Kategoriat / Verkkokaupat / Kauneus ja Terveys

Fitnesstukku

(0.8): 1 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa. Valikoimiimme kuuluvia tuotemerkkejä ovat muun muassa Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant ja Chained Nutrition. Fitnesstukku.fi kuuluu Health and Sports Nutrition Group HSNG AB-konserniin. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, ja tuotteillamme on ilmainen palautusoikeus ja hintatakuu." 


Kirjoita arvostelu!


www.fitnesstukku.fi

 
11.5.2020
Piittaamaton yritys


Tilasin pakettina tuotteita firman verkkokaupasta. Tuotteet tuli ok ajassa perille, 5 pvää kesti. Tilauksesta puuttui kuitenkin yksi tuote sillä se oli ilmeisesti loppunut varastosta, vaikka verkkokauppa toista kertoi. No eipä tämä mitään kun maksunpalautus luvattiin 3-5 päivän kuluessa. 10 päiväå kului eikä palautusta näkynyt. Kyselin postilla sen perään ja sanoivat toteuttavansa maksunpalautuksen oitis manuaalisesti. Nyt 10 päivää myöhemmin selaillessani tiliäni ei palautusta näy vieläkään. Ikävää rahojen takaisin karhuamista, kun näin yksinkertaisten asioiden pitäisi tapahtua vaikeuksitta. Ei jatkoon


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
29.8.2017
Asiakaspalvelu täysin luokatonta


Olen asioinut muutaman kerran Fitnesstukun verkkokaupassa. Eka kerran vuosia sitten, jolloin tilasin vitamiineja. Lähettivät mulle vitamiineja joiden päiväys oli mennyt jo umpeen!!! Heillä on muutenkin hemmetin pitkät toimitusajat joten uusien tilalle saanti ja vanhojen takaisin lähettäminen vie aikaa liikaa. Päätin tuolloin että en koskaan enää tilaa yhtään mitään Fitnesstukusta kunnes nyt monien vuosien kuluttua päätin että no tilataan, ehkä siellä on jotain opittu?

Eipä.. Tilasin soijaproteiinijauhetta ja magnesiumia (magnesium tuli ehjänä perille). Kun sain paketin yli viikon odottelun jälkeen, se soijaproteiinipussi oli hajonnut koska he eivät käytä minkäänlaisia pehmusteita pakkauksessa, joten ohut pussi hajalla ja jauhot pitkin poikin. Otin yhteyttä ja luulin, että sieltä olisi pahoiteltu ja lähetetty uusi tilalle. No vähänpä tiesin. Sen sijaan minulle kerrottiin että minun pitäisi palauttaa se hajonnut pussi ensin heille ja sitten he lähettäisivät minulle uuden tuotteen tilalle! Really? : D Operaatioon olisi kulunut taas toiset kaksi viikkoa.. Päätin pitää mölyt mahassani ja kärsiä tappioni ja tällä kertaa tulen muistamaan että tämä yritys ei ole minua varten. Adjö!!!

Tiedän että verkkokauppatoiminta Suomessa on lapsen kengissä ja asiakaspalvelu on välillä suht huonoa, mutta siis oikeesti!? Onneksi on sentään kilpailijoita, muuten loppuisi meikäläisen protskujauheen nauttiminen kokonaan heh.


3 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.4.2016
Liian pitkä toimitusaika


Fitnesstukulla on perinteinen suomalaisten yritysten asiakaspalvelutyyli, eivätkä he ymmärrä että myös nettikaupastatilaavat haluavat saada tavaran hetimiten. Tilauksen toimitus kestää 5 päivää, kun britteinsaarilta tilaamani toinen tuote tuli vuorokaudessa. En pysty ymmärtämään. Jos joku tilaa ns. normaalina aukioloaikana jotain, niin samana iltana viimeistään pitäisi tuote olla jo kuljetuksessa.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Fitnesstukku