Hobby Hall arvostelun kommentointi

30.8.2023
Kaikki tilaukset menneet pieleen viimeisen 3v. aikana


Ensimmäisenä tilasin sup-laudan, toimitusaika 7vkoa. Odotin kahdeksan ja otin yhteyttä asiakaspalveluun. Jossa kerrottiin että tuote loppunut eikä sitä saa. Voin vaihtaa korvaavaan sup-lautaan, tässä mallissa oli pienempi kantavuus sekä vähemmän lisävarusteita ja uusi toimitusaika 7 viikkoa.

Toisella kerralla tilasin imurin, jonka otin laskulla. Sainkin imurin mutta palautin sen (löysin saman dysonin muualta 150e edullisemmin) pakettia avaamatta ja palautus vastaanotettiin. Tästä huolimatta sain tililuottolaskuja. Ja en ollut tililuottoa ottanut, vaan laskun.

Kolmas kerta tilasin alkoholipohjaiset tussit 100e. Ne oli rikki paketin avatessa, kuten myös tussien säilytyskotelo rikki, huonosti pakattu, ei pehmusteita.Palautukseen lähti.

Nyt tilasin kaksi marimekon reppua, tuli vain yksi ja paketti oli vastaanottaessani auki ja rikki. Väistävät vastuuta, huonosti oli jälleen kerran yhdellä teipillä pakattu. Haluavat minun maksavan kaksi vaikka sain vain yhden. Neuvoivat vain tekemään rikosilmoituksen. Ajattelin itse myyjän olevan vastuussa tuotteesta kuljetuksen ajan ja näin suomen lainsäädäntökin sanoo. Hurjalta tuntuu että maksan 150e repusta jota en ole edes saanut. Varokaa Hobby Hallia. Vain ongelmia :(


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hobby Hall arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu