Netrauta.fi arvostelun kommentointi

26.11.2022
Älä osta Netraudasta tuotteita "avaimet käteen" asennettuna


En voi suositella Netraudan kautta ostettavia tuotteita "avaimet käteen" asennettuna. Ostin hanan netraudasta, missä ei ollut ongelmaa. Tuote toimitettiin nopeasti ja hinta oli kilpailukykyinen. Ongelma syntyi hanan asentamisesta. Ostin hanan avaimet käteen asennettuna. Maksoin hanan asennuksesta Netraudalle hanan oston yhteydessä 195 eur. Asennuspalvelun suoritti Ci-Ra, eli City-Rakentajat Oy. Ja se yllätys oli, että Netraudalle maksamani 195 euron lisäksi Ci-Ra lähetti 53 euron laskun. Heidän piti kuulemma hakea 3 kpl puserruskartioita ja yksi puserrusliitin. Ja osat piti hakea jostain, mistä tuo 53 euron lasku.



Jos ostan hanan avaimet käteen asennettuna, niin tuota 53 euron lisälaskua ei voi sulattaa. Hana oli ihan perustavaraa - ja kaikki pohjatyöt ym. valmiit, vain vanha hana piti poistaa, jonka tilalle uusi tuli.



Reklamoin lisälaskusta Netraudalle, ja sieltä tuli pienen odottelun jälkeen ilmoitus, että lisälasku pitää maksaa kun olin kuulemma hyväksynyt lisätyöt... No en minä mitään lisätyötä tilannut, vain ostamani hanan asennettuna. Jos putkimiehillä ei ole tarvittavia osia mukana, vaikka tiesivät tarkasti, mikä hana asennetaan ja asennuspaikasta oli annettu kuva etukäteen, niin se on heidän ammattitaidottumuutta / ongelman pitäisi olla heidän.



En jaksa vääntää asiasta ja maksan laskun. Mutta suosittelen Sinulle, että älä osta Netraudasta "avaimet käteen" asennuksia. Enkä voi suositella myöskään City-Rakentajat Oy:n palveluita. Jos he systemaattisesti käyvät asennuskeikkoihin liittyen hakemassa jotain, niin pääsevät näköjään tekemään lisälaskutusta mukavasti.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Netrauta.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu