MRoom arvostelun kommentointi

8.11.2018
Hyvän konseptin menetys


Heippa,

Olen viisi vuotta ollut mroomin jäsenenä ja vuosi vuodelta lafkan kehittyessä jäsenyysehdot ovat heikentyneet ja koko ketju on tullut asiakkaalle kannattomattomaksi. Jäsenyystasojen hintatason nousun on alkuaikoina kestänyt, kun parturiin on päässyt suhteellisen rivakasti jonottamatta. Viimeisen kolmen vuoden aikana jäsenmäärän kasvamisen myötä jonostusajat ovat tulleet poskettomiksi samaan aikaan, kun hintataso on noussut merkittävästi.

Uskon mroomin viimeisimmän jäsenyystasojen hinnankorotusten katkaisevan kaulan konseptilta. Harrastamalla yksinkertaista matematiikkaa, voi helposti todeta mroomin olevan nykyisten jäsenyysmuotojen hinnoittelumallilla täysin kannattamaton asiakkaalle. Yksittäisten leikkausten hinta on noussut tavanomaiselle markkinahintatasolle, mutta perinteisiin parturiliikkeisiin nähden mroomissa saat kaupanpäälle jonottaa kaikilla jäsenyystasoilla merkittäviä aikoja. Hyvä konsepti on menetetty ja uskonkin mroomin kasvun elinkaaren hidastuvan oleellisesti ja lopulta koko konsepti näyvettynee ja jopa kaatunee suurien odotustensa alla.

Tänään kortti meni vanhaksi ja siirryn käyttämään mitä tahansa parturia - hintaero on mitätön ja ei tarvitse jonottaa minuuttiakaan.


11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu