Administer Oy arvostelun kommentointi

7.7.2023
Miten tämä yritys voi toimia kirjanpitoalalla?


Pelkästään päivittäis kirjanpito rutiineissa on haasteita ja suuria haasteita. Joudut valvoa valtakunnalista kirjanpitoyritystä, maksavatko palkat ajallaan tai ollenkaan, meneekö laskujen maksusuoritukset tuplana, onko varmistettu miten on asiakkaan kanssa sovittu eri tilanteissa toimittavan kun joku muu hoitaa välillä yrityksen asioita.

Puheen ja kirjoitetun tekstin ymmärtämisessä on myös suuria haasteita.

Reklamaatioihin vastataam syyttelevästi ja vain osoittain. Vastuuta vieritetään ja sitten vastaukset vaan loppuu. Ehkä Administer toivoo, että lähtisi tämä asiakas nyt vaan kitisemästä. Netissä oli kirjoitus Feelback nimiseltä sivustolta, jossa yrityksen asiakkuusvastaavalla oli suuria visoita miten nämä haasteet otetaan kehittävästi vastaan ja ollaan siinäkin alan huippuosaajia, Mitä? Alue tasolla asiat menee näin,ehdotettaan taas palaveria joka ei kerta toisen jälkeen johda muuhun suuntaan kuin huononpaan ja uuteen reklamaatioon?

Koko yrityksen päättävät henkilöt eivät ota kantaa alueen puutteisiin tai haasteisiin eli siksi kysymys, miten tämä yritys nimeltä Administer voi toimia kirjanpitoalalla?


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Administer Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu