Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

11.4.2024
Myyjänä kokemus huono


Olen ollut myyjänä palvelussa vuosia, myynyt aina itse koska olen tykännyt siitä, että saan itse hinnoitella ja tekstittää ja tietysti rahatkin. Alussa olin todella tyytyväinen, kaikki pelasi oikein hyvin. Mutta parin vuoden sisällä jotain siellä on tapahtunut ja nyt en malta odottaa, että viimeisetkin vaatteeni päätyvät hyväntekeväisyyteen ja pääsen lopettamaan asiakkuuteni.

Hinnat heillä ovat nousseet raketin lailla. Kun omat tuotteet ovat PERINTEISEN, ja kirpputorin ideaa noudattavan maltillisen hintaisia, eihän niitä parin euron vaatteita kukaan osta, kun VK lätkäisee siihen itse niin kalliit kulut päälle, että ovat melkein uuden hintaisia!

Olen aina panostanut hyviin kuviin ja tuotteista moniin sellaisiin, mutta sitten kuitenkin tuotekuvia lähettäessä saanut takaisin viestiä että "ethän kuvaa vaatteita siinä ja tällä tavalla ja plaaplaa", ja tuotteita ei hyväksytty. Kuitenkin, selatessani muiden tuotekuvia, siellä on täsmälleen samalla tavalla kuvattuja vaatteita hyväksytty myyntiin. Tämä riippunee asiakaspalvelijasta, mikä kenellekin kelpaa.

Logistiikkamaksu kun pistetään lähettämäsi tuotteen päälle, olet hyvin pitkään miinuksella ennen kuin alat tehdä yhtään voittoa.

Kuitenkin inhottavinta kaikista on rahaliikenne, tai sen liikkumattomuus. Aikaisemmin rahat sai tiililleen viikon sisällä tilityspyynnöstä. Nyt OMIA rahojaan joutuu sieltä kerjäämään kuin lakki kourassa sossujonossa. He kertovat itse, että käsittelyaika tällä hetkellä 30 arkipäivää normaalin 14 sijaan, mikä sekin on naurettavan pitkä. Viimeisellä parilla kerralla itselläni tuo 30 päivää on mennyt yli, ja olen itse joutunut kyselemään rahojen perään. Ja on vastattu että "laitamme asian eteenpäin talousporukalle." Tällä kertaa 30 arkipäivää meni melkein tuplasti yli! Ihan naurettavaa, kun puhutaan muutamista kympeistä! Pieni raha heille ilmeisesti, iso raha myyjälle. Mitään syytä tähän viiveeseen ei anneta, sanotaan vaan pahoittelut ja laitetaan asia eteenpäin.

Ainoa positiivinen asia on asiakaspalvelu, joka on nopeaa, ystävällistä ja asiallista. Valitettavasti se ei tätä uppoavaa laivaa pelasta.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Anna Oulu
13.4.2024 9:11
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Muutosten myötä kannattaa miettiä, mitä myy. Setit toimivat hyvin ja tavarat joilla hyvä kysyntä. Ei kannata myydä jotain yksittäisiä naisten paitoja.
Iris Kokkonen
26.4.2024 15:42
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hei, olen pyytänyt jo yli kuukausi sitten rahojen tilitystä. Enkä ole vielä saanut yhtään euroa.
Olenkohan ihan turhaan laittanut vaatteita myyntiin ja tehnyt melkoisen työn niiden eteen. Kuvannut tarkat kuvaukset mittoineen. Mitä tässä kannattaa tehdä? Ihmettelen vain. Alkaa jo hieman epäilyttää kaupan touhu.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu