Kategoriat / Web Hosting

Nettihotelli.fi

Keskiarvo: (4.1): 4 Star Rating
Arvosteluja: 13

"Nettihotelli Internet Oy on edullinen, teknisesti varmatoiminen ja ennen kaikkea hyvin palveleva kotimainen webhotelliyritys. Nopeat, järeät ja moninkertaisesti varmistetut palvelinlaitteemme sijaitsevat Suomessa - ammattimaisissa, jatkuvasti valvotuissa palvelinsaleissa Espoon Otaniemessä sekä Helsingin Lauttasaaressa. Palvelumme on valinnut jo yli 6000 kotimaista asiakasta - uusien rekisteröityjen verkkotunnusten lukumäärässä mitattuna olemmekin yksi nopeimmin kasvavista kotimaisista webhotelliyrityksistä. Valitessasi Nettihotelli.fi:n webhotellin saat nopeaa, edullista ja asiantuntevaa palvelua: rekisteröimme verkko-osoitteet viiveettä ja saat palvelun käyttöön useimmiten jo tilauspäivänä. Sanalla sanoen tarjoamme palvelua, joka toimii! Silti edullisin 250 MB:n webhotellipakettimme maksaa ainoastaan 2,45e / kk (sis. info-domainrekisteröinnin!)."  


Kirjoita arvostelu!


www.nettihotelli.fi

 
19.4.2018
Erinomainen


Nopeat ja luotettavat palvelimet, myös asiakaspalvelu pelaa. Suosittelen.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.1.2018
Nettihotelli.fi


Nettihotellin asiakaspalvelussa olisi mielestäni parantamisen varaa. Ainakin omalla kohdallani palvelu on ollut aina melko tympeää. Olen nainen, minun on välillä vaikea ymmärtää teknisiä termejä enkä hallitse ohjelmointia, joten kokemukseni saattaa johtua siitä. Toinen kritiikkini kohde on sähköposti. Vaikka se tulikin paljon toimivammaksi ja nykyaikaisemmaksi viimeisimmän uudistuksen myötä, mielestäni sen käyttö on silti kömpelöä, laatikon koko on turhan pieni ja mobiililaitteella sähköpostiin kirjautuminen ei ole mielestäni kovin sujuvaa.

Hyvä puoli on ollut, että nettisivuni ovat aina toimineet ongelmitta ja niiden muokkaaminen ja päivittäminen on onnistunut näin maallikkonakin.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.10.2016
Ei voi olla parempaa!


Olen erittäin tyytyväinen palvelimeen ja asiakaspalveluun. Ei mitään moittimista!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.3.2016
Nettihotelli.fi - täydet pisteet!


Olen pienyrittäjä, ei mitään IT-taustaa (www.puutarhapalvelucreative.fi). Nettihotellia vinkkasi tuttu, joka on IT-asiantuntija. Kokemus on ollut mahtava!! Nettisivujen tekeminen oli maallikollekin helppoa, neuvonta ystävällisesti neuvoo ihan simmmppeleissäkin kysymyksissä. Postilaatikkojen koko pienimmässäkin paketissa on enemmäin kuin riittävä. Sivut eivät ole kolmen vuoden aikana kertaakaan kaatuneet ja toimivat hyvin ja avautuvat nopeasti. Saan hyvät tilastot sivukäynneistä ja siitä mitä sivuillani on katsottu. Hinta on todella edullinen kun ajattelee, miten loistavasti kaikki on toiminut. Tätä voi todellakin suositella! Kaarina Rantala Puutarhuri Puutarhapalvelu Creative, Espoo www.puutarhapalvelucreative.fi

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.3.2016
Nopea palvelu


Nettihotelli.fi yrityksen palvelun taso ja nopeus vastata ilmenneisiin pulmiin on ollut minun kohdallani erittäin hyvä. Nettisivujen teko on helppoa ja toimivaa. Suosittelen.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.1.2016
Heikko esitys


Palvelu alhaalla juuri vuoden tärkeimpään aikaan! Muutenkaan en ole kovin tyytyväinen asiakas. Syitä tähän:

Huoltokatkot pitkiä (päivitän sivujani joskus öisin) Vanha PHP versio Auttamattoman vähän levytilaa paketeissa fi hinta kova

- - -

Vastine Nettihotelli.fi:ltä:

Hyvä asiakkaamme,

Pyytäisimme ystävällisesti huomaamaan, että 26.1.2016 aiheutunut palvelukatkos johtui vaurioituneesta verkkolaitteesta palvelinsalissa. Vikaa alettiin korjaamaan välittömästi ja uuden verkkolaitteen vaihdosta aiheutui noin tunnin mittainen toimintakatkos palveluihimme. Tästä myös tiedotettiin asiakkaillemme välittömästi kotisivuillamme, puhelinjärjestelmämme viestillä sekä vastaamalla kaikkiin asiakkaidemme lähettämiin vikakyselyihin. Tällaisia laiteteknisiä vikoja palvelussamme on hyvin harvoin ja kaikista löytyy vikatiedotteet kotisivuiltamme yhdeksän vuoden ajalta (kohdasta "Tiedotteet"), mikäli siis haluatte tarkistaa niiden määriä tai ilmenemistiheyttä.

Voitte myös halutessanne todeta palveluidemme uptime-tason kolmannen osapuolen mittamaana suoraan kotisivuiltamme:
https://www.nettihotelli.fi/index.php?Esittely/Palvelinlaitteisto_%26_uptime

Kyseisten tilastojen mukaan palveluidemme keskimääräinen uptime on 99,94%.

Mitä tulee taas mainitsemiinne huoltokatkoksiin, näistä on ilmoitettu asiakkaillemme hyvissä ajoin (yli kaksi kuukautta etukäteen) sekä sähköpostitse että kotisivuillamme. Kuten totesittekin, päivitykset on ajoitettu yöaikaan, jotta ne aiheuttaisivat mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Päivityksistä on aiheutunut kullekin palvelimelle noin 2 tunnin toimintakatkos aamuyöstä. Käsittääkseni tämä ei ole kohtuuttoman pitkä yöaikainen huoltokatko ja tämänkin kesto on puoleltamme pyritty minimoimaan tekemällä päivitystyöt mahdollisimman nopeasti ja asiakkaille vähän haittaa aiheuttaen. Näiden samojen päivitysten ansiosta mainitsemanne vanha PHP-versio päivittyy uuteen 5.6:een ja tämän myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme pyydettäessä myös PHP 7.0:n. Tällaiset päivitykset ovat siis välttämättömiä, jotta mainitsemanne vanhat ohjelmistoversiot saadaan taas päivitettyä uusimpiin.

Mitä tulee taas webhotellipalveluidemme koko- ja hintatasoon ymmärtääksemme webhotelleidemme hintataso on yksi edullisimmista vertailtaessa Suomessa sijaitsevia palvelimia ylläpitäviin webhotellipalveluntarjoajiin. Joulukuussa mm. tuplasimme asiakkaidemme sähköpostilaatikoiden kokorajat veloituksetta ja palveluidemme levyrajojakin on tarkoitus nostaa lähitulevaisuudessa. Tokikaan emme voi kilpailla Googlen, Amazonin tai muiden kansainvälisten pilvipalvelutarjoajien kanssa yhtä suurilla levytilakapasiteeteillä, mutta toisaalta heillä ei käsittääksemme ole myöskään tarjolla suomenkielistä asiakaspalvelua, valmiiksi ylläpidettyjä webhotellituotteita tai sitoumusta olla luovuttamatta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin tai erilaisten tiedusteluorganisaatioiden käyttöön. Myös näiden seikkojen tärkeyttä kannattaa punnita valittaessa omiin tarpeisiin parhaiten sopivaa palveluntarjoajaa.

Ystävällisin terveisin

Nettihotelli.fi -asiakaspalvelu

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.12.2015
Lakuttaa kyllä osaa


Muuten ihan ok mutta laskut tulevat maksuun kuukausia aikaisemmin kun edes tilausjakso alkaa. Kyllä korpee välillä häviää nettisivukone etc...

- - -

Vastine Nettihotelli.fi:ltä:

Hyvä asiakkaamme,

Pahoittelemme, ettette ole kokeneet palveluamme odotuksianne täyttävänä. Kuvaamanne asia käytiin kyllä asiakaspalvelumme kanssa kokonaisuudessan läpi, mutta mikään tarjoamamme ratkaisuvaihtoehto ei Teille sopinut (esim. maksuajan pidentäminen).

Selvennämme vielä myös tähän vastineeseen, miksi joudumme laskuttamaan vanhoja asiakkaitamme oletusarvoisesti noin kaksi kalenterikuukautta etukäteen:

Emme voi uusia asiakkaidemme verkkotunnuksia tietämättä ensin sitä, haluaako asiakas jatkaa palvelua seuraavalle laskutuskaudelle, vai halutaanko palvelu irtisanoa. Jotta asiakkaidemme verkkotunnukset (joiden uusiminen on jätetty tehtäväksemme) eivät ehtisi umpeutua ennen maksun saamista, olemme joutuneet laskuttamaan tämänkin vuoksi noin kahta kalenterikuukautta ennen seuraavaa laskutuskautta.

