Mustekasetti.com arvostelun kommentointi

7.10.2023
Tulosteet eivät kestä päivänvaloa


Mustekasetti.comista ostamallani mustepatruunalla tehdyt tulosteet haalistuivat ruskeiksi muutamassa viikossa.

Reklamoin sinne 20.7.2023 tulosteiden valonkestosta. Mustekasetti.comin aspa vastasi: ”Tavanomaisilla mustesuihkuväreillä tulostettuja kuvia ei ole tarkoitettu pidettäväksi päivänvalossa ollenkaan. Ne on tarkoitettu pidettäväksi valokuva-albumissa. Kaseteissa itsessään ei ole vikaa.”

Nettimyyntisivullaan ostamani kasetin kohdalla Mustekasetti.com pyytää: ”Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija”. Niinpä kirjoitin sinne arvosteluni:

”VAROITUS. Tällä musteella tehdyt tulosteet eivät kestä päivänvaloa. Ne on tarkoitettu pidettäväksi vain valokuva-albumissa. Päivänvalossa seinällä tulosteen musta väri haalistuu muutamassa viikossa tai kuukaudessa ruskeaksi tai jopa oranssiksi, tulostuspaperista riippuen. Suorassa auringonvalossa jopa muutamassa päivässä.”

Mustekasetti.com ei julkaissut arvosteluani, eikä vastannut enää sähköpostiinkaan.

Mielestäni myyjän on kerrottava jo tuotetiedoissa, jos tulosteet on tarkoitettu käytettäväksi vain albumissa. Muitten testaamieni musteiden tulosteet ovat kestäneet vuosikausien esilläpidon päivänvalossa seinillämme.

Mustepatruunan heikon laadun tarkoituksellinen pimittäminen on mielestäni ostajan harhaanjohtamista. Ilmoitus tehty kuluttaja-asiamiehelle.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Mustekasetti.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu