Power arvostelun kommentointi

22.8.2021
Lopulta kohtuullisen hyvä


Ostimme Powerin nettikaupasta uuden television. Olin iloisesti yllättynyt,kun jo samana päivänä 16.8 tuli ilmoitus, että laite on toimituksessa ja toimituspäiväksi arvioitiin 18.8. Samalla tuli Postin seurantalinkki, josta ilmeni, että lähetystä edelleen odoteltiin Vantaan lajittelukeskuksessa. 18.6 alkoi vähän ihmetyttää, miksi televisio kulkee Powerin varastolta Postin lajittelukeskukseen Vantaalle niin hitaasti. Sain selvitetyksi, että kysymys oli siitä, että Powerin keskusvarasto on Tukholmassa, josta omakin televisioni oli Suomeen tulossa. Kun televisio oli Tukholmassa paketoitu, Power oli samantien lähettänyt sähköpostin Suomen postille, jonka perusteella paketti sai Postin seurantatunnuksen, joka puolestaan lähetettiin minulle. Tosiasiassa laite oli kuitenkin edelleen siinä kyytivälineessä, jolla tuntematon kuriiri kärräsi sitä Pohjanlahden tälle puolelle Vantaan lajittelukeskukseen. Kotiovella laite oli 20.8.

Tähtiä annoin hyvin, koska nettikaupan sovellus toimi vallan mainiosti ja koska lopulta toimitus oli kohtuullisen nopea.

Toimitusajan arviointi oli kuitenkin optimistinen. Kaksi päivää varastolta lähettämisestä saattaa ehkä pitää paikkansa Ruotsissa, mutta Pohjanlahden tälle puolen toimitettaessa arvioon kyllä pitäisi selvästikin lisätä enemmän kuin Postilta kuluva aika, vähintään päivä, pari.

Kun kalliin laitteen ostettuaan on helposti myös kiinnostunut sen saapumisesta ja kun nykytekniikka sen mahdollistaa, voisi seurantakin kertoa todellisen matkan Tukholmasta asti. Ainakin puhelimeni valmistaja on pystynyt sellaisen palvelun tarjoamaan Kiinassa olevan tehtaansa varastolta kotikaupunkiini saakka.

Kaupassa myyjä kertoi, että kalibroinnin jälkeen telkkarista ei tarvitse kuin panna töpseli seinään ja kaikki toimii. Se ei kyllä pitänyt ihan paikkaansa, vaan monenlaista piti ensin osata virittää kuntoon. Eniten hämminkiä aiheutti se, että TV-nappulan takana oli esiasennettuna HDMI1-sisääntulo. Kun TV-nappulaa painoi näytti, ettei kaapelista tullut televisioon ollenkaan signaalia. Tämä ongelma onneksi ratkesi kaapelioperaattorimme Telian ystävällisellä avulla. Nyt telkkari toimii todella hienosti.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Power arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu