Kategoriat / Web Hosting

Nettihotelli.fi

Keskiarvo: (4.0): 4 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Nettihotelli Internet Oy on edullinen, teknisesti varmatoiminen ja ennen kaikkea hyvin palveleva kotimainen webhotelliyritys. Nopeat, järeät ja moninkertaisesti varmistetut palvelinlaitteemme sijaitsevat Suomessa - ammattimaisissa, jatkuvasti valvotuissa palvelinsaleissa Espoon Otaniemessä sekä Helsingin Lauttasaaressa. Palvelumme on valinnut jo yli 6000 kotimaista asiakasta - uusien rekisteröityjen verkkotunnusten lukumäärässä mitattuna olemmekin yksi nopeimmin kasvavista kotimaisista webhotelliyrityksistä. Valitessasi Nettihotelli.fi:n webhotellin saat nopeaa, edullista ja asiantuntevaa palvelua: rekisteröimme verkko-osoitteet viiveettä ja saat palvelun käyttöön useimmiten jo tilauspäivänä. Sanalla sanoen tarjoamme palvelua, joka toimii! Silti edullisin 250 MB:n webhotellipakettimme maksaa ainoastaan 2,45e / kk (sis. info-domainrekisteröinnin!)."  


Kirjoita arvostelu!


www.nettihotelli.fi

 
19.4.2018
Erinomainen


Nopeat ja luotettavat palvelimet, myös asiakaspalvelu pelaa. Suosittelen.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.1.2018
Nettihotelli.fi


Nettihotellin asiakaspalvelussa olisi mielestäni parantamisen varaa. Ainakin omalla kohdallani palvelu on ollut aina melko tympeää. Olen nainen, minun on välillä vaikea ymmärtää teknisiä termejä enkä hallitse ohjelmointia, joten kokemukseni saattaa johtua siitä. Toinen kritiikkini kohde on sähköposti. Vaikka se tulikin paljon toimivammaksi ja nykyaikaisemmaksi viimeisimmän uudistuksen myötä, mielestäni sen käyttö on silti kömpelöä, laatikon koko on turhan pieni ja mobiililaitteella sähköpostiin kirjautuminen ei ole mielestäni kovin sujuvaa.

Hyvä puoli on ollut, että nettisivuni ovat aina toimineet ongelmitta ja niiden muokkaaminen ja päivittäminen on onnistunut näin maallikkonakin.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Nettihotelli.fi