Kategoriat / Web Hosting

INT2000

(0.6): 1 Star Rating
Arvosteluja: 56

"INT2000 on Daous Internetpalvelujen kehittämä webhotelli-tuoteperhe, joka sisältää monta erilaista palvelupakettia. Palvelut on pyritty suunnittelemaan siten, että jokaiselle omaa webhotellitilaa haluavalle yritykselle ja yksityiselle henkilölle löytyisi sopivan hintainen sekä laajuinen paketti." 


Kirjoita arvostelu!


www.int2000.net

 
25.3.2017
int2017


En suosittele. Onneksi oli vain yksi osoitteen ohjaus heiltä, mutta senkin siirto muualle tuntui olevan kiven takana. Lisäksi sain kirjeen joltain perintäfirmalta, vaikkei minulla ollut edes palvelua heiltä. Hinta oli enemmän kuin palveluni vuosimaksu. Outo yritys.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.3.2017
Kaikki hyvin, kunnes...


Olen ollut vuosia ihan tyytyväinen Int2000 palveluun. Ongelmia toki on ollut, sähköpostien ja sivujen hitauden osalta, mutta ne yleensä on saatu ratkottua muutaman päivän sisällä. Ei siis suuremmin valittamista.

Mutta nyt minullekin ilmeisesti tapahtui se, mistä täällä on varoiteltu kun näitä aikaisempia kommentteja luin: kaikki sähköpostini ja nettisivuni sisältöineen kadonneet. Int2000 asiakaspalvelu ei aluksi vastannut yli viikkoon(!) mitään, kunnes sain vastauksen että teknisen ongelman takia muutamilla asiakkailla on tapahtunut tietojen korruptoituminen tms. eikä palauttaminen varmuuskopioista ole mahdollista. Sanoin että teen tästä reklamaation ja korvausvaatimuksen, koska sähköpostissani etenkin oli itselleni todella tärkeitä viestejä. Int2000 vastaus oli lyhyesti, että lue sopimusehdot meillä ei ole minkäänlaista korvausvelvollisuutta, tästä kuulemma on jo oikeudestakin ennakkopäätös olemassa! Minut siis jätettiin ongelmineni kuin nalli kalliolle, vaikka olen varmasti maksanut jo tuhansia euroja Int2000lle heidän palveluistaan.

Tämä varoituksena kaikille muille!

9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
18.12.2016
Olen ollut asiakkaana yli 10-vuotta.


Tyrmistyin kun luin näitä teidän arvosteluja kyseisestä yrityksestä. Onko teillä jokin keskinäinen sota palveluntarjoajien kesken? Minulla on nimittäin vain hyviä kokemuksia int2000 firmasta. Ongelmia ei ole koskaan ollut. Olen ollut asiakkaana jo kauan. Ssh:t, sql-kannat jne. on mulla ollut ja 20henk. Sähköpostilaatikot. Saas nähä ovatko tehneet varmuuskopioita...mokasin just tänään :) ja tuhosin mun sivut.

0 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
19.11.2016
Kamala


Facebook ei taida olla ainoa paikka mitä he sensuroivat. Mielestäni täältä Puskaradiostakin on jossain välissä kadonnut jotain arvosteluja. Totuus taitaa sattua.

On aivan uskomatonta että tällainen firma on edes pystyssä tänä päivänä. Muutaman kerran olen joutunut ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluun ja ne ovat olleet kaikkea muuta kuin hyviä kokemuksia. Jos käy tuuri että joku yleensäkään vastaa, on siihen mennyt yleensä useita päiviä. Asiakaspalvelijat tuntuvat myös olevan täysin ummikoita tekniikan osalta ja kun heidän taidot eivät ole muutaman päivän sähköpostien pompottelun jälkeen riittäneet, on lopulta itse toimitusjohtaja lähettänyt jonkun aivan ylimielisen vastauksen. Huhhuh mitä asiakkaiden aliarvioimista.

Serveritkin tuntuvat tökkivän vähän väliä ja aina vika on jossain muualla kuin heissä. Ovatpa joskus kehdanneet syyttää jotain toisia käyttäjiäkin ongelmistaan.

Minulla on ollut aikoinaan useitakin palveluja heiltä, mutta nyt on viimeinenkin onneksi saatu irtisanottua. Samaa olen suositellut kaikille tuttavillenikin. Irtisanomisetkaan eivät kyllä ole aina menneet kovinkaan sujuvasti; ensin on ollut työn takana saada domainien siirtoavaimia ja pariin kertaan ovat lähetelleet laskuja jo ajat sitten irtisanotuista palveluista. Taitavat koittaa kepillä jäätä jos vaikka joku epähuomiossa menisi maksamaan laskun, vaikkei koko palvelua ole enää olemassakaan. En keksi ainoatakaan syytä miksi maksaisin tuollaisesta ylihintaisesta p*skasta kun muualta saa ihan oikeaakin palvelua huomattavasti halvemmalla.

Bonuksena vielä täällä jo muidenkin mainitsemat tiedostojen menetykset muutama vuosi sitten, mikä ei luonnollisesti sekään ollut heidän vikansa :D

Yritin kovasti keksiä jotain hyvääkin sanottavaa INT2000:sta, mutta tuntuu olevan mahdotonta.

Ei todellakaan jatkoon, 0/5

9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
29.7.2016
Eettisesti arvelluttavaa liiketoimintaa


Yrityksemme on ollut pitkään Int2000:n asiakkaana, syynä palvelun hinta (=halpa). Tällä hetkellä yrityksellämme on kymmenisen domainia heidän hallinnassaan, palvelut ovat ns. domainforwardeja eli ohjaavat toiseen osoitteeseen. Aikoinaan yrityksemme/asiakkaidemme kotisivupalveluja oli myös heillä mutta vaihdoimme ne muualle koska palveluissa oli liikaa katkoksia ja asiakaspalvelu vikatilanteessa ei toiminut.

Palasin juuri lomalta ja postilaatikossa odotti maksuhuomautus palvelusta, eräpäivä oli ylittynyt n. viikolla. Maksuhuomautukseen oli lisätty "huomautuskuluja" 15 euroa (palvelun hinta 18,88 €). Tuollainen toiminta on toki laillista mutta eettisesti hyvin arvelluttavaa. Itse yrittäjänä en ole maksumuistutuksesta ikinä veloittanut mitään koska lasku saattaa epähuomiossa unohtua maksaa tms.

