SantArt arvostelun kommentointi

19.12.2013
voin suositella!


kävin santalla pari kuukautta sitten, ja olen todella tyytyväinen peitekuvaani. siitä tuli kaunis ja herkkä, mitä toivoinkin. sama juttu mitä muutkin ovat sanoneet, todella nopea työssään, ja varmaotteinen. ensin vähän säikähdin nopeutta (edellisestä, peitettävästä työstä ja tekijästä huonot muistot), mutta jälki oli odotusten mukaista, eli todella hyvää. olin kuitenkin etsinyt tekijää jo suht kauan, ja käynyt suraamassa santan töitä netissä jo pidemmän aikaa. olen menossa lisäämään hieman väriä ja varjostuksia muutamiin kohtiin, mutta en katso, että tämä olisi jotenkin huono asia. eiks se ole ihan normaaliakin että saattaa joutua käymään lisäämässä väriä. (?)

asiakaspalvelu hyvää, palvelu lähinnä englanniksi, mutta muistaakseni hän ymmärtää suomea. tila ja välineet ok, rauhallinen oma tila zenzen tiloissa. santa ajoissa paikalla, kun monissa arvosteluissa on nähnyt, että tekijä myöhässä. saa hyvin kiinni sähköpostilla ja tekstiviestillä ja vastaa aina takaisin! vaikka menisikin tovi. ei voi kuitenkaan olettaa että esim. tekstiviestiin tulis sillä sekunnilla vastausta, hän on perheellinen ihminen.

suunnitteli ja sommitteli tatuointini pelkästään puheitteni perusteella ja en olisi parempaa tulosta olisi voinut toivoa.

pelkästään hyvää sanottavaa, suosittelen vilpittömästi! aivan varmasti tulen hankkimaan santalla lisää tatuointeja!

siitä vielä haluan mainita, että itsekin kun nainen olen niin on mukava, että voi saada toiselta naiselta kys. palvelua. tarkoitan, kun vähän ujo ja tietämätön näissä tatskahommissa on itse ja huonoja kokemuksiakin, niin minä ainakin uskallan naiselle paremmin sanoa mitä haluan, ja puhua mahdollisista peloistani ym.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki SantArt arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu