Kategoriat / Verkkokaupat / Vaatteet ja asusteet

Leeloo.fi

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Leeloo.fi on vuonna 2012 perustettu suomalainen verkkokauppa, josta tilaat helposti ja nopeasti muun muassa naisellisia korkokenkiä sekä seksikkäitä sukkahousuja ja stay-up sukkia." 


Kirjoita arvostelu!


www.leeloo.fi

 
5.1.2021
En voi suositella


En voi suositella tätä kauppaa/yritystä kenellekään enkä aio kyllä milloinkaan itse asioida tämän kaupan kanssa enää.

Kylmä asiakaspalvelu eikä mitään inhimillisyyttä löydy.

Olin maksanut tuotteet mutta palautinkin ne. Ei kuulunut rahoja takaisin moneen kuukauteen mutta ei myöskään tullut mitään yhteydenottoa heidän puoleltaan.

Lopulta kun itse otin yhteyttä niin vastasivat näsäviisastellen että tuotteita ei olisi saanutkaan palauttaa sillä niillä ei ole palautusoikeutta ja minun olisi pitänyt tämä hoksata lukea itse jostain tuotteen tiedoista!

Mutta kaupan osalta aikoivat siis vain pitää palauttamani tuotteet sekä minun rahani, ellen olisi ottanut yhteyttä? Loistavaa kaupankäyntiä. Ei voi kuin ihmetellä. Huomaa että kyse on jostain pienen piirin firmasta jossa uupuu kokemus totaalisesti.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.9.2019
Urheiluhousut


Eipä täällä kovin imartelevia palautteita ole. Kerron oman tarinan. Tilasin urheiluhousut ja mittojen mukaan koko L on minulle sopiva. Housut tuli ja oli päällä jonkun aikaa, kahdessa kohtaa saumassa reikä. Laitoin viestiä asiasta. Minulle vastattiin ja kyseltiin minun mittoja. Laitoin ne, tottakai. Housut pyydettiin palauttamaan ommeltavaksi. 3 viikkoa lähetyksen jälkeen minulle soitettiin ko. lafkasta että housut on minulle liian pienet ja pyydettiin käymään liikkeessä että ottavat mittoja!? Siis että mitä!?! Luit ihan oikein. Ei minkäänlaista luottoa asiakkaan sanaan. Olin niin äimän käkenä puhelun jälkeen mutta näitä palautteita lukiessa ei yllätä enää yhtään.


7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Leeloo.fi