Gigantti arvostelun kommentointi

10.6.2015
Se Vain On Tyhmä Ostaa Giganttista


Tilasin tuotteen 6.3.2015 LG 55 Tv ja paskanmarjat onko sitä näkynyt ei ole! Kolme kertaa lähettivät viestin Toimitus on Vastaan Otettu ja lähetetty mutta siinä se ongelma on! Minnekkään ei uskalla mennä jos ne soittaa että tuovat sen rompeen sinä päivänä kun on sovittu mutta mitään puhelua ei ole tullut. Soittaa piti sinne mistä on kyse sanoivat otetaan selvää ja ei mitään tietoa heilä ei ole itsellänkään. Hermot alkoi mennä otin seuranta koodin minkä sain ja tuhannen tulimmaista ei tietoa ole koko TV tai paketista. Olen aika arka itse tilaa netistä mitään ja tämä on se mitä olen pelännyt maksat tuotteesta joka on vain kuva valkoisella ruudulla.

Ei siinä odottelin seuraavia päiviä koska odotin saavani sen pahuksen tuotteen ! Mieleeni tuli hitto olisi pitänyt mennä itse 35km päähän hakee se TV henkilöautolla teipata se vaikka oveen mutta en hän mä niin hullu ole. Vieläkin odottelen haamu tuotetta joka jos se 1 kk päästä tulis jos olenkaan.

En voi arvostella tuotetta kun ei ole tuotetta enkä voi moittia virmaa tai yritystä koska tuote ja sen toimitus on jossain. Kuuluisat viimeiset sanat jos tilaisin ruoan netistä kuolisin varmaan.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jorma
10.6.2015 13:57
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Joo suomessa työttömiä antaisivat ne ihmisille joilla kiinostaa tehdä asioita oikein, prkl ite tilasin kotiin TV niin prkl kuljettaja nuori lapsi joka vain jaaritteli! Sellainen asenne oli että olikohan ees virallisesti homissa, kaikea sitä kesti saada tuo tuote meni pari sun toista viikoa kun sanoivat 2-5 päivää.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu