Kategoriat / Valokuvapalvelut

CanvasPicasso.fi

Keskiarvo: (2.2): 2 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Me CanvasPicassolla emme tingi laadusta emmekä vaihtoehtojen määrästä. Me valmistamme itse tuotteemme ja laitteemme ovat mukautettuja erityisesti tuotantoomme. Näin voimme varmistaa sekä parhaan mahdollisen tulostuslaadun että nopean toimituksen. Kaikki kangas, paperi ja muut materiaalit ovat huolella valittuja tiiviissä yhteistyössä toimittajiemme kanssa ja ne ovat erityisen sopivia painatuskoneellemme. Kaikille tuotteillemme myös tehdään sekä mekaaninen että manuaalinen tarkastelu laadun varmistamiseksi ennen tuotteiden lähettämistä asiakkaalle." 


Kirjoita arvostelu!


www.canvaspicasso.fi

 
4.1.2017
Tilausta ei toimitettu rahat kyllä vietiin!


Tilasin joulukuun 6;s (2016)canvas tauluja ,kuukausi on mennyt eikä tauluja kuulu,vaikka toimitusaika piti olla 3-5 pv, sähköposteihin ei vastata eikä koko puljussa ole edes puhelinnumeroa mihin soittaa. Rahat kyllä napattiin. Tällä perusteella en kyllä suosittele kenellekään.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.2.2016
Nopea toimitus suoraan kotiin


Tilasimme canvas-taulun omasta valokuvasta täältä koska hinta oli edullisempi kuin kotimaisilla kilpailijoilla (39,90 euroa 60x40 koon taulusta). Lisäksi taulun tilaus oli todella helppoa. Taulu toimitettiin suoraan kotiin UPS:llä neljässä päivässä, hyvin pakattuna (pahvi + kuplamuovi). Laatu on hyvä. Taulussa on hieman kellerätävä/lämmin sävy verrattuna valokuvan originaaliin. Tämä ei haittaa meitä, mutta jos haluaa täysin oikeat värit pitänee käyttää oikeaa väriprofiilia tms.

Huom. UPS-kuljettaja ei ilmoittanut milloin saapuu, joten jos ei satu olemaan kotona niin voi tulla säätöä. Itse olin kotona, joten no problems.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele CanvasPicasso.fi