Lisäperusteluina mainittakoon, että mikäli laskuttaisimme esimerkiksi juuri uuden laskutuskauden alkaessa, joutuisimme uusimaan asiakkaidemme verkkotunnuksia ennen kuin maksusuoritusta on saatu. Tämä taas johtaisi selkeisiin luottotappioihin tilanteissa, joissa asiakas haluaakin irtisanoa palvelunsa (ja me olisimme uusineet verkkotunnuksen juuri ennen tämän tiedon saapumista).

Jos taas haluaisimme välttyä näiltä luottotappioilta, joutuisimme sitomaan asiakkaamme maksamaan myös seuraavan laskutuskauden jollakin keinotekoisella irtisanomisajalla (esim. 2 kk ennen seuraavan laskutuskauden alkua). Tämä taas johtaisi lisääntyvissä määrin asiakastyytymättömyyteen, koska asiakas joutuisi maksamaan turhasta palvelusta, jota ei enää käytä. (Webhotellipalveluntarjoajat, jotka laskuttavat juuri uuden laskutuskauden alkaessa, toimivat juuri näin - tältä osin olemme nähneet oman tapamme laskuttaa mieluummin etukäteen parempana, kuin pakottaa asiakasta maksamaan mahdollisesti turhaksi käyneestä palvelusta jälkikäteen.)

Asiakastyytymättömyyden lisäksi tämä laskutustapa johtaisi myös suurempiin luottotappioihin, emmekä täten pystyisi käytännössä tarjoamaan palveluitamme laskutuksella vaan joutuisimme vaatimaan ennakkomaksua e-maksulla tai luottokortilla myös asiakkuuden alkaessa.

Myös tapauksissa, joissa huolehdimme .fi-verkkotunnuksen uusimisesta asiakkaan puolesta, Viestintäviraston järjestelmä lähettää harhaanjohtavasti uusimiskehotuksia asiakkaan sähköpostiin jopa kuukautta ennen varsinaista uusimista. Kokemuksemme mukaan useat asiakkaamme ovat hämääntyneet tästä ja menneet uusimaan verkkotunnuksen vaikka tämä olisi jätetty tehtäväksemme ja siitä on laskutettu. Erilaisia virhetilanteita välttääksemme olemme joutuneet ajastamaan .fi-uusimissyklin yli kuukautta ennakoivaksi varsinaista päättymispäivämäärää, minkä vuoksi myös joudumme perustellusti aikaistamaan laskutustamme.

Lisäksi, koska laskutusjärjestelmässämme laskujen uusimista käsitellään yhdenvertaisesti kaikilla asiakkailla, myös sellaiset asiakkaat, jotka uusivat itse verkkotunnuksensa, saavat laskun saman syklin mukaisesti, johtuen juuri näistä mainituista seikoista.

Mitä tulee taas mainitsemaanne Nettisivukoneen häviämiseen, työkalu on ollut Teillä kuten kaikilla muillakin palvelun tilanneilla asiakkaillamme aina käytettävissä seuraavien ohjeiden mukaisesti: https://www.nettihotelli.fi/?Ohjeet/Nettisivukone/Kirjautuminen_Nettisivukoneeseen

Ystävällisin terveisin

Nettihotelli.fi -asiakaspalvelu

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
21.9.2015
Hyvää palvelua


Nettihotellista vain pelkkää hyvää sanottavana. Kaikki hoidettu ammattitaidolla, apua on saanut pulmatilanteessa ja tiedotus/ohjeistus ollut riittävää. Mobiiliversio on vähän oikukas joskus, mutta sen kanssa on opittu elämään, vika voi olla omassa päässä. Hinta-laatusuhde paikallaan.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.9.2015
Hyvää palvelua


Olen ollut aikaisemmin kahden asiakkaani kautta tekemisissä Nettihotellin kanssa ja nyt olen itsekin asiakaana yrityksessä. Olemme olleet tyytyväisiä palvelun toimivuuteen ja laatuun. Asiakaita informoidaan ja sivutila ja sen hallinta ovat toimineet hyvin.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.9.2015
Hinta-laatusuhteeltaan paras


Nettihotelli on ollut mieluinen kumppani meille ja asiakkaillemme jo yli viisi vuotta. Luotettava, ja ystävällinen. Ongelmatilanteita on ollut tänä aikana todella vähän ja silloinkin ne on hoidettu kiitettävästi. Asiakkaamme ovat myös arvostaneet sitä, että asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti, hyvin ja perusteellisesti. Jussi Järvenpää, yrittäjä. Pivosis.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.9.2014
Asiakaspalvelu


Nettihotellin kanssa yhteistyö on ollut joustavaa ja asiakaspalvelusta on vastattu nopeasti. Kotisivut ovat toimineet hyvin ja infoa tullut ajoissa kun kyseessä ollut huoltotyö tai vastaava.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.3.2014
Erinomaista palvelua Nettihotellissa


En ole ihan avuton domain-palvelujen käyttäjä: kykenen yleensä ratkomaan itse pienyritykseni it-ongelmat, mutta Nettihotelli on osoittautunut hintansa väärtiksi monesti, kun en ole osannut ratkoa eteen tulleita ongelmia. Olipa kyse omasta tyhmyydestäni, muistamattomuudestani tai mistä hyvänsä vastaavasta, minua on aina palveltu hienotunteisesti, ripeästi ja kohteliaasti.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.10.2013
Toimii, jos toimii..


