Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Turku tatskat

Turku Tattoo Parlour

(0.8): 1 Star Rating
Arvosteluja: 3

Tuureporinkatu 19, 20100 Turku

"1 marraskuuta 2011 avasimme oman tatuointiliikkeemme. Turku Tattoo Parlourin. Liike sijaitsi vuoden verran kauppakeskus Foorumissa josta muutimme Jouluna 2012 uuteen liiketilaan TUUREPORINKADULLE. Tatuoitsijoina saatamme olla jo monelle tuttuja edellisistä työpaikoistamme; Tuta tatuointiliike Skincraftista ja Sammy Skincraftista sekä Sammy's tattoo Sastamalasta, Mad Max tattoo ja Tattoo Factory Tampereelta." 


Kirjoita arvostelu!


www.turkutattooparlour.com

 
23.1.2020
Anteeksi, söinkö evääsi?


Pahoitteluni romaanista. Haluan kertoa kokemuksestani. Kävin kyseisessä liikkeessä asioimassa. Aikaa varaessani kerroin, että haluan tämän kuvan rinnuksille näillä muutoksilla ja vesivärikuvana, kaikki oli ok ja luvattiin, että tämä onnistuisi. Noh kun aikani oli koittanut mennä tatuoitavaksi oli minua vastassa väärä kuva. Artisti suuttui kun sanoin, että tuo ei ole minun, joten hän joutui piirtämään uudestaan (ei ollut minun vikani, että olit tehnyt väärän kuvan ylpeänä). Nyt oli oikea kuva piirretty, mutta ei niitä muutoksia, joita pyysin ja taas artisti suuttui kun en hyväksynyt piirrosta (olin kirjoittanut haluamaani kuvaan mitä muutoksia kaipaan ja havainnollistanutkin hieman). Tähän kaikkeen meni 3h ja tottakai minä jouduin maksamaan näistä tunneista ylimääräistä typerän kommunikaatiovirheen takia. Viimein oli kuva piirretty oiken ja hyväksyin sen, mutta sitten tulikin ongelmia siirtokuvan kanssa. Hän joutui kolme kertaa laittamaan siirto kuvaa uudelleen kun ei ollut huomannut kysyä, että kuinka minä sen kuvan haluan (tädillä rupesi selvästi käyrä nousemaan niin korkealle, että halusi minusta mahdollisimman nopeasti eroon). Kysyin siinä samalla sitten heidän väreistään ja valikoimistaan (en ollut saanut puhuttua hänelle mitään tätä hetkeä ennen, kun oli viettänyt viimeiset 3h piirtämässä takahuoneessa). Täti raivostui silmin nähden ja tiuskaisi. Anteeksi, söinkö minä (asiakas) evääsi? En nähnyt lopullista tatuoitavaa siirtokuvaa ennen kuin kävin lavetille makaamaan ja silloin olikin jo liian myöhäistä. Ensimmäinen neulan veto ja tunsin, että nyt ei mene oikein. Kysyin "Ethän sinä nyt vain tee ääriviivoja, koska minulle luvattiin vesivärikuva?" Ja voi.... lopputulos onkin nyt sitten new school, tyyli josta en henk.koh. pidä. Ja hoito-ohje oli kyseenalainen (täti varmaan ajatteli, että kun pihalla on +15C niin läski hikoilee kuin pisetetty sika, joten heti kun pääsee kotiin niin pitää mennä suihkuun. Kiitos nahka tippui ja värit siinä mukana), mutta enhän minä nuori sinisilmäinen sitä silloin tiennyt. Olisin voinut mennä korjauttamaan tatuoinnin, mutta en uskalla, koska syy olisi ollut kuitenkin minun. Ai niin se väärän tyylinen tatuointi rinnoillani ON VÄÄRIN PÄIN!!!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.2.2017
Oma arvioni


Olen ottanut muutamat tatuoinnit kyseisessä paikassa. Kuvien ulkonäköön olen ollut ihan tyytyväinen, palveluun en. Itselleni tullut olo, ettei tekijää kauheasti kiinnostanut palvella minua. On myös ollut ongelmia päästä yhteisymmärrykseen millainen kuva tehdään, tuntuu että minun mielipidettäni ei pahemmin kuunneltu. Lisäksi tatuointi on jäänyt todella koholle ihosta, mikä häiritsee paljon. Ehkäpä liian syvään hakkaamisen seurausta. Tosin monen tuttuni tatuoinnit ovat onnistuneet moitteettomasti tässä paikassa.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.12.2015
Kuva jäi ottamatta


Olin pitkään harkinnut ensimmäisen tatuoinnin ottamista, ja kaveri suositteli Tattoo Parlouria. Hyvillä mielin lähdin varaamaan aikaa. Loppujen lopuksi varausmaksu jäi sille tielleen, kuva jäi ottamatta.

Varatessani aikaa asioin Tutan kanssa, mutta sain ajan Sammylle. Lupasivat kuvan viikkoa etukäteen sähköpostiin, mutta sitä ei koskaan kuulunut vaikka kyselin perään vajaa viikkoa ennen. Tatuointipäivänä soitin ja ihmettelin, oliko koko juttu peruuntunut kun kuvaa ei kuulunut. Kuva oli kuulemma työpöydällä odottamassa, ja sain sen kuvaviestillä kaksi tuntia ennen kuin se olisi pitänyt iskeä ihoon loppuelämäksi.

Kuva ei miellyttänyt yhtään, ja kun soitin uudestaan kysyäkseni voiko aikaa vaihtaa, jotta saan pohdittua siihen haluamani muutokset kun kuvan toimittaminen oli heiltä jäänyt, jouduin selittämään koko tarinan uudestaan kolmannelle henkilölle. Hän kyseli jatkuvasti neuvoja joltakulta muulta liikkeestä, ja ilmoitti "etteivät he voi luvata kuvaa etukäteen", vaikka olivat niin nimenomaisesti tehneet. Varausmaksuakaan ei kuulemma palauteta, vaikka olivat itse luvanneet asioita joita eivät voineet pitää ja vaikka olisin varannut uuden ajan.

Koko ajan Tattoo Parlourissa asioidessa oli sellainen olo, ettei minua haluttu koko liikkeeseen. Niin huonoa ja epäkohteliasta asiakaspalvelua & jäi niin huono maku suuhun, että varasin suosiolla ajan muualle.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Turku Tattoo Parlour