Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

1.10.2014
Lasku tulee, tuote ei.


Nettisivuilla ilmoittivat tuotetta olevan varastossa, joten tilasin. Myöhemmin laittoivat viestiä että tuotetta ei ole eikä tule, mutta ovat palauttaneet rahat käyttäjätunnukselleni voidakseni ostaa jotakin muuta samasta puljusta. Luulin jo viestin olleen huono pila, mutta lasku tulikin sitten postiluukusta.

Nyt saan selvitellä täysin ylimäräistä asiaa arjen ohessa, tuotteesta jota ei ole olemassakaan ja todennäköisesti joudunkin laskun maksamaan johtuen siitä että otin maksun klarnan kautta. Maksamatta jättäessäni joutuisin siis itse vaikeuksiin ja menettäisin luottotietoni.

Mikäli olet tilaamassa jotakin, varaudu siihen ettet saa tuotetta ollenkaan mutta laskun kyllä. Kannattaa siis katsoa vähintään kolme vaihtoehtoista tuotetta, sillä et voi luottaa varastosaldoon millään tasolla. Koko tuotetta ei välttämättä ole olemassakaan. Tämä menee suorastaan käytännön huumorista, ajatelkaa millaista olisi mennä ostamaan esimerkiksi autoa mutta joutuisitkin maksamaan veneestä jäädessäsi autotta.

Erittäin negatiivinen kokemus, odotan vielä josko saisivat laskun kumottua mutta vaikka saisivatkin, ei itselläni ainakaan riitä hermot eikä aika tällaiseen. Kyseessä kumminkin heräteostos-tyyppisen sälän kanssa pelehtiminen, ei pitäisi olla näin hankalaa.Varoitukseksi muille siis.


8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


e-ville.com / as. palvelu
7.10.2014 12:14
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Germany)
Hei,

Olethan ollut yhteydessä asiakaspalveluun? Saamme näin varmasti asian selvitettyä.Jos et ole tuotetta saanut ja tämä on varastolta loppunut, pystymme hyvittämään tottakai Klarnalta saamasi laskun.

Terveisin,

Opri V
www.e-ville.com
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu