INT2000 arvostelun kommentointi

19.6.2012
En suosittele kenellekään.


Omalla nimelläni voin todeta, että Int 2000 tarjoaa surkeaa palvelua. Aivan alussa homma jotenkin toimi mutta ei enää. Olen ollut järjestöjeni edustajana Intin asiakkaana useilla kotisivuilla yli 10 vuotta vain sen takia, etten ole jaksanut sivuja muualle siirtää. Syksyllä 2011 aloin siirtoa toteuttamaan kun mitta tuli lopulta täyteen mutta asiakaspalvelua ei saanut mistään (ei ole saanut aina ennenkään), laskutus oli ainoa asia joka toimi tosin turhankin tehokkaasti. Huipennus oli kun irtisanoin kaikki sivut syksyllä ja aloin siitä huolimatta saamaan perusteettomia laskuja keväällä 2012, pistivät laskut perintätoimistolle ja tilannetta ei muuttanut, kun kerroin päivämäärän tarkkuudella irtisanoneeni palvelun jo kuukausia aikaisemmin. Kävin lukemattomia puheluita muun muassa perintätoimiston kanssa ja toimittelin dokumentteja. Välillä tuntui siltä, etteivät Intilläkään osanneet lukea mitä heille kirjoitti. Intin ylimmän johdon puututtua asiaa perintä peruutettiin mutta en saanut pyytämiäní siirtotunnuksia, eivät edes vastanneet näihin viesteihin. Nyt meille tärkeitä sivuja ei ole olemassa koska ne sijaitsevat ylimmässä bittitaivaassa, kiitos siitä intin. Oli ikimuistoista olla Intin asiakas näin pitkään ja kantaa sinne tuhansia euroja.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


jukka myllykylä
15.8.2012 16:29
  (IP-lokaatio: Salo, Finland)
Ei int2000 ole edes palvelua mitä voisi arvostella.
Lassi
26.8.2012 23:30
  (IP-lokaatio: Lohja, Finland)
Jos ymmärtäisit jotain web-suunnittelusta niin tuota ei olisi tapahtunut. Int2000 ei ole ohjelmistokehitysfirma, vaan se ylläpitää palvelimia. Jos ei itse osaa hoitaa loppuja niin sitä varten on niitä softafirmoja, joille voi ulkoistaa sivujen softapuolen.

Tuosta laskusta nyt en voi sanoa mitään kun en tilannetta tarkemmin tiedä, mutta yleisesti ottaen olen oppinut, että mikäli saa asiattoman laskun ja se menee perintään ei tilannetta kannata sen enempää ruvetta selvittelemään, vaan vain kylmästi ilmoittaa, että jos laskua ei mitätöidä siirtyy asia poliisille, kyseessähän on petos.
Lassi
26.8.2012 23:32
  (IP-lokaatio: Lohja, Finland)
Itselläni siis ei ole ikinä ollut mitään ongelmia asikaspalvelun kanssa. Ehkä siksi, että tiedän mitä olen tekemässä.
finski
9.12.2012 21:49
  (IP-lokaatio: Kuopio, Finland)
Kusessa ollaan tuon firman kanssa. Sinne ei saa minkäänlaista yhteyttä, että vois oikaista vääriä käsityksiä. Ei minkäänlaista apua sivujen teossa. Puhelinnumero on täysin varattu aamusta iltaan. E-mail osoitetta firmaan ei löydy mistään.
Saa nähdä saanko rahani takaisin. Yritän ainakin. Vaikea tapaus kun ei pääse puhumaan.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu