Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Tampere tatskat

SantArt

Keskiarvo: (4.2): 4 Star Rating
Arvosteluja: 4

Zense, Satakunnankatu 24, Tampere 33210

"Good quality, good price." 


Kirjoita arvostelu!


www.mysantart.com

 
1.12.2018
Taideta


Sain Santalta käteeni todellisen taideteoksen. Vanha ja uusi kuva yhdistettiin ja loputulos on 10+. Munulla 5 tatuointia, joista Santa on tehnyt 3. Ero tekijöissä on iso. Suosittelen luottamaan taiteilijan näkemykseen ja voin todellakin suositella Santart tatuointi paikkaa.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.6.2015
Enpä voi valitettavasti suositella


Kävin ottamassa niskaan tatuoinnin. Oletin että kuva olisi ollut helpo tehdä, ainakin Santan portfolio kuvien perusteella. Pettymys oli valtaisa kun kuva oli valmis. Viivat olivat vinossa ja kuva näytti kamalalta (lisäksi sain käytettävästä musteesta jonkinlaisen allergisen reaktion).

Annoin kaksi tähteä siitä hyvästä, että Santan kanssa on ollut mukava asioida ja hän osaa ottaa negatiivisen palautteen asiallisesti vastaan.

Mutta vaikea olisi häntä lähteä suosittelemaan oman kokemuksen perusteella.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.12.2013
Parasta mitä Tampereelta saa


Minulla on muutama tatuointi, pari viimeisintä niistä olen käynyt
Santalla ottamassa, en enää mene muualle ottamaan. Suosittelen siis
lämpimästi Santaa, jos hyvää tatuoijaa etsii! :)

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.12.2013
voin suositella!


kävin santalla pari kuukautta sitten, ja olen todella tyytyväinen peitekuvaani. siitä tuli kaunis ja herkkä, mitä toivoinkin. sama juttu mitä muutkin ovat sanoneet, todella nopea työssään, ja varmaotteinen. ensin vähän säikähdin nopeutta (edellisestä, peitettävästä työstä ja tekijästä huonot muistot), mutta jälki oli odotusten mukaista, eli todella hyvää. olin kuitenkin etsinyt tekijää jo suht kauan, ja käynyt suraamassa santan töitä netissä jo pidemmän aikaa. olen menossa lisäämään hieman väriä ja varjostuksia muutamiin kohtiin, mutta en katso, että tämä olisi jotenkin huono asia. eiks se ole ihan normaaliakin että saattaa joutua käymään lisäämässä väriä. (?)

asiakaspalvelu hyvää, palvelu lähinnä englanniksi, mutta muistaakseni hän ymmärtää suomea. tila ja välineet ok, rauhallinen oma tila zenzen tiloissa. santa ajoissa paikalla, kun monissa arvosteluissa on nähnyt, että tekijä myöhässä. saa hyvin kiinni sähköpostilla ja tekstiviestillä ja vastaa aina takaisin! vaikka menisikin tovi. ei voi kuitenkaan olettaa että esim. tekstiviestiin tulis sillä sekunnilla vastausta, hän on perheellinen ihminen.

suunnitteli ja sommitteli tatuointini pelkästään puheitteni perusteella ja en olisi parempaa tulosta olisi voinut toivoa.

pelkästään hyvää sanottavaa, suosittelen vilpittömästi! aivan varmasti tulen hankkimaan santalla lisää tatuointeja!

siitä vielä haluan mainita, että itsekin kun nainen olen niin on mukava, että voi saada toiselta naiselta kys. palvelua. tarkoitan, kun vähän ujo ja tietämätön näissä tatskahommissa on itse ja huonoja kokemuksiakin, niin minä ainakin uskallan naiselle paremmin sanoa mitä haluan, ja puhua mahdollisista peloistani ym.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele SantArt