Luin aiemmista kommenteista, että Int2000 on tehnyt vastaavanlaista "liiketoimintaa" alusta asti.

Kannattaa välttää kyseistä yritystä, halvalla ei saa nähtävästi hyvää.

17 / 17 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
30.4.2016
Ei jatkoon!


Facebookissa sensuuri tosiaan toimii, näkyviin tuntuu jäävän vain ne kommentit jotka ovat kehuja INT2000 suuntaan tai joihin on saatu ratkaisu. Muut kato avat selittämättömästi näkyviltä.

Enkä ole minäkään saanut vastausta chatissa esittämääni kysymykseen missä nuo kaikki Int2000 palvelut oikeasti tuotetaan. En vaikka asiakaspalvelija varta vasten otti sähköpostiosoitteeni talteen jotta voi olla myöhemmin minuun yhteydessä. Törkykalliiseen aspanroon en tod ala soittelemaan...

Onneksi poisvaihto on helppoa ja parempia + edullisempia kotimaisia vaihtoehtoja löytyy.

14 / 14 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.4.2016
Joku sentään toimii...


...nimittäin Facebook-sivujen sensurointi. Eilen laittamani täysin perusteltu ja asiallinen palaute hävisi alle vartissa. Asiakaspalvelu leikkii mykkäkoulua ensimmäisen vastauksen jälkeen.

15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.4.2016
Kierrä kaukaa ja välttele viimeiseen asti


Aivan käsittämätöntä toimintaa yritykseltä. Menin aikoinaan tilaamaan kaksi domain forward - palvelua Webol-nimiseltä yritykseltä, joka muuttui jossain vaiheessa Intiksi. Tämä Webol kiristi alkuun lähettämällä laskun jatkuvasti väärään osoitteeseen ja karhusi laskuaan, jota emme saaneet. Osoite oli Rova ja lasku meni Rovaniemelle. Pyysimme siis laskn sähköpostiin.

Yritys meni uusimaan omin päin yhden domaineista useaksi vuodeksi ja pisti laskun tulemaan. Kiristi domainin lukituksella. Pysyin taas asiakkaana. Pari vuotta sitten domainin siirto onnistu, sain haltuuni siirtoavaimen.

Huhtikuussa 2016 tuli karhulasku jostakin Unoprezzo palvelusta, jota en ole kertaakaan tilannut ja josta en ole aikaisemmin maksanut. Int2000 puhelinneito ei ainakaan osaa sanoa mitään, selvittävät kuulemma.

Toinen Int2000 hallussa oleva domain vanhenee 2016. Toivon pääseväni ikuisesti eroon Int2000sta. Vai karhuamallako he vielä yrittävät pitää asiakkaana?!

Olen todella väsynyt! Missä on yrityksen etiikka?

Kiertäkää kaukaa tätä firmaa!

19 / 21 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.3.2016
Asiakaspalvelu?


Missä mahtaa olla teidän ns. asiakaspalvelu? Kello on nyt tänäänkin 14:20 ja ketään ei vastaa millään kanavalla (puhelin, sähköposti, chätti). Mulla on oikeasti ongelma, mutta mistään en saa apua... huoh.

Varma vaihto edessä, ei tällaista viitsi katsella enää.

18 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.12.2015
Yksinkertaisesti.. ala-arvoinen


Otsikko kertoo kaiken, mitä jäi ko. yrityksestä mieleen. Täällä olevien kommenttien perusteella mulla ei ole mitään lisättävää...

Yksinkertaisest... ala-arvoinen yritys.

16 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
26.11.2015
Törkeän huonoa palvelua!


Ostin palvelun, kaikki hoitui asiallisesti, samoin neuvottiin miten palvelu otetaan käyttöön. Kaikki sujui mallikkaasti ja odotukset palvelusta olivat korkealla.

Sitten ongelmat alkoivat, palvelu oli rikki koko ajan, toisinaan putkeen parikin päivää. Kukaan ei vastannut sinä aikana viesteihini, sähköposteihini tai puheluihin (jotka ovat muuten ihan hullun kalliita int2000 asiakaspalveluun!). Viimein puheluuni vastattiin, ja vaikka ystävällisesti kerroin ettei toimi, mikä virhe tulee jne. sain mielestäni varsin törkeän huonoa palvelua koska aspan henkilö vain totesi että meillä (int2000) ei ole vikaa, vika on minun (asiakkaan) päässä ja korvauksiin ei siten ole mitään aihetta. Sen puhelun jälkeen alkoi taas mykkäkoulu int2000 puolelta.

Nyt kun luen kaikkia aiempia kokemuksia tästä yrityksestä, niin en yhtään ihmettele saamaani kohtelua. Asiakas saadaan maksamaan, sen jälkeen ei tarvitse enää välittää. Vain Raha merkitsee. Terveisin INT2000.

Paska yritys.

20 / 20 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.6.2015
LOL!


Herito... Webol... INT2000

uskomaton vedätyskupru, rahastetaan asiakkaita ja asiakkaat on niin tyhmiä, etteivät kysy varmuuskopioden perään jos (ja kun) jotain sattuu ja sähköpostit, kotisivut, tietokannat jne. katoaa INT2000:n mokailujen takia.

Ja sitten kun kosahtaa, niin INT2000 tarjoaa tasan tarkkaan vain perävalotakuun. Ja ellei se kelpaa, niin saa kuulla vittuilua aspalta miten sinun olisi pitänyt itse osata moinen asia kysyä kun palvelua tilasit.

LOL!

17 / 17 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.5.2015
Hintalaatusuhde...


Näillä hinnoilla olisi toivonut saavansa toimivat nettisivut ja -palvelut sekä sitä asiakaspalvelua...

Melkoista roskaa!

18 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.4.2015
Pettynyt


Lyhyesti: en suosittele kenellekään

En yleensä vaivaudu "avautumaan", mutta oltuani tämän vuoden tammikuuhun asti INT2000 asiakkaana ja vaihdettuani 5 vuoden jälkeen toiseen webhostin palveluntarjoajaan voin vain suositella kaikilla INT2000 että vaihtakaa!

Huomasin vasta vaihdon jälkeen, kuinka surkeasti asiat loppupeleissä INT2000:lla hoidettiin ja kuinka hyvin ne voi hoitaa kuten nykyinen palveluntarjoajani: INT2000:lla vika korjattiin kun ehdittiin, luvatuista 3 päivästä ei pidetty kiinni vaan vedottiin vianselvityksen kestämiseen tms. Sähköpostien kulku takkusi _koko tuon viiden vuoden ajan_ ! .. uskomatonta. Nettisivut olivat välillä alhaalla, suurimman osan aikaa jotenkin hitaita. Samaa ongelmaa ei ole uudella webhostaajalla.

5 vuodessa tuskin parani yhtään mikään, päinvastoin tuntuu että myös asiakaspalvelu vastasi yhä vain hitaammin, kenties väkeä vähennetty?


18 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.1.2015
Ei mitään uutta


Olen todella yllättynyt, että yhä tänä päivänä ihmiset antavat Jack Daouksen vedättää itseänsä. Hemmon vedätyswebhotellibisnes alkoi jo yli 10 vuotta sitten, että itseänsä saa kyllä syyttää, jos on tämänkin jälkeen asiakkaaksi ryhtynyt. Daous on lisäksi ostanut ainakin yhden toimijan asiakkaat itselleen. Bisneksen luotettavuus on ollut hinnoista alkaen nähtävissä ja kuka tahansa järkevä olisi ensin edes katsonut hakukoneella mitä INT2000 on aiemmin tehnyt ja mitä mieltä ollaan. Eli jos moisen lafkan asiakkaaksi suostuu, niin itseänsä saa syyttää. Toivottavasti jengi edes kantapään kautta oppisi.

23 / 23 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
8.1.2015
Kusetusfirma


Kevät 2012. Int2000 Oy kadottaa kaikki sähköpostini, kotisivutiedostoni ja tietokantani (eli yritykseni tiedot) taivaan tuuliin.

Syy tietojeni tuhoutumiseen oli se, että Int2000 Oy :n toimitusjohtaja Jack Daous kysymättä minulta mitään ja ilman lupaani siirtää suomalaisten asiakkaitteni tiedot Suomesta USA:han. Tämän jälkeen Jack Daousin sähköpostiviestin mukaan on tapahtunut jotain, mistä edelleenkään kuulemma ei kenelläkään ole varmuutta, mutta tapahtuneen vuoksi data on kadonnut eikä sitä ole mahdollista enää takaisin. Syytä sille, miksi tiedostoni siirrettiin yhtäkkiä ulkomaille, ei koskaan minulle kerrottu.

On kuitenkin harvinaisen törkeä temppu siirtää suomalaisten asiakkaiden arkaluontoista ja henkilökohtaista dataa USA:han, jossa eivät päde Suomen vaan USA:n lait. Eli käytännössä melkein kuka tahansa sikäläinen viranomainen voi pyytää em. datan itselleen ja suomalaisen asiakkaan tietoturva on mennyttä.

Epäilyksiä toki on. Yksi on että Int2000 myi ja myy edelleen palvelimiaan liian täyteen, jolloin lopulta käy niin että palvelimella teho ja tila lopulta loppuu. Joskus voi olla aikaa rauhassa etsiä uusi palvelin, joskus taas on siirrettävä asiakkaita muualle niin nopeasti kuin mahdollista. Tai sitten ei ole ollut varaa hankkia rikkoutuvan palvelimen tilalle uutta, vaan on ollut pakko alkaa siirtää asiakkaita jonnekin edulliseen webhosting-palveluun, kunnes kassassa on taas varallisuutta riittävästi. Tai ehkä Int2000 on vain osoittanut törkeää välinpitämättömyyttä asiakkaitaan ja heidän digitaalista omaisuuttaan kohtaan.

Tilanne nyt v. 2015 alussa. Int2000 Oy ei edelleenkään ole suostunut korvaamaan mitään tuhoamistaan tiedostoistani. Oikeudenkäyntiin minulla ei ole varaa, toki olen kuullut toisen käden tietoa ettei olisi Int2000 Oy:lläkään enää kovin paljon varoja käydä oikeutta ketään vastaan. Kuitenkin, olen päässyt itse omin avuin joten kuten jaloilleni, joten en katso tarpeelliseksi kuluttaa omia voimavarojani. Koska vaikka oikeuden päätös olisikin minulle suotuisa, ei se rahallisesti korvaisi oikeudenkäyntiin mennyttä aikaa ja toisaalta rahallinen korvaus ei toisi menetettyä dataa kuitenkaan takaisin. Int2000 Oy todennäköisesti myös jatkaisi edelleenkin samalla linjallaan, jos jotain sattuu mitään ei korvata.

Huvittavinta on, että kun aikoinaan otin heiltä webhotelli-palvelun yritykselleni, itse Int2000:n toimitusjohtaja Daous vakuutti että varmuuskopiointi on kunnossa eikä tarvitse olla huolissaan. Oletin siis, että hieman enemmän maksamalla saisin myös parempaa palvelua. Oletin väärin.

Kerran minua voidaan kusettaa, mutta ei toista kertaa. Suosittelen muitakin välttämään tätä Int2000 yritystä kuin ruttoa.

25 / 25 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.12.2014
Hauskaa Joulua INT2000!


Kohta vuosi ja ette vieläkään ole saaneet ongelmiani korjattua. Onneksi kohta vuosi, sillä sen jälkeen olen jonkun muun asiakas.

21 / 21 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.12.2014
Kuten ennenkin


Facebook-sivuilta katoaa epämieluisat palautteet, sähköpostikyselyihin vastataan joskus vasta viikonkin päästä, yhteys sähköpostipalvelimeen katkeilee tasaisen satunnaisesti. Aivan kuten ennen tätä "suurta" INT2000 Oy:n ilmeen kohotusta. Samalla laittoivat uudistuneet (lue: kallistuneet) hinnat kokonaan piiloon etusivulta, toki ne löytyy joko kysymällä aspasta (jep, soittamalla x eur/min maksavaan palvelunumeroon, jossa jonotuksestakin on ilo maksaa..) tai googlea soveltamalla.

Enää pari kuukautta omaa webhotelli-sopimusta jäljellä, sen jälkeen siirrän joka ikisen palvelun tästä firmasta pois!

