Kategoriat / Verkkokaupat / Vaatteet ja asusteet

Leeloo.fi

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Leeloo.fi on vuonna 2012 perustettu suomalainen verkkokauppa, josta tilaat helposti ja nopeasti muun muassa naisellisia korkokenkiä sekä seksikkäitä sukkahousuja ja stay-up sukkia." 


Kirjoita arvostelu!


www.leeloo.fi

 
25.9.2019
Urheiluhousut


Eipä täällä kovin imartelevia palautteita ole. Kerron oman tarinan. Tilasin urheiluhousut ja mittojen mukaan koko L on minulle sopiva. Housut tuli ja oli päällä jonkun aikaa, kahdessa kohtaa saumassa reikä. Laitoin viestiä asiasta. Minulle vastattiin ja kyseltiin minun mittoja. Laitoin ne, tottakai. Housut pyydettiin palauttamaan ommeltavaksi. 3 viikkoa lähetyksen jälkeen minulle soitettiin ko. lafkasta että housut on minulle liian pienet ja pyydettiin käymään liikkeessä että ottavat mittoja!? Siis että mitä!?! Luit ihan oikein. Ei minkäänlaista luottoa asiakkaan sanaan. Olin niin äimän käkenä puhelun jälkeen mutta näitä palautteita lukiessa ei yllätä enää yhtään.


5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.11.2016
Huono asiakaspalvelu


Tilasin tuotteet jotka jouduin palauttamaan ja sain todella huonoa asiakaspalvelua. Palauttaminen oli myös todella hankalaa ja yrittäjä olisi kovasti halunnut että otan jotain tilalle enkä vain palauta. En suosittele kenellekään.


5 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (4)Arvostele Leeloo.fi