Nettihotellin palvelut näyttävät toimivan, silloin kun toimivat, mutta viimeviikkojen ongelmat ovat selkeästi osoittaneet, että sitten kun tulee ongelmia, niin homma kestää todella pitkään. Tiedotteissa on vain pieni maininta siitä, että osalla käyttäjistä on kadonnut yksittäisi sähköpostiviestejä, mutta ei sanallakaan mainintaa, ettei kaikki pääse edes tarkistamaan niitä sähköposteja. Aiemmin olin valmis jopa suosittelemaan tätä muille, mutta näiden kokemusten perusteella muutoksenhallinta ja ongelmanratkaisukyky ei riitä edes yksityishenkilön webbipalveluiden ylläpitoon. Pitkä asiakkuus loppuu sitten tähän.

- - -

Vastine Nettihotelli.fi:ltä:

Hyvä asiakkaamme, Pahoittelemme ensimmäiseksi, ettei palvelulupauksemme ole kokemanne osalta täyttynyt. Olisimme kuitenkin toivoneet ensin yhteydenottoa suoraan asiakaspalveluumme, jolloin olisimme voineet selvittää, mikä tekninen ongelma on kyseessä ja millä tavoin olemme epäonnistuneet sen korjaamisessa.

Palautteestanne emme valitettavasti kykene tunnistamaan, mihin viime viikkojen ongelmiin viittaatte? Ymmärtääkseni palvelimillamme ei ole kuluneiden viikkojen aikana ollut mitään mainittavia teknisiä ongelmia tai toimintakatkoksia. Sähköpostipalvelimille on pystynyt ja pystyy tälläkin hetkellä kirjautumaan normaalisti.

Olemme toki suorittaneet viime viikkojen aikana suuria käyttöjärjestelmätason päivityksiä, mutta nämä on tehty yöaikaan ja näistä on ilmoitettu asiakkaillemme viikkoja etukäteen. Palvelut ovat kuitenkin palanneet normaalisti toimintaan viimeistään aamuun mennessä.

Samassa yhteydessä mm. PHP-versio on päivittynyt 5.4 -versioon, mikä on voinut aiheuttaa yhteensopivuusongelmia vanhoissa sivuissa. Olemme kuitenkin myös tästä ilmoittaneet useampaan kertaan etukäteen asiakkaillemme ja pyytäneet päivittämään omat sovellukset uuden PHP:n kanssa yhteensopiviksi. Mikäli näin ei ole tehty asiakkaan toimesta, tietenkin tällöin sivujen toiminnassa on voinut ilmetä ongelmia.

Lisäksi mainitsette pitkästä korjausviiveestä. Sivuiltamme löytyvästä viittaamastanne vikatiedotteesta ilmenee, että yksittäisellä palvelimella olevan roskapostiongelman havainnointi tapahtui vikapäivystyksemme toimesta lauantaina ja korjaus saatiin suoritettua reilussa kahdessa tunnissa saman iltapäivän aikana. Webmail, POP3 ja IMAP-käyttöliittymät toimivat välittömästi korjauksen jälkeen. Mielestämme parin tunnin korjausviive viikonloppuajankohta huomioiden pitäisi olla kuitenkin hyvä suoritus, varsinkin kun useimmilla palveluntarjoajilla korjaustoimiin olisi ryhdytty vasta seuraavana maanantaina.

Tältä osin emme valitettavasti pysty allekirjoittamaan väitettänne toimimattomasta palvelusta. Pahoittelemme kuitenkin vilpittömästi, mikäli olette kokeneet palvelumme sellaisena - sekä myös sitä, että usean vuoden toimivan asiakassuhteen jälkeen olette päättäneet arvottaa toimintamme tällä hetkellä vain yhden tähden arvoiseksi perustuen ainoastaan yksittäiseen kokemaanne vikatilanteeseen, vaikka aikaisemmin olette pitäneet palveluamme suosittelun arvoisena.

Ystävällisin terveisin

Nettihotelli.fi -asiakaspalvelu

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Nettihotelli.fi