15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.11.2014
Hidas


Plussaa: Cpanel ei petä, kattava ja hyvä ohjauspaneeli

Huonoa: Aivan uskomattoman HIDAS. Parhaimpina päivinä tyhjän HTML-dokumentin lataaminen selaimella kestää 5 sekuntia. Yleensä puhutaan kuitenkin yli 10 sekunnin sivulatauksista. Huonoina päivinä FTP-yhteydet aikakatkaistaan ja sivulataukset kestävät 10-60 sekuntia. Koetappa sitten siinä tehdä työtäsi web- suunnittelijana kun 80% työajasta menee sivun latautumista odotellessa.

9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
4.11.2014
Heikko esitys


Komppaan aiempia kirjoittajia aivan kaikesta. Ainoastaan int2000 asiakaspalvelulle voisi yhden tähden antaa koska ainakin näyttäisivät yrittävän ratkoa ongelmia, mutta kenties ei vain nykytekniikalla onnistu. Eniten ollut itsellänikin ongelmia sähköpostin ja kotisivujen kanssa, vähintään pari kertaa kk:ssa oli jotain ongelmaa onneksi pidin ns. "oikean" sähköpostini ja kotisivuni jo muualla joten ei ollut niin iso juttu nuo ongelmat.

Vähän kyllä ihmetyttää miksi ihmiset vain valittavat, että toimii huonosti on kallis huono palvelu... vaihtakaa toimivampaan ja sillä näistä int2000 ongelmista pääsee! Itse vaihdoin ja olen ollut tyytyväinen.

Lisäksi, kun katsotte uuttaa hosting palvelua niin katsokaa samalla firman taloustiedot. Esim. googleen hakusanoiksi "taloussanomat int2000" niin suunnilleen ekan linkin takaa saa int2000 taloustiedot selville. Jo ko. asian takia jättäisin suosiolla int2000 väliin, koska jos menee taloudellisesti noin heikosti niin tuskinpa on hirveästi laittaa rahaa myös uuteen rautaan ja osaavaan väkeen...

13 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
21.10.2014
Huonoa palvelua


Enpä kyllä yhtään ihmettele että int2000 on saanut näin huonoa palautetta. Olin vuodesta 2009 tämän vuoden alkuun asti asiakkaana, ja palvelun toimivuus huononi koko ajan. Pari vuotta sitten tuhosivat nettisivuni ja sähköpostini, koska lupaa kysymättä olivat siirtäneet datani Suomesta ulkomaille ja siirron aikana tms. jotain oli mennyt vikaan!

Lopulta sanoin sopimuksen irti, koska edes laskutus ei toiminut (int2000 ei saanut niin mitenkään hyvitettyä liikaa maksettua summaa) ja aspa ei lopulta enää vastannut tiedusteluihini. Toisaalta hinnat pompsahtivat moninkertaisiksi ja asiakaspalvelun puhelinnumero törkeän kalliiksi, joten miksi maksaa huonosta palvelusta entistä enemmän.

Suosittelen välttämään!

13 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.10.2014
Int200


Olen ollut monta vuotta asiakkaana. 4 tähteä tuulee siitä, että sähköpostilaatikko toisinaan oikuttelee, mutta muuten ei ole valittamista ollut. Olinkin aika hämmästynyt näistä mielipiteistä, mutta ehkä vain tyytymättömät ovat kirjoittaneet tänne palautetta.


5 / 21 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
14.10.2014
Ilmainen WordPress Blogi ... joo-o!


Ilmainen joo, mutta silti ainakin mulle paukkuu maksumuistutuksia sähköpostiin? siis WTF? Ja Wordpress ilmoittaa tietoturvapäivityksistä, mutta niitä ei voi itse asentaa ... joten mennään siis toivotaan-toivotaan-konseptilla ja kädet ristissä odotellaan, koska joku hakkeri korkkaa reikäisen Wordpress blogin :D

Okei, on ns. beta eli testipalvelu joten mitään toimivuustakuita ei tarvitse antaa mutta silti, haloo INT2000! Ei näemmä edelleenkään teillä toimi laskutus...

11 / 14 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.9.2014
hyvä ilmainen blogi


Muutaman päivän on ollut testikäytössä tuo ilmainen Wordpress-blogi ja näyttäisi toimivan tosi nopeasti. Oli helppo ottaa käyttöön ja reilusti tilaa sivuille ja kuville. Ajattelin laittaa kuvablogia sinne kun harrastan valokuvausta. Tämän muutaman päivän aikana ei ole mitään ongelmia ollut, eikä toivottavasti tule. http://www.int2000.net/palvelumme/seikkailija/ilmainen-wordpress-blogi/

4 / 25 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
19.9.2014
Tekaistuja laskuja


Mitään sopimusta tämän yrityksen kanssa ei ole koskaan syntynyt. Ja se on useaan otteeseen rautalangasta väännetty. Jostain kaksi vuotta vanhoista tiedoista on keksitty kaivaa yritysten yhteystietoja ja tekaista niille laskuja. Ja sama touhu jatkuu ja jatkuu vaan.

10 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.9.2014
Umpisurkea!


Erehdyin ottamaan INTiltä webbihotellin, jonka kanssa ei juuri muuta ollutkaan kuin ongelmia. Jokin palvelimen "päivitys" rikkoi sivuni usean päivän ajaksi, sivuilleni hyökättiin usein jonka takia sivuni eivät auenneet, jne. Asiakaspalvelu vastasi kohdallani nopeasti mutta eipä siitä useinkaan apua ollut, sanoivat aina vaan että vikaa korjataan kohta toimii tms. Mutta usein kesti viikonkin ennen kuin sivut alkoivat taas toimia. Ja se laskutus, hohhoijaa...

Nyt olen siirtänyt sivuni suomalaiselle palveluntarjoajalle ja on todella ollut hieno tunne, kun kaikki vain toimii ja voi keskittyä itse sivuihin eikä koko ajan olla aspaan ottamassa yhteyttä!

En suosittele!

10 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
29.8.2014
En suosittele


Minulla on kokemuksia INTistä muutaman sivuston kautta, ja ongelmia on ollut jokaisessa. Sellaisia ongelmia, joita ei muiden palveluntarjoajien kanssa ole koskaan ollut. Vääriä laskutuksia, puuttuvia palveluita, ja hyökkäyksiä sivustoille.

