Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

29.5.2021
Ompas kauppa muuttunut...


Ompas kauppa muuttunut. En ole käynyt pariin vuoteen ja nyt tuli tarve hankkia uusi kannettava. Katsoin netistä valmiiksi pari vaihtoehtoa ja ei kun paikalle. Osastoilla ei enää myyjiä vaan ne löytyy "palvelupisteistä"... ei ku sinne sitten ja otan vuoronumeron. Palvelupisteessä oli 6 kaveria keskustelemassa ja "leikkimässä" kännyköillä eikä yhtään asiakasta. Oli kiva seurata kun hetken aikaa kukaan ei tehnyt mitään ja seurasin siinä 2m päässä kuinka kiire siellä palvelupisteessä oli... =) =) =) Lopulta joku ei enää kehdannut olla ottamatta tehtävää vastaan ja sain palvelua. Pelkästään jo kohtaaminen oli tarinan arvoinen... kaveri vain tuijotti kun tulin tiskille ja tervehdin. Vasta hetkenpäästä pienen tuijottelun jälkeen hän sai suunsa auki ja kysyi "mitä saisi olla" ja kerroin katsoneeni ehdokkaat läpi ja ottaisin kyseisen kannettavan tietokoneen.... "Ei ole" oli vastaus, ei muuta... kysyin ennakkoon katsomaani seuraavaa vaihtoehtoa johon vastaus oli löytyy mutta "ei sun kannata sitä ostaa vaikka niitä olisikin"... =) =) =) "tai mä en ainakaan ostaisi" =) =) =) Keskustelu loppui tähän ja totesin että, ehkä kannettavia tietokoneita saa jostain muualta. Pakko sanoa että iso muutos vanhaan eikä kyllä parempaan suuntaan...


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


BQ24
29.5.2021 10:43
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ton firman palvelutaso on pudonnut alaspäin,kun lehmänhäntä.
Myyjät ovat siellä palvelupisteellä,eikä niitä saa häiritä missään tapauksessa.

Ei siellä myyjät ole asiakkaita varten.
Jos olet ottanut vuoronumeron ja saanut jonkin hilavitkuttine haalittua,niin sitten toinen vuoronumero ja odottelemaan,että joku varastohemmo sen sulle joskus tuo.

Itse oli kerran odottamassa 2 minuuttia liian aikaisin,minut ajettiin pois liikkeestä.Piti mennä ala-aulaan odottelemaan,että kello tulisi tasan 9.

Varmaankin on oppia heattu hilavitkutinkauppa gigantista.
Sielläkin on myyjien häirintä kielletty.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu