Kategoriat / Verkkokaupat / Vaatteet ja asusteet

Säihkysääri

Keskiarvo: (2.5): 2.5 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Säihkysääri on sukkatuotteisiin erikoistunut Suomalainen verkkokauppa. Säihkysääri verkkokaupasta löydät laajan valikoiman edullisia sukkahousuja, stay up -sukkia, sukkanauhasukkia, leggingsejä sekä nilkka- ja polvisukkia." 


Kirjoita arvostelu!


www.saihkysaari.fi

 
1.7.2019
Huonoa asiakaspalvelua


Tilasin Säihkysäärestä 3 tuotetta ja ne tulivat nopeasti perille. Halusin palauttaa yhden tuotteen, mutta tämä oli suorastaan mahdotonta. Asiakaspalveluun ei saanut yhteyttä sähköpostilla taikka puhelimella. Lisäksi heidän palvelimensa kaatui, että nettisivut eivät toimineet. Se ei tietääkseni puhelimen toimintaan vaikuta... Palautin tuotteen normaalipostilla, mutta he eivät ottaneet vastaan pakettia eli nyt se palautuu minulle takaisin. Huhhuh, mikä soppa. Suosittelen harkitsemaan tarkkaan, mitä tilaat Säihkysääreltä, jos tilaat ollenkaan. Muuten tuotteet olivat ihan hyvälaatuisia, mutta asiakaspalvelussa olisi paljon kehitettävää!!!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.9.2016
Kauniita sukkia


En tiedä olinko onnekas vai toimittaako kyseinen yritys strandardisti samana päivänä paketin postiin, sillä sain itse jo paketin heti seuraavana päivänä kun olin tilauksen tehnyt.

Tilasin useammankin tuotteen ja kaikkiin muihin olen erittäin tyytyväinen, mutta yhdessä oli koon suhteen puutteellinen kuvaus verkkokaupassa. Aijon pitää tuoteen kun menee päälleni, että palautuksesta minulle ei tule kokemusta. Voin onneksi kumminkin arvostella tuotteen, että muut saavat kuulla kokemukseni siitä.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.3.2016
Kokemukseni Säihkysääri.fi:stä.


Tilaamani tuote tuli nopeasti, jo parin päivän päästä kirjeenä. Tuote ei vastannut nettisivulla ollutta kuvaa tuotteesta ja se oli myös kokonaan eri tuotteen paketissa. Paketilla ei minulle väliä, ja muuten laadultaan tuote varmaan ihan hyvä, mutta koko ei vastannut nettisivulla ilmoitettuja mittoja.

Tein palautusilmoituksen ja lähetin pariin otteeseen sähköpostia kysyäkseni, voiko tuotteen vaihtaa isompaan. Ei kuulunut vastausta. Palautusaikakin meni sitten jo umpeen. Harmi juttu, sivuilla kuitenkin on hyvännäköisiä tuotteita, mutta en taida uskaltaa tilata enää mitään.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Säihkysääri