Rajala Pro Shop arvostelun kommentointi

12.6.2014
Älä luota Rajalan huollon antamaan arvioon!


Kyselin 2014 kesäkuussa Helsingin postitalon Rajalan huollosta, minkä hintaiseksi heillä tulisi Olympus XZ-1 -pokkarin kennon puhdistus (näillä sanoilla). Puhelimitse en saanut ketään kiinni, sähköpostiin vastattiin seuraavana päivänä. Vastaus oli:

"Kennonpuhdistus on 45€ ja se saadaan tehtyä tällä hetkellä n.2-4 päivässä. Muista ladata akku täyteen kun tuot kameran puhdistukseen.

Check&Clean -huolto rungolle maksaa 60€ ja se sisältää lisäksi toimintojen tarkistukset ja ulkoistenpintojen puhdistuksen. Objektiivin kanssa Check&Clean maksaa 85€."

Ilahduin tiedosta, koska Olympus-huollon kautta sama maksaa vähintään 130€.Nyt kun jälkeenpäin luen tuota saamaani sähköpostivastausta, ymmärrän, että minun olisi itse pitänyt tajuta, että he kuvittelivat puhuvansa järkkäristä; esim. "huolto rungolle" viittaa tähän. Mutta en siis ollut riittävän tarkkana. Menin viemään kameraani postitalon huoltopisteeseen. Siellä asiakaspalvelija sanoi heti, että heillä ei puhdisteta pokkareiden kennoja, vaan kamera täytyy lähettää Olympukselle. Pahoitteli sähköpostitse annettua virheellistä tietoa. Kuulemma eivät takuusyistä tee pokkarien kennojen puhdistuksia. Sanoin, että kamera on vanha, eikä takuu ole voimassa, mutta tämä ei auttanut. He puhdistavat vain järkkäreiden kennoja (ilmeisesti moni haluaa siitäkin maksaa).

Eli jos sinulla on kiinteällä objektiivilla varustettu kamera, älä usko, jos Rajalan huolto väittää puhdistavansa sen kennon edullisesti. Erityisesti, jos olet muualta kuin Helsingistä, älä vaivaudu tulemaan paikan päälle, vaan lähetä kamera suoraan Olympukselle tai tee työ itse.

Luulisi, että Rajalan henkilökunta sentään ymmärtäisi pokkarin ja järkkärin eron. Sanan "pokkari" luulisi antavan vihjeen sellaisellekin, joka ei mallia tunnista. Kokemuksen perusteella en siis voi suositella Rajalan huoltoa.

Valitukseni kohdistuu siis siihen, että he antoivat väärää tietoa palveluistaan, minkä seurauksena tuli tehtyä turha reissu - ei siihen, että ko. palvelut on rajattu vain tietyille tuotteille (sehän on heidän oikeutensa). Parannusehdotus olisi, että nettisivuilla voisi selkeästi (ja oikein) ilmoittaa,mitä töitä postitalon huolto tekee itse ja mitä ei.

Puoli tähteä asiakaspalvelijalle, joka sentään puhdisti linssin ulkopuolelta ja tsupsutteli ilmaa linssin ympärille, ilmeisesti siinä toivossa, että lika ei olisikaan ollut kennolla vaan linssin pinnalla.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rajala Pro Shop arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu