Megaklinikka.fi arvostelun kommentointi

10.10.2013
Hiukan epäpätevän oloista


Kävin viime kuussa parin viikon kuluessa kolme kertaa Megaklinikalla. Ensimmäisellä käynnillä tehtiin tarkistus. Reikiä olikin paljon. Niistä suurin osa paikattiin heti, yksi jätettiin seuraavaan kertaan.

Toisella kerralla oli eri lääkäri. Hän tasoitti ensimmäiseltä kerralta liian paksuksi jääneen paikan ja paikkasi viimeisen reiän. Lisäksi suuhygienisti puhdisti hampaat.

Heti toisen kerran jälkeen hampaita alkoi särkeä ja vihloa (ei ollut särkenyt aiemmin). Menin parin viikon päästä vielä kerran Megaklinikalle tarkistuttamaan tilanteen. Taas oli eri lääkäri. Otettiin röntgenkuva. Tämä lääkäri nro 3 pyysi avukseen vielä neljännen lääkärin, ja he yhdessä tutkivat röntgenkuvaa ja totesivat, että yksi poskihampaistani on pahasti tulehtunut ja tarvitaan juurihoitoa. Koska Megaklinikka ei sitä tee, sain lähetteen toiselle hammaslääkäriasemalle (Stoma Forum).

Toisen hammaslääkäriaseman lääkäri katsoi röntgenkuvaa, tutki hampaani ja totesi, että mitään tulehdusta ei ole eikä juurihoitoa tarvita. Sen sijaan paikat ovat epätasaisia ja hammasvälissä on yksi paikkaamaton reikä. Epätasaiset paikat ja viimeinen reikä korjattiin kuntoon saman tien. Sen jälkeen ei ole särkenyt.

Hampaani tulivat lopulta kuntoon, mutta seuraavalla kerralla varaan kyllä ajan suoraan tuolta viimeisimmältä lääkäriltä Stomasta. Tuntuu, että pääsen vähemmällä sählingillä niin. Megaklinikasta jäi vähän sellainen fiilis, että henkilökunta siellä on aika kokematonta ja harjoittelee vasta. Hiukan ihmetyttää, että toisen lääkäriaseman lääkäri näki kuvissa ihan päinvastaista kuin Megaklinikan lääkärit. Ja se, että yksi reikä jäi tarkistuksessa huomaamatta, ja paikkojakin joutui toisella lääkärillä tasoituttamaan.

Mutta toki millään alalla ei kehitytä mestariksi ilman harjoittelua, niin että tsemppiä vaan Megaklinikalle. Palvelu oli kyllä ystävällistä, ajan sai heti ja aikataulut pitivät, ja kyllähän hoidot maksoivatkin vähemmän kuin Stomassa.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Megaklinikka.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu