Kategoriat / Valokuvapalvelut

Rajala Pro Shop

Keskiarvo: (1.2): 1 Star Rating
Arvosteluja: 9

Luotettavaa palvelua jo vuodesta 1919 Luotettava palvelumme, osaamisemme, joustavuutemme ja keskittymisemme asiakkaidemme tarpeiden tyydyttämiseen ovat kasvattaneet meistä Suomen suurimman muistojen ikuistamiseen keskittyvän yrityksen. 


Kirjoita arvostelu!


www.rajalacamera.fi

 
7.9.2020
Laitteen palautus


Soitin Rajalaan että ostamani kameran kuvanväreihin en ole tyytyväinen ja hauluaisin palauttaa laitteen,vaikka kaksi viikkoa on jo mennyt umpeen. Neuvonnasta sanotiin että se on niin lähellä sitä kahta viikkoa että kyllä palautus onnistuu. Samassa yhteydessä ilmoitin kiinnostukseni toiseen kameraan. Palautin tuotteen ja muutaman päivän kuluttua tuli puhelimeen tekstari että palauttamanne laite on lähetetty takaisin. Ei ollut kuulema uuden veroisessa kunnossa...Sitä en kyllä ymmärrä millä se todettiin,sillä kuplamuoviin pakkaamaani kamerarunkopakettia ei ollut edes avattu. Eikä muitakaan paketteja. Vain pakkauslaatikko oli leikattu auki. Joten kyllä tästä yhteistyöstä jäi sellainen maku että Rajalan kassa kaupat on loppuun käyty. Ostan kamerani jatkossa muualta.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.7.2020
Ostamisen sietämättömästä vaikeudesta


Ylimielinen asenne tuntuu tulevan vastaan ainakin Turun Rajala Oy kameraliikkeessä, jossa ei ihmeekseni millään meinaa saada asiallista palvelua - ilmeisesti pitkälläkään asiakassuhteella ei näytä olevan enää merkitystä. Esim.kyseisestä Rajala Oy:n kameraliikkestä on nyt jo kolmas kauppa peräkkäin vuoden sisällä jäänyt toteutumatta, kun myyjä onkin myynyt yllättäen oston kohteena olevan tuotteen toiselle kesken kaupanteon. Ehtipä verkkokaupan myyjä tätä edellisellä kerralla myydä ostokohteen pois vielä senkin jälkeen, kun sovittu vaihtolaite oli jo saapunut perille liikkeeseensä. Asiakkaan tiedusteluihin ei vastata. Onneksi ilmoitettiin sentään kesken kaupanteon, että laite onkin jo myyty, ja että vaihtolaitteeni palautettiin kohtuuajassa koronan keskellä, joista molemmista positiiviset maininnat. Tämä asennemuutos asiakaspalvelussa on tapahtunut vain muutaman viime vuoden aikana. Onneksi sain tavoittelemani tuotteet hankittua muualta ongelmitta ja vieläpä halvemmalla. Kukin voi halutessaan todeta, ettei yritys julkaise arviontisivustollaan kriittisia arviointeja,joten muuta feedback-kanavaa kuin ostoboikotti ei valitettavasti näytä jäävän jäljelle...


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.4.2020
Reklamaatio ei toimi eikä palautusoikeutta ja hidas reagoima


Erittäin pettynyt Rajalan toimintaan. Toimittivat meille viallisen kiinalaisen Kimbaalin FeiyuTech G6 Gimbal

Tämä rupesi kuumumaan ensimmäisellä latauksella ja oli kohta mökin polttaa. No, ajattelin että paska yksilö, niinkuin olikin. Mutta tuotereklamaatio onkin sitten kinkkisempi.

Ensinnäkään reklamaatioon ei vastattu useampaan päivään, vasta sitten kun facebookiin laitoin viestiä että miksi ette reklamaatioon vastaa.

Sen jälkeen ei onnistunutkaan että lähettävät meille uuden, vaan ensinnä pitää vanha palauttaa ja pariviikkoa tai kuukautta odottaa että he ehtivät sen tutkia.

No tilasin sitten toisen ja ajattelin että he hyvittävät tilauksen sitten kun toteavat että laite on todellakin rikki. Mutta ei, eihän se niin mene. Ei voi palauttaa.

Eivät myöskään ymmärtäneet sitä, että meillä kuvaussessiot kärsivät, se on meidän oma ongelma ei heidän. No toki näinkin, mutta selkeästi liikkeen politiikka on suututtaa asiakkaat.

Lisäksi palautuskulut pitää itse maksaa (no uusi verkkokauppalakihan tämän sallii, se ihan ok, mutta asiakkaita arvostavat liikkeet ei lähde tuohon)

Harmittaa etten lukenut näitä Rajalan negatiivisia kokemuksia ennen kaupantekoa, sillä Gigantissa oli vastaava setuppi suunnilleen samalla hinnalla, mutta ajattelin periaatteessa pienempiä yrityksiä suosia kuin isoja ketjuja. Ei olisi kannattanut.

Uskomatonta kuinka surkea asiakaspalvelu ja ennen kaikkea reklamaatioiden hoito liikkeessä on. Oli kyllä viimeinen kerta kun kyseisestä puljusta mitään ostaa.

Varoitus muillekin, jos tulee kameroiden tai muiden Rajalasta hankittujen tuotteiden kanssa ongelmia, niin näyttää vahvasti siltä, että jää kuluttajan tappioksi, niillä ei ole pienintäkään aikomusta ilman oikeusteitä tehdä asian eteen mitään.

Harmi että suomalainen firma käyttäytyy kuin kiinan alibaba lafkat. Tosin kiinaromuahan ne myyvät, varmaan takuuehdotkin kopioitu kiinasta.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.5.2019
Liikkeessä ei olekaan palautusoikeutta?


Vähän yllätyin kuin liikkeestä ostetulla kameralla ei olekaan palautusoikeutta. Eikä sitä ostotilanteessa kerrota! Tämähän yllyttää ostamaan verkosta ja varmaan sitten hintavertailun tuloksena muualta kuin Rajalalta. Kamera ihan koskematon alkeperäispakkauksessa, senverran avattu kuin liikkeessä esittelivät. Ja sitten samasta kamerasta oli julkaistu jo uudempi malli muutamia kuukausia aiemmin.Siinä mallissa olisi ollut juuri se ominaisuus, jota jo liikkeessä ostaessani sanoin tarvitsevani.Mutta mitään tietoa uudemmasta en saanut liikkeessä. Ajattelin sentään kun kävelen arvostettuun kameraliikkeeseen, kun oli matkan varrella, niin saan viime tiedon ja just sopivan kameran. Pitänee palata vanhaan hyväksikokemaani netistä hakien ja vertaillen ja tilaillen.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
16.5.2019
Nikon Coolpix P900 takuuhuolto


Ostin talvella toiselta lintuharrastajalta ym. kompakti kameran, joka pitkähkön zoominsa takia soveltuu aloittelevalle lintukavaajalle.

Kuvasin pari kuukautta ilman kameraongelmia. Kuukausi sitten kameran näytölle tuli tuli ilmoitus objektiivivirheestä. Vein kameran Helsingin Pro-shop myymälään. Sieltä kamera lähetettiin Viroon takuuhuoltoon. Kolmen viikon jälkeen kamera palasi huollosta ilmoituksella ettei takuuhuolto löytänyt virheitä.

Niinpä lähdin tyytyväisenä linturetkelle. Neljän onnistuneen kuvan jälkeen sain taas ilmoituksen objektiivivirheestä ja kamera ei suostunut toimimaan. Vein kameran jälleen Hesan Pro-shoppiin. Yllätyin suuuresti seuraavan päivän tekstiviestistä, missä ilmoitettiin, että kamera on noudettavissa. Kameraani oli tutkittu iltapäivällä kameraliikkeessä ja huomattu, että ostamani kameran objektiivin ympärillä oli kuminen vastavalosuoja. Liike ehdotti, että en käyttäisi sitä enään. Tänään otin runsaasti kuvia, vaikka suojus on objektiivin ympärillä. Nyt osaan varoa suojuksen liukumista objektiivin etuosaan, jolloin se haittaa moottoroidun zoomin toimintaa ja aiheuttaa objektiivirhe tilanteen.

Minusta on suurenmoista, että sain ammattiatitosita ja ystävällistä palvelua ilman laskuja, vaikka kameran vuoden takuu oli umpeutunut paria viikkoa aiemmin. Nikonin ainoastaan vuoden takuu tosin kummastuttaa, kun melkein kaikissa muissa tuotteissa on kahden vuoden takuu.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.4.2019
Hyvää takuuhuoltoa


Ostin käytetyn objektiivin, joka meni heti ensimmäisellä käyttökerralla epäkuntoon, eli jumittui kiinni kamerarunkoon. Otin yhteyttä asiakaspalveluun:

"Joo tää menee meidän takuun piikkiin. lähetä vain kamera meille niin huolletaan"

Lähetin kameran heille takuuhuoltoon:

"aprillia ei muuten menekään"

"maksaa muuten 80 e jos haluat kamerasi takaisin joten kannattaa valita 300e huolto jotta saat rahoillesi vastinetta :)"

"Lähetetään btw kamera vasta sitten kun reskontrassa näkyy että olet maksanut 240e"

Pisteenä vittuilulle loppulasku (lasku jaettiin koska olen köyhä) tuli postissa ennen kuin "takuuhuollettu" kamerani

se on boikotin paikka


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.10.2018
Reagoi palautteeseen nopeasti


Sain hyvän alennuksen käytetystä Nikon d7200 kamerasta, mutta paketin mukana ei tullutkaan alkuperäinen laturi. Tein reklamaation ja lähettivät alkuperäisen laturin, vaikka itse reagoin tilanteeseen varsin myöhään.

Lähetykset on tulleet nopeaa, aiemmin olen myös tilannut heiltä. Kerran olen pyytänyt, että jos tuotetta ei ole varastossa niin saman tilauksen muita tuotteita ei tarvitse lähettää vasta kun kaikki voi lähettää kerralla (koska päästöt). Ja he ottivat tämänkin huomioon.

Tilattujen tuotteiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia näin amatöörin näkökulmasta. Minun mielestäni ansaitsee mahdollisuuden, vaikka täällä paljon on kielteisiä arvioita. Yrityskin voi kuitenkin kasvaa ja oppia - etenkin asiakaspalautteen kautta.

Mielestäni tuotteiden kohdalla voisi olla tarkemat tiedot anyway.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.9.2018
Kaksi ostosreissua yhdellä kerralla


Ostin yli 4000 EUR Canonin rungon tarjouksesta, runko ja laitteet erittäin tuttuja aikaisemmin ja tiesin mitä ostan.

Runko oli valitettavasti maanantaikappale ja siinä tuli outoja ongelmia saman merkin linssien ohjauksen kanssa. Näitä sattuu, laite huoltoon.

Vein rungon takaisin ja ensimmäisen vastaus oli, että "tarjoustuotteissa voi olla aina jotain..." ja hirveä venkoilu korjata/korvata mitään.

Nettipalstojen perusteella kaikki vielä muutama vuosi sitten kehui liiketta, mutta taitaa olla myyntiluvut laskusuunnassa ja se näkyy valitettavasti palvelussa.

Asioin Rajalassa ensimmäisen ja viimeisen kerran.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.8.2018
Hieman hukassa


Yrityksellä on myös ruotsalainen, ruotsinkielinen verkkokauppa, jossa on eri alennukset ja eri valuutat. Ostin keväällä ruotsalaisen verkkokaupan hyvästä alennuksesta linssin, joka hävisi postiin - pakettia ei löytynyt Postnordilta eikä Postilta, kumpikin väitti että paketti on siinä toisessa maassa. Pakettia ei pitkän jäljittämisen jälkeen lopultakaan löytynyt mistään, ja loppujen lopuksi asiakaspalvelu lupasi että linssin voi noutaa sovitusta liikkeestä kuittitietoja vastaan. Se siitä postipalvelusta sitten.

Yritin antaa liikkeelle toisen mahdollisuuden ja tilata sieltä kuvakirjan alennuksesta. No eihän sekään toiminut - kirjaa tuntikausia tusattuani yritin siirtää sen ostoskoriin, ja järjestelmä siirsikin sen roskakoriin. Kirjaa ei löytynyt, ennen kuin kolmas asiakaspalvelija neljäntenä päivänä neuvoi mihin se on heidän järjestelmässään ehkä tallenenttu. Tällöin alennusperiodi oli tietenkin jo ohi.

Saa nähdä missä vaiheessa uskallan kokeilla liikkeen palveluja kolmannen kerran.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Rajala Pro Shop