleenkin samalla linjallaan, jos jotain sattuu mitään ei korvata.

Huvittavinta on, että kun aikoinaan otin heiltä webhotelli-palvelun yritykselleni, itse Int2000:n toimitusjohtaja Daous vakuutti että varmuuskopiointi on kunnossa eikä tarvitse olla huolissaan. Oletin siis, että hieman enemmän maksamalla saisin myös parempaa palvelua. Oletin väärin.

Kerran minua voidaan kusettaa, mutta ei toista kertaa. Suosittelen muitakin välttämään tätä Int2000 yritystä kuin ruttoa.


25 / 25 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele INT2000