Kategoriat / Verkkokaupat / Kauneus ja Terveys

Aminopörssi

Keskiarvo: (1.6): 2 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Aminopörssi myy urheilulisäravinteita, superruokaa, kuntoiluvälineitä ja -tarvikkeita sekä urheilukirjallisuutta." 


Kirjoita arvostelu!


www.aminoporssi.fi

 
26.7.2019
Törkeää arvostelujen sensurointia


Kävin jättämässä eräästä tuotteesta asiallisen, mutta vähemmän mairittelevan arvostelun. Tuotteessa oli ilmiselvä ongelma, jonka vuoksi laskin arvosanaa. Arvostelua ei koskaan julkaistu, vaan tuotteen kohdalla näytetään vain viiden tähden arvosteluja. En luota tuotteiden arvosteluihin enää ollenkaan.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.11.2017
En suosittele


Tilasin kahdet samanlaiset housut kahdessa eri koossa aminopörssistä. Paketti tuli nopeasti. Mutta toiset paketissa olevista housuista olivat täysin väärät, joita en ollut tilannut. No toiset housut olivat sopivat ja päätin pitää ne. Housut kuitenkin menivät rikki ensimmäisen käyttökerran jälkeen, joten olin asiasta yhteydessä verkkokauppaa. Heiltä sanottiin,että voin lähettää housut takaisin ja he lähettävät minulle uudet samanlaiset heti kun niitä saapuu valmistajalta.No housujen piti saapua viikon kuluttua, mutta eipä saapunut. Sitten heiltä soitettiin minulle, että palautukseni vastaanottaja oli kämmännyt asian suhteen ja poistanut laskuni, koska ei ollut hoksannut palautukssani olevien toisien housujen olevan reklamaatio, vaa oli luullut niiden olevan normaali palautus. Olin asiasta siis kirjoittanut palautuksen mukaan lapun kuten olivat minulle opastaneet. No tästä syystä kun lasku oli poistettu, he eivät voineet suoraa lähettää minulle uusia housuja vaan minun pitäisi itse tehdä uusi tilaus heille sitten kun housuja olisi saapunut. Asiakaspalvelija lupasi ilmoittaa minulle heti kun housuja saapuu jotta kerkeän tilata housut ennen kuin loppuvat. No viestiä ei kuulunut seuraavana päivänä, jolloin housujen olisi kuulemma pitäny valmistajalta saapua. Kävin viikko jälkikäteen nettikaupassa katsomassa niin housuja oli heillä mutta viestiä ei ole kuulunut. Toista kertaa en samasta puljusta tilaa, jos yhden tilauksen aikana saan kolme kertaa paskaa palvelua. Sain samat housut toisesta nettikaupasta.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.8.2015
Hyvä palvelu


Sain tilauksen nopeasti. Tilasin joogamaton, MSM ja Molaskan A. Vogel. Tuotteiden laatu ovat hyviä. Kiitos!


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.2.2015
Voiko olla huonompaa?


Ongelmat alkoivat jo ensimmäisellä tilauskerralla. Ensin minulle ilmoitettiin tilaukseni tehtyä, että yhtä tuotetta ei ole varastossa, joten paketin toimitus viivästyy parilla päivällä. Noh, postin saapumisilmoitus tuli (tilauksen tein perjantaina ja ilmoitus saapumisesta tuli jo maanantaina, jota hieman ihmettelin), hain paketin ja katsoin sisälle.. paketissa oli jonkun toisen tuotteet. Otin yhteyttä aminopörssiin ja minulle pahoiteltiin asiaa ja tarjottiin 20e etuseteliä ja paketin palauttamista heille (josta minulle koitui lisähommia).Toisaalta etuseteli oli hyvä mutta myöhemmin kun "oikea" pakettini tuli, niin selvisi, että setelissä on alle kuukausi käyttöaikaa.. monikaan ei varmasti tilaa alle kuukauden sisään mitään, jos tilannut melkein 200e tuotteita jotenka eipä tuostakaan hirveästi iloa ole ainakaan minulle. Meni noin viikko eteenpäin ja aminopörssistä otettiin minuun yhteyttä, että tuote jonka takia pakettini viivästyi, ei ollutkaan tullut heille ajoissa ja he kertoivat lähettävänsä paketin heti ja puuttuvan tuotteeen jälkitoimituksessa. Pakettini saapui viimein 7. työpäivänä. Paketista puuttui tietenkin se tuote jonka he olivat ilmoittaneet puuttuvaksi, mutta myös toinen tuote josta ei oltu ilmoitettu mitään. Myös paketti oli pakattu huolimattomasti eli heitetty kaikki tavarat isoon laatikkoon ja vedetty teipillä kiinni. Eipä tämän kokemuksen perusteella voi kyseistä yritystä kenellekkään suositella.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Aminopörssi