Supersaver.fi arvostelun kommentointi

18.4.2021
Ala-arvoista toimintaa SuperSaver!


Minulla oli lennot SASilla jenkkeihin & takaisin maaliskuulle 2020, ja SAS perui lennot kolme päivää ennen lentoja koska USA kielsi Euroopasta tulevat lennot koronan vuoksi. Liput olin ostanut SuperSaverin kautta.

Nyt, huhtikuussa 2021, odotan edelleen rahojani takaisin. SAS on kuitannut -toki vasta tämän vuoden puolella hekin- että saan koko lippujen hinnan takaisin, ja kertovat rahani jo SuperSaverille palauttaneensakin. SuperSaver puolestaan kertoo eri versiota riippuen siitä, minkä maan asiakaspalveluun satun saamaan yhteyden. Intiasta kerrotaan etteivät ole saaneet SAS:ilta vielä päätöstä palautuksesta (= valhe), Suomessa pahoitellaan viivettä ja sanotaan, että palautus on kyllä tulossa, mutta valitettavasti tämä nyt vain kestää. Ei osata sanoa kauanko kestää, eivät voi auttaa.

En tiedä näenkö koskaan rahojani, enkä voi uskoa että tänä päivänä Euroopassa voi tällainen firma toimia kuin SuperSaver/Etraveli. Kehottaisin kaikkia samassa jamassa olevia ottamaan yhteyttä ECC:iin (Euroopan Kuluttajakeskus Suomessa), jotta saadaan ao. pulju pois toiminnasta. ECC tutkii jo Etravelin toimintaa, ja mitä useampi kuluttaja ottaa heihin yhteyttä, sen paremmat mahdollisuudet on saada yritys pois toiminnasta. Oppiläksy tässä ainakin itselleni se, etten koskaan enää osta lentolippuja matkatoimiston kautta.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Asa K
20.12.2021 0:34
  (IP-lokaatio: Stockholm, Sweden)
Oletko nyt puoli vuotta myöhemmin saanut palautusta? Meillä sama tilanne..rahoja ei näy. Otan nyt yhteyttä tuohon ECCn.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu