Nettihotelli.fi arvostelun kommentointi

30.10.2013
Toimii, jos toimii..


Nettihotellin palvelut näyttävät toimivan, silloin kun toimivat, mutta viimeviikkojen ongelmat ovat selkeästi osoittaneet, että sitten kun tulee ongelmia, niin homma kestää todella pitkään. Tiedotteissa on vain pieni maininta siitä, että osalla käyttäjistä on kadonnut yksittäisi sähköpostiviestejä, mutta ei sanallakaan mainintaa, ettei kaikki pääse edes tarkistamaan niitä sähköposteja. Aiemmin olin valmis jopa suosittelemaan tätä muille, mutta näiden kokemusten perusteella muutoksenhallinta ja ongelmanratkaisukyky ei riitä edes yksityishenkilön webbipalveluiden ylläpitoon. Pitkä asiakkuus loppuu sitten tähän.

Vastine Nettihotelli.fi:ltä:

Hyvä asiakkaamme, Pahoittelemme ensimmäiseksi, ettei palvelulupauksemme ole kokemanne osalta täyttynyt. Olisimme kuitenkin toivoneet ensin yhteydenottoa suoraan asiakaspalveluumme, jolloin olisimme voineet selvittää, mikä tekninen ongelma on kyseessä ja millä tavoin olemme epäonnistuneet sen korjaamisessa.

Palautteestanne emme valitettavasti kykene tunnistamaan, mihin viime viikkojen ongelmiin viittaatte? Ymmärtääkseni palvelimillamme ei ole kuluneiden viikkojen aikana ollut mitään mainittavia teknisiä ongelmia tai toimintakatkoksia. Sähköpostipalvelimille on pystynyt ja pystyy tälläkin hetkellä kirjautumaan normaalisti.

Olemme toki suorittaneet viime viikkojen aikana suuria käyttöjärjestelmätason päivityksiä, mutta nämä on tehty yöaikaan ja näistä on ilmoitettu asiakkaillemme viikkoja etukäteen. Palvelut ovat kuitenkin palanneet normaalisti toimintaan viimeistään aamuun mennessä.

Samassa yhteydessä mm. PHP-versio on päivittynyt 5.4 -versioon, mikä on voinut aiheuttaa yhteensopivuusongelmia vanhoissa sivuissa. Olemme kuitenkin myös tästä ilmoittaneet useampaan kertaan etukäteen asiakkaillemme ja pyytäneet päivittämään omat sovellukset uuden PHP:n kanssa yhteensopiviksi. Mikäli näin ei ole tehty asiakkaan toimesta, tietenkin tällöin sivujen toiminnassa on voinut ilmetä ongelmia.

Lisäksi mainitsette pitkästä korjausviiveestä. Sivuiltamme löytyvästä viittaamastanne vikatiedotteesta ilmenee, että yksittäisellä palvelimella olevan roskapostiongelman havainnointi tapahtui vikapäivystyksemme toimesta lauantaina ja korjaus saatiin suoritettua reilussa kahdessa tunnissa saman iltapäivän aikana. Webmail, POP3 ja IMAP-käyttöliittymät toimivat välittömästi korjauksen jälkeen. Mielestämme parin tunnin korjausviive viikonloppuajankohta huomioiden pitäisi olla kuitenkin hyvä suoritus, varsinkin kun useimmilla palveluntarjoajilla korjaustoimiin olisi ryhdytty vasta seuraavana maanantaina.

Tältä osin emme valitettavasti pysty allekirjoittamaan väitettänne toimimattomasta palvelusta. Pahoittelemme kuitenkin vilpittömästi, mikäli olette kokeneet palvelumme sellaisena - sekä myös sitä, että usean vuoden toimivan asiakassuhteen jälkeen olette päättäneet arvottaa toimintamme tällä hetkellä vain yhden tähden arvoiseksi perustuen ainoastaan yksittäiseen kokemaanne vikatilanteeseen, vaikka aikaisemmin olette pitäneet palveluamme suosittelun arvoisena.

Ystävällisin terveisin

Nettihotelli.fi -asiakaspalvelu


5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Nettihotelli.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu