Kategoriat / Verkkokaupat / Kauneus ja Terveys

Fitnesstukku

Keskiarvo: (1.5): 1.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa. Valikoimiimme kuuluvia tuotemerkkejä ovat muun muassa Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant ja Chained Nutrition. Fitnesstukku.fi kuuluu Health and Sports Nutrition Group HSNG AB-konserniin. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, ja tuotteillamme on ilmainen palautusoikeus ja hintatakuu." 


Kirjoita arvostelu!


www.fitnesstukku.fi

 
30.8.2020
Palvelua karsittu


Jatkaisin asiakkaana, elleivät olisi uudistuksensa myötä poistaneet mahdollisuutta maksaa postiennakolla. Tai jos tukisivat S- Pankin kautta maksamista ja maksupalvelun tarjoaisi vaikkapa Paytrail, joka kokemukseni perusteella ei varmuudella pyydä verkkopankkitunnuksia, eli käyttöoikeuksia verkkopankkitiliin maksutoimeksiantoa varten. Laskutustahosta lukemieni kokemusten perusteella en uskalla tilata laskullakaan. Keväiseen uudistukseen asti ilmoittivat alekoodikampanjoista tekstiviestitse, mutta eivät pyynnöstäni huolimatta onnistuneet palauttamaan käytäntöä ainakaan omalle kohdalleni. Toki yrityksellä on oikeus rajata ja supistaa palvelujaan, vaikka se merkitsisi asiakaskunnan karsimista. Fitnesstukku saattaa tehdä yhteistyötä ensisijaisesti ruotsalaisten toimijoiden kanssa ja itse voin valita ostaa suomalaisista yrityksistä kotimaisten valmistajien tuotteita, vaikka se kalliimmaksi tulisikin... No, tyytyväinen olin asioinnin sujumiseen ja ongelmatilanteidenkin hoitumiseen pitkäaikaisena asiakkaana.
0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.5.2020
Piittaamaton yritys


Tilasin pakettina tuotteita firman verkkokaupasta. Tuotteet tuli ok ajassa perille, 5 pvää kesti. Tilauksesta puuttui kuitenkin yksi tuote sillä se oli ilmeisesti loppunut varastosta, vaikka verkkokauppa toista kertoi. No eipä tämä mitään kun maksunpalautus luvattiin 3-5 päivän kuluessa. 10 päiväå kului eikä palautusta näkynyt. Kyselin postilla sen perään ja sanoivat toteuttavansa maksunpalautuksen oitis manuaalisesti. Nyt 10 päivää myöhemmin selaillessani tiliäni ei palautusta näy vieläkään. Ikävää rahojen takaisin karhuamista, kun näin yksinkertaisten asioiden pitäisi tapahtua vaikeuksitta. Ei jatkoon


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Fitnesstukku