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
29.7.2014
Olen siirtänyt kaikki pois


Olen siirtänyt kaikki pois int2000 palvelusta. Tuhosivat pari vuotta sitten suuren työni. Palvelu olematonta ja töykeää.

13 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.6.2014
Samaa mieltä kuin muutkin


Eli paska palvelu. Käynyt kaikkea viimeisen vajaan 10 asiakasvuoden aikana. Muuttivat laskutuksemme kerran vuodesta 12 kertaa vuodessa, jolloin ennen kuin ehdin muokata palvelua takaisin 1krt vuodessa eräs varaamani domaini vanheni. Eli 7 euron erääntyneen maksun vuoksi domaini on nyt ulkomaisen välittäjän varaama. Onneksi tämä ei ollut firman päädomain, vain sama domain ulkomaisella päätteellä. Kaikkea muutakin paskaa tullut. Kukaan ei vastaa asioista kunnolla ja hinta pompsahti turhan kovaksi. Kiireisenä yrittäjän on vain niin vaikea jaksaa siirtää kaikki 3 gigaa sähköposteja, nettisivut, useampi sql yms, mutta nyt sen teen. Alkoi niin v*tuttaa kun muisti näitä lueskellessa kaikki jutut. Olen odottanut vain sormet ristissä että milloin koko palvelu kaatuu ja serveri tyhjenee ja kaikki tieto katoaa. Koittanut ottaa backuppeja 1-2kk välein kuitenkin...

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.2.2014
SURKEA LAFKA!


varmaan 10v asiakkaana, viimeisen parin vuoden aikana ollut ongelmia, palvelu on olematonta näissä tilanteissa.

Tänään meilit poikki koko päivän, sivulla lukee että ongelmat korjattu, mutta EI TOIMI meilit. Puhelinkin on maksullinen!?, ja siihen ei vastata kuin virka-aikana, vaikka tänään ollut ongelmia koko päivän.

en suosittele kenellekään

16 / 17 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
28.11.2013
Ala-arvoista palvelua!


Ei oikeastaan ole kolmen vuoden ajalta juuri mitään positiivista sanottavaa tästä puljusta.

Ongelmia on riittänyt niin kotisivujen toiminnassa (päivittävät PHP, Mysql jne. ilman että kertovat mitään). Tämä on aiheuttanut pahimmillaan yli viikon mittaisen katkon palveluilleni. Korvauksia en ole saanut, vaikka olen reklamoinut asiasta useasti. Ja katkoksia on ollut monta.

Asiakaspalvelu on todella hidasta: sähköposteihin vastaavat nopeimmillaan viikon-parin päästä, soittaessa joutuu jonottamaan ja tottakai maksamaan jonottamisestakin, eikä asiat siltikään ratkea.

Kannattaisi varmaan yrityksen hankkia oikeasti ammattitaitoista porukkaa töihin, ettei tarvitse harjoitella useaan kertaan?

Puoli vuotta olen nyt ollut uuden palveluntarjoajan asiakkaana, ja kaduttaa jo nyt miksen vaihtanut INT2000:lta pois aiemmin...

19 / 21 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
8.8.2013
Mainettaan parempi


Aikaisempia palautteita lukiessa saisi sen käsityksen, että mikään ei toimi ikinä. Toisin on käytännössä, mutta totuuden nimessä mainittakoon, että oma käyttöasteeni palvelimilla on melkoisen pieni (ei yritys vaan omat harrastesivut).

Aloin asiakkaaksi 2004 Fun-paketilla, joka oli todella edullinen palvelun laajuuteen nähden (36e/vuosi sis. .net-domainin, muistaakseni). 2011 otin käyttöön Ultimate Light -palvelun, joka mahdollisti cpanel-ylläpidon ja samat palvelut noin pääperiaatteissa (mysql + muut) hinnan noustessa maltillisesti 45 euroon/vuosi.

Isompia katkoksia muistan pari kappaletta, mutta yhtään toiselle vuorokaudelle menevää katkosta en muista. Enkä sitä, että dataa olisi kadonnut. Tosin itse en luottaisi muutenkaan palveluntarjoajan varmuuskopioihin automaattisesti, vaan teen itse varmuuskopioinnin. Asiakaspalveluun olen ottanut pari kertaa sähköpostitse yhteyden ja vuorokauden sisään olen saanut asiallisen vastauksen.

Vuodenvaihteessa 2012-2013 hinta pompsahti (domainmaksu 12e/vuosi + webhotel 9e/kk eli yhteensä 120e/v, jolloin kokonaiskorotus oli ruhtinaalliset +167%), joten päädyin siirtämään sivut toisaalle. Siirto-operaatio on mennyt jouhevasti, domainin siirto-avain tuli viikon sisällä irtisanomisesta irtisanomisvahvistuksen kera. Palvelun toimivuuden takia en olisi lähtenyt, mutta tällä kertaa lompsa puhui. Kiitos ja kumarrus!

4 / 23 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
29.3.2013
HUIJAUSTA KOKO PULJU


Minulla oli INT2000 käytössä verkkokauppamme hostaajana noin puoli
vuotta, kunnes viimevuoden toukokuussa koko järjestelmä kaatui, kukaan ei vastannut
kyselyihin kunnes monien kymmenien yritysten jälkeen saimme jonkun tyypin
puhelimen päähän ja saimme vastauksen, että mitään varmuuskopioita ei ollut enää
tallella eli kaikki meni heidän toimestaan taivaan tuuliin. Onneksi verkkokaupan
rakentajalta löytyi varmuuskopiot, mutta kustannuksia tuli pitkälle toista tuhatta koko
katastrofista.
Nyt melkein vuoden kuluttua tuli INT2000:lta "iloinen yllätys", nimittäin lasku, hah hah!
Asiakaspalvelu on näin pyhien aikaan tietenkin suljettu, mutta katsotaanpa saanko tällä
kertaa vastausta

Eli varokaa kaikki tätä puljua, ihan täyttä paskaa!

18 / 19 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.3.2013
Pettymys vuosien jälkeen


Joitakin vuosia sitten INT2000 oli edullinen ja toimiva - toimiva
se on edellleenkin, varsinkin rahastuksen suhteen. Minulla on ollut
vuosien varrella useampikin sivusto INT2000:n webhotellissa. Kaikki
on toiminut sujuvasti ja luotettavasti, asiakaspalvelu on
pelannut... kunnes nyt.

Ilman minkäänlaista ilmoitusta esim. viime vuonna 76€ vuodelta
maksanut palvelu on muuttunut kuukausimaksulliseksi hintaan 17€/kk.
Uusi vuosikustannus on siis 204€, joten hinnannousu on tolkuton ja
kohtuuton. Asiakaspalvelu ei vastaa tiedusteluihin, joten en voi
mitenkään suositella kyseisen firman palveluja kenellekään.

13 / 14 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
4.3.2013
Int2000 Oy


Vedin kaikki sivuni pois Int2000 Oy:ltä Paskempaa palvelua saa hakea, en suosittele.

8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.12.2012
Todella turhautunut asiakas


En ole koodari tai muutenkaan minkäänlainen nettisivuvelho. Lupasin eräälle taholle luoda sivut, joita he myöhemmin ylläpitäisivät, minä vain siellä taustalla jos jotain isompaa tulee. Tähän tarkoitukseen tuli oikein sopivasti int2000 ja sen mukana tullut plesk sitebuilder -ohjelma.

Kaikki oli ihan ok kun ei tarvinnut kuin kuvia ja ilmoituksia lisäillä sivuille. Sitten sinne alkoi tulla kasapäin spämmejä, mutta palveluntarjoaja ilmoittaa että palvelu suljetaan jos en asenna itse sinne jotain juttua. Okei, en osaa. Kävin läpi miljoonat sivut, mutta en vain osaa. Int2000 nostaa siinä vaiheessa kädet pystyyn.

Sitten piti vaihtaa toiseen palveluun. Kyselin paria muuta palveluntarjoajaa, mutta en saanut vastausta, joten otin Int2000:lta uuden, jossa piti myös olla sitebuilder. No onhan siinä, mutta erilainen. En saa sinne samanlaisia sivupohjia mistään. Nyt sitten asiakaspalvelu on heittäytynyt vastaamattomaksi, kun ilmaisin tyytymättömyyteni heidän tarjoamiin palveluihin.

Meillä ei ole ollut tuollaisia ongelmia, mitä aiemmat kirjoittajat on maininneet, mutta tämäkin riittää. En nyt sitten tiedä mitä tekisin.

4 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.10.2012
Eipä oo edullisin enää...


Ottamatta kantaa siihen kaamoittavaan hässäkkään tämän vuoden keväällä, jossa Suurella osalla asiakkaita palvelut eivät toimineet ja heistä suurella osalla sivut katosivet bittiavaruuteen, ja josta int2000 on poistanut kaiken mahdollisen mm. facebookista ja tiedotteet omilta sivuiltaan.

Reilusti on nousseet hinnat 16.10.2012.
(alv 23%)

Ultimate Mini 5,00 € / kuukausi
yht. 60 e/v + 12 e nimipalveluista.
Oli aiemmin 45/v sis. nimipalvelut

Ultimate Light 9,00 € / kuukausi
yht. 108 e/v + 12 e nimipalveluista.
Oli aiemmin 45/v sis. nimipalvelut


Ultimate 17,00 € / kuukausi
yht. 204 e/v + 12 e nimipalv.
Oli aiemmin 74/v sis. nimipalvelut


Lainaus intin sivuilta:
"Pyrimme kehittämään INT2000 web-hotellipalveluja jatkuvasti
parempaan ja edullisempaan suuntaan, asiakkaiden etuja ajatellen."

Joo...

Nebulakin alkaa olla kilpailukykynen vaihtoehto,
www-hotelli ja tietokanta 283 / vuosi.

10 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (4)

 
7.10.2012
surkea firma


Int2000- asiakkaana yli 10 vuotta. Palvelimet kaatuivat keväällä, KAIKKI data hävisi ja sivut matalana usean päivän ajan. Mailit hävisit sekä neljän saitin tiedostot. Toki kyseessä myös oma moka kun ei ollut backuppeja, mutta tälläisissä suurissa onnettomuuksissa järkevä firma yrittää edes hyvittää jotenkin virhettä. Sen sijaan firman toimitusjohtaja vastaa:

"Hei, olemme pahoillamme aiheutuneista haitoista.
Palvelua voidaan hyvittää vain palvelun hinnan mukaisesti ajalta jolloin palvelu ei ollut saatavana.
Ongelmat johtuivat ulkopuoliselta taholta vuokraamistamme palvelimista Nebula oy sekä 1andl. Päätimme keväällä siirtää kaikki palvelumme omille palvelimille Turkuun,jossa suurin osa palveluistamme on ollutkin"

Käsittämätöntä, vuokraavat palvelimia muualta ja yrittävät vierittää syyn alivuokraajalle. Heihinkö pitäisi olla yhteydessä? Siirsin kaikki asiakkuuteni pois kymmenen vuoden jälkeen, välttäkää!!

11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.9.2012
täysin huijausta


Kaikki toimii hienosti jos on muutama käyttäjä viikossa ja liikenne
olematonta. Jos taas on tuhansia kävijöitä päivässä ja liikennettä
sen mukaisesti kusetus alkaa. Varokaa!

5 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.9.2012
Hyvin pelannut :)


Reilu puoli vuotta on pyörinyt oma foorumi ja blogi, eikä valittamista. Edullisin kotimainen webhotellipalvelu tällä hetkellä, ainakin itse voin suositella.

