Gigantti arvostelun kommentointi

23.2.2016
Huijattu olo


Ostin 29.1.2016 Oulun gigantista LG G3 -puhelimen. Myyjä sai puhelimen minulle myytyä lupaamalla, että puhelimen saa palauttaa 30 vuorokauden kuluessa, jos ei ole siihen tyytyväinen, ilman, että mitään selityksiä vaaditaan. Tarkistin asian myyjältä kahdesti. Alle kuukauden puhelinta käytettyäni totesin, että se toimii jopa huonommin kuin lähes 3 vuotta vanha Samsung Galaxy S3:seni: sovellukset eivät toimi, jatkuvaa jumittamista, kosketusnäytön toimintahäiriöitä yms. Päätin siis viedä puhelimen takaisin kauppaan, ja vaihtaa sen parempaan.

Gigantissa myyjä totesi, että palautus ei onnistukkaan, sillä olin puhelimen oston yhteydessä solminut määräaikaisen Dna-liittymäsopimuksen. Myöskään puhelimen vaihto ei jostain syystä onnistunut, vaikka olin valmis pitämään liittymän, johon olen tyytyväinen. Myyjä vakuutti, että kyseinen puhelin on oikein hyvä, mutta mikäli puhelimessa on vikaa, annetaan minulle uusi puhelin tilalle, ja lähetti minut toisen myyjän luo.

Edes uutta puhelinta ei kuitenkaan annettu tilalle, vaan myyjä olisi halunnut lähettää puhelimeni huoltoon. Tilalle tarjottiin vanhaa Nokian puhelinta, jota en ollut valmis hyväksymään. Olen maksanut uudesta puhelimesta, enkä 5-10 päivän odottelusta toimintakelvottoman Nokian kanssa.

Puhelimen minulle myynyt myyjä ei missään vaiheessa maininnut, että Dna- liittymän solmittuani menetän palautusoikeuden, joka oli ainoa syy siihen, että uskalsin puhelimen ostaa. Oli tämä sitten vahinko tai ei, minulle on kaupan yhteydessä jätetty kertomatta oleellisia tietoja. Minulle on luvattu palautusoikeus, ja tapahtunut virhe on myyjän eikä minun.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu