Netrauta.fi arvostelun kommentointi

10.9.2015
Kauniit portaat, toimitus takkuili


Tilasin mökillemme Netraudasta sisäportaat.

Tarkoitus oli asentaa ne kesälomamme aikana. Mikä olisikin onnistunut, mikäli toimitus olisi tullut luvatussa toimitusajassa. Lähetin Netraudan tuotesivulle oheisen palautteen, mitä ei julkaistu, koska ei ole palauteohjeiden mukainen (???):

"Portaat ja siihen tilattu kaide sirot ja nätit, tosin natisevat aika paljon, sillä kaikki on kiinnitetty ruuveilla, ei liimaamalla. Luvattu toimitusaika 5-10pv ei pitänyt paikkansa: toimitus tilauksesta 22pv ja kaide, joka aluksi tuli väärin, saapui lopulta 39pv:n toimitusajalla. Tästä aiheutui meille ylimääräistä vaivaa ja matkakuluja, sillä portaat tulivat mökillemme. Näitä ei korvattu tai edes pahoiteltu asiaa. Huono kokemus, mutta hyvät portaat."

Sain sähköpostiini viestin, että tätä palautetta ei julkaista, voisitteko antaa uuden palautteen - no en anna.

Olen reklamoinut asiasta ja vaatinut korvausta meille aiheutuneista kululuista ja vaivasta(edes ylim matkakulut). Ei kuulemma mikään ole mennyt pieleen, joten ei korvattavaa. Tilausvahvistuksessa luki: toimitusaika 5-10 päivää, seuraava toimitus 3.8 (tuli 18.8 ja oikea kaide lopulta 4.9). Asian käsittely oli Netraudassa asiakasta väheksyvää.

Netraudan tuotesivulla palautteeksi kelpaa näköjään vain täysin kehuva palaute, joten niihin arvioihin ei voi luottaa.Annoin portaista 4 tähteä, mutta kokonaisuudesta 2 tähteä. Oli julkaistavaksi liian matala. En asioi enää Netraudan kanssa.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki Netrauta.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu