Kategoriat / Valokuvapalvelut

Color-Kolmio Oy

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

Color - Kolmio Oy on jo vuodesta 1966 asti toiminut valokuvalaboratorio, jonka peruspilareihin kuuluvat laatu, palvelu ja joustavuus. Palvelemme valokuvausalan ammattilaisia korkean laadun, osaavan asiakaspalvelun ja joustavan toiminnan periaatteella. 


Kirjoita arvostelu!


www.colorkolmio.fi

 
17.6.2017
Surkeaakin surkeampaa


Tilasin valokuvatulosteita ja termosmukin omilla kuvilla. Tulosteet olivat usealla eri kameralla otetuista ja vanhoista skannatuista kuvista, jotka kaikki näyttivät kuvaohjelmaan ladattuna hyviltä. Myös kotona tulostettuna kuvista tuli hyvän värisiä. Taas Color-kolmion tekeminä kaikki tulosteet ovat alivalottuneita kuin ne olisi otettu pimeässä ilman salamaa. Niillä ei tee yhtään mitään. Termosmukin molemmissa kuvissa on vahvoja pystyraitoja päällä, muki on kelvoton. Ilmeisesti kukaan ei ole viitsinyt edes vilkaista sitä lähettäessä. Onneksi oli muitakin syntymäpäivälahjoja varattuna.

Kuvankäsittely ja tilaus oli hankalakäyttöinen erityisesti valokuvien tilauksen osalta. Mukista oli vaikea saada käsitystä kuvankäsittelyohjelmasta. Tilausten saapumisesta noudettavaksi liikkeestä ei tullut minkäänlaista ilmoitusta, ilmeisesti asiakkaan odotetaan ravaavan siellä joka päivä kyselemässä. Myös noutoliikkeen osoitteesta puuttui kadunnumero. Liikkeessä oli sentään hyvä ja osaaottava palvelu.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.1.2015
Color-Kolmio kerhokuvat


Pojan kerhokuvat tulivat ko firman kautta. Tilaus ei ollut, mitä piti ja laatu oli huonoa (tilasin ruutukuvat, niitä ei tullut ollenkaan ja kerhokuvakin tuli pikkukuvana, vaikka piti olla isompi, kuin mitä normaali "kymppikuva"). Ko firman kautta en enää tilaa mitään. Kyselyihini sain vain selityksen, että nämä olette tilanneet. Juupa juu. Onneksi itse kuvaaja oli ystävällinen ja toimitti meille itse oikean kokoisen ryhmäkuvan ja puuttuvat ruutukuvat. Kyselyihin oikean tilauksen toimittamisesta tai rahojen palautuksesta sain vain vastauksen "Kuvaaja määrittää hinnan..." Juu, mutta kun tuli väärät kuvat... Ja vielä heikkoa laatua.Muiden firmojen kautta on tullut vain laadukkaita kerhokuvia ja kuvat ovat sisältäneet pahvikehyksenkin, tämän firman kautta ei semmoista saa. Laatu sama tai huonompikin, kuin jos olisin itse ottanut kuvia ja tulostanut/teetättänyt jossakin 9 centtiä kappale............ Hinta oli kuitenkin kallis.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Color-Kolmio Oy