4 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.8.2012
Karttakaa kuin ruttoa


Tämä palvelu on hyvin helppo arvostella. Todella surkeaa ja ammattitaidotonta hommaa. Paljon kertoo sekin että heillä oli sivut facebookissa, mutta kun siellä ei kommentoinut kuin vihaiset ja pettyneet käyttäjät, niin pistivät facebook-sivut kiinni :)))

6 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
15.8.2012
Hinta-laatusuhde kohdallaan


Olen ollut reilu 3 vuotta Int2000:n asiakkaana, ja omalta osaltani voin suositella. Asiakaspalvelu välillä vastaa hitaasti, mutta vastauksen olen tähän mennessä aina saanut ja hyvä niin. Palvelu itsessään on toiminut ok. Ja ilmeisesti nyt toimivat Soneran palvelimilla, ainakin tuollaisen viestin sain kun piti siirtää palvelu Nebula -> Sonera. Tuon siironkin tosin tekivät kulutta, kun hieman älähdin... :-P

PS. kannattaa ottaa varmuuskopiot kaikista tärkeistä tiedostoistaan, sillä jos niitä ei ole niin mikään ei ole niin varmaa kuin että silloin tapahtuu jotain ja ne tiedot katoavat... kokemusta on... n. 1000 lomakuvaa katosi kun ulkoinen kovalevy hajosi, takuu ei korvannut eikä kotivakuutus, sain vain uuden tyhjän levyn tilalle. Ei lämmittänyt kauheasti mieltä silloin...

4 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.6.2012
En suosittele kenellekään.


Omalla nimelläni voin todeta, että Int 2000 tarjoaa surkeaa palvelua. Aivan alussa homma jotenkin toimi mutta ei enää. Olen ollut järjestöjeni edustajana Intin asiakkaana useilla kotisivuilla yli 10 vuotta vain sen takia, etten ole jaksanut sivuja muualle siirtää. Syksyllä 2011 aloin siirtoa toteuttamaan kun mitta tuli lopulta täyteen mutta asiakaspalvelua ei saanut mistään (ei ole saanut aina ennenkään), laskutus oli ainoa asia joka toimi tosin turhankin tehokkaasti. Huipennus oli kun irtisanoin kaikki sivut syksyllä ja aloin siitä huolimatta saamaan perusteettomia laskuja keväällä 2012, pistivät laskut perintätoimistolle ja tilannetta ei muuttanut, kun kerroin päivämäärän tarkkuudella irtisanoneeni palvelun jo kuukausia aikaisemmin. Kävin lukemattomia puheluita muun muassa perintätoimiston kanssa ja toimittelin dokumentteja. Välillä tuntui siltä, etteivät Intilläkään osanneet lukea mitä heille kirjoitti. Intin ylimmän johdon puututtua asiaa perintä peruutettiin mutta en saanut pyytämiäní siirtotunnuksia, eivät edes vastanneet näihin viesteihin. Nyt meille tärkeitä sivuja ei ole olemassa koska ne sijaitsevat ylimmässä bittitaivaassa, kiitos siitä intin. Oli ikimuistoista olla Intin asiakas näin pitkään ja kantaa sinne tuhansia euroja.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (4)

 
14.6.2012
Int2000Jos sinulla on sivut int2000 serverillä ota nopeesti pois.
Jos sinulla ei ole sivuja siellä, mutta olet ajatellut sinne siirtoa, unohda se, surkeapaa firmaa saat etsiä

4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
29.5.2012
Aivan perseestä (t.8 vuoden asiakas)


1. Hukkaavat kaikki ULTIMATE palvelun (kallein mahdollinen)
asiakkaiden tiedostoja sekä tietokantoja
2. Sitten viikon päästä ilmoittavat että mitään varmuuskopioita
ei ole:

"Hei!

Emme valitettavasti saaneet palautettua tiedostojanne
varmuuskopioista ja
pyydämme teitä palauttamaan tiedostot palvelimelle omista
varmuuskopioistanne.

Voitte luoda uudet sähköpostilaatikot osoitteen ****.com/cpanel
kautta. Mikäli olette käyttäneet sähköpostien lukemiseen IMAP-
protokollaa
niin otattehan varmuuskopiot sähköposteista ennen kuin muutatte
sähköpostiohjelman asetuksia.

Pahoittelemme palvelinhuoneen ongelmia!"

3. Asiakaspalvelu lakkaa vastaamasta
4. Facebook sivuja poistetaan ryöpytyksen jälkeen
5. Kaikki Fiaskoon liittyvät uutiset poistetaan niiden sivuilta
jotta raha kulkisi taas ja uusia asiakkaita saataisiin huijattua
6. Kun sitten yrittää lataa omia varmuuskopioita palvelimelle,
sekään ei onnistu, varapalvelimet ovat ala-arvoisia ja varmasti
mun puhelin pyörittäisi paremmin kotisivuja kuin näiden
palvelimet

12 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.5.2012
Surkein palveluntarjoaja


Tämän palveluntarjoajan hyvät puolet on helppo listata. Niitä ei ole.
Huonoja puolija sen sijaan riittää:
- Asiakaspalvelu todella hidasta tai ei vastaa ollenkaan
- Palvelut nurin useasti
- Ei mitään varmuuskopioita. Tämän vuoksi monet ovat menettäneet paljon arvokasta.
- jne..jne..

Ei todellakaan voi suositella kenellekään. Onneksi itse pääsin tästä eroon nyt. Koko toiminta vaikuttaa jopa huijaukselta, ainakin kaukana laadukkaasta toiminnasta.

5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.5.2012
Alan huonoin palveluntarjoaja!!!


Jos haluatte, ettei liiketoimintanne kärsi ammattitaidottoman palveluntarjoajan toimesta en suosittele kyseistä yritystä kenellekkään. Itsellä katosi täydellisesti kaikki s.postit nettisivut eli ihan kaikki! Liiketoimintani perustuu puhtaasti verkonkauttta tapahtuvaan kaupankäyntiin, joka on ollut seis viimeisen viikon. Kustannuksia aiheutunut tuhansien eurojen arvosta.

Parasta tässä yrityksessä on asiakaspalvelu mitä ei saa kiinni ollenkaan, yrityksesi tietoja siirretään palvelimelta toiselle ilman lupaa (siirtojen välillä häviää tietoja) ja pahin asia, kun tapahtuu eli kaikki kadotetaan INT2000 ilmoittaa: KOITA PÄRJÄILLA!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.5.2012
Lue tuolta...


http://www.facebook.com/pages/Int2000-Oy/135300553228530#!/pages/Int2000-Oy
/135300553228530

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.5.2012
Kaatui 3 kertaa viikon sisällä!


Tein www-sivut ja nettikaupan int2000
palvelimelle ja serverit kaatuivat 3 kertaa viikon sisällä.

En todellakaan voi suositella tätä kellekään.
Kun soitin sinne niin vastasivat, mutta kytkivät puhelimen
jonkinlaiseen häirintään koska siitä ei saanut mitään selvää ja
lopulta puhelu katkesi. Yritin soittaa uudelleen mutta ei
vastattu!

Ovat ilmeisesti jättäneet Nebulalle tai onetoonelle laskut
pystyyn ja siksi eivät saa servereitä pystyyn.

Kun saivat ne pystyyn, niin siellä oli vanhat sivuni, jotka olin
tehnyt viikko sitten.

Konkkaan menossa luulisin...

Älkää tilatko enää mitään koska laskuttavat ensin ja vasta sitten
saa webhotellin.

4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.5.2012
Kohta 8 vuotta Int2000:lla


Pitkään vältyin ongelmilta, mutta nyt kosahti ja kunnolla.

Viikolla 19/2012 hävisi kaikki, mutta ne saatiin palautettua. Nyt, viikolla 20/2012 serveri hajosi taas, ja alkaa näyttämään aika huonolta. Tiedotus on aika olematonta ja jotenkin tulee sellainen tunne, että Int2000:lla on rahat lopussa.

En voi suositella tätä palvelua kenellekään. Liian pitkään odotin, ja nyt vaihdan webhotellia vaikeimmassa mahdollisessa tilanteessa.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.5.2012
Alkaa int2000 riittämään


Yhden asiakkaan sähköposti ei toimi, toisella taas ei toimi sivut eikä sähköposti. Kolmannelle asiakkaalle lupasivat tehdä fi-verkkotunnuksen uusimisen, mutta jäi tekemättä. Kaikki lyhyellä aikaa eikä ongelmat jää tähän...

Olen soittanut monesti parin päivän aikana asiakaspalveluun. Ei vastausta. Olen laittanut sähköpostia. Ei vastausta.

Jos firman taktiikka on työntää pää pensaaseen kun ongelmia ilmenee, ei homma voi toimia.

Olen suositellut int2000 palveluita vuosien ajan. Nyt siihen tuli ehdottomasti LOPPU.


9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
15.5.2012
Int2000 vika tuhosi asiakkaiden www-sivut sekä sähköpostit


11.5.2012 ollut vikatilanne tuhosi kokonaan parin asiakkaani sähköpostitilit + sähköpostit, www-sivut, tietokannat.
Eikä he pystyneet palauttamaan niitä takaisin.
Tuo on aiheuttanut todella suurta vahinkoa asiakkaitteni yrityksille, sekä tuonut monelle osapuolelle todella paljon ylimääräistä työtä asian korjaamiseksi.
EN SUOSITTELE!!!

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.5.2012
4 päivää verkkokauppa ja sähköpostit alhaalla


Int2000 palvelimet ilmeisesti jenkeissä ja siirtelevät sieltä sivuja toisille palvelimille.
Ihme homma kun saavat tähän kulumaan 4 päivää ilman että mikään toimisi.

Vika on aina jonkin muun ja tässäkin tapauksessa heistä riippumaton. Asiakasta ei
hirveesti kiinnosta kenen vika on, kunhan homma toimisi. Kai vika nyt on int2000
kun heiltä palvelu on kerta hankittu.

Ei tunnu intillä olevan homma nyt oikein hallussa. En suosittele.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
10.5.2012
Huh, huh, mitä skeidaa


Kehottaisin välttämään tätä int2000-firmaa mikäli aiot rakentaa vähänkään "isompaa" sivustoa kyseisen lafkan palveluun.

Asiakkaani otti web-hotellin täältä. Sivusta tuli nopeasti hyvin suosittu ja liikennöintimäärä ylittyi. Tästähän ei tullut asiakkaalle minkäännäköistä viestiä saati kehotusta päivittää isompaan pakettiin vaan tylysti sivut kiinni. Tämä episodi oli jo sinänsä ikävä mutta nyt ollut sivusto nurin palvelimen ongelmien takia jo puoli vuorokautta joka on downtimenä jo aivan anteeksiantamatonta.

Parin pienempää sivustoa on muutamalla asiakkaalla toiminut suht ok mutta lievin ongelmin niissäkin.

Ei näin.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
10.4.2012
Aikoinaan toimi, nykyään EI


Joskus aikoinaan palvelimet sijaitsivat firman omissa tiloissa Turussa ja homma toimi kohtuullisen hyvin. Omassa käytössäni oli useita. Palvelun kasvettua alkoivat tietokannan suorituskykyvaikeudet ja tietokanta oli usein tavoittamattomissa. Tässä kohtaa siirsin jo joitakin palveluita toisaalle.

Palvelujen siirto Nebulaan omasta mielestäni auttoi ja olin jo välillä tyytyväinen. Kevättalvella 2012 Int2000 siirsi ainakin osan palvelimistaan USAan oneandone.net:in hostaukseen. Siinä meni mukana ylläpitämäni sivusto. Mitään ilmoitusta ei tullut, että palvelut siirretään ulkomaille hostattavaksi.

Nykyään sivusto on vähän väliä tavoittamattomissa. Nyt tämä riittää minulle.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.3.2012
Homma toimii


On ollut käytössä jo vuodesta 2005 palveluja INT2000:lta (sekä Webolilta, jonka INT2000 osti aikoinaan) ja kokemukset ovat positiivisia. Melko paljon näkyy negatiivista palautetta ja vähän ihmetyttääkin miten voi pitää paikkansa, mutta ilmeisesti aina ei voi onnistua.

Olen joskus takavuosina vaihtanut välissä poiskin INT2000:lta ja hommassa ei ollut hankaluuksia. Olen kuitenkin palannut takaisin ja tyytyväinen olen ollut.

Plussat
+ Nopea asiakaspalvelu (ovat aina vastanneet 24h sisään)
+ Edullinen
+ Laajat ominaisuudet hintaan nähden

Miinukset
- Satunnaiset katkokset (1-2 ollut vuoden sisällä, johtunut kylläkin huoltotoimenpiteistä; voiko laskea miinukseen?)

Kerran oli yhdessä domainissa nimipalvelimet menneet väärin, mutta homma hoitui nopeasti sähköpostilla (korjasivat ongelman 2h sisällä).

Kolme web-hotellia eri käytöissä tällä hetkellä INT2000:lta ja pois en ole vaihtamassa... Itse voin siis lämpimästi suositella!

3 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele INT2000