Beauty Studio Phoenix arvostelun kommentointi

4.10.2022
Harhaanjohtavaa mainontaa


Beauty Studio Phoenix mainostaa sähköpostikampanjoilla melkoisen agressiivisesti. Jostain syystä minulle oli alkanut tulla sähköpostiin näitä mainosviestejä, ja eräänä päivänä huomasin, että tarjouksessa oli leikkaukset puoleen hintaan. No, päätin kokeilla, jospa vaikka vaihtaisin vakikampaajaani? Ohjeiden mukaan varasin ajan varauskalenteriin ja kirjoitin koodin lisätietokenttään.

Hiukset pestiin ja leikattiin, mutta yllätyksekseni kassalla ei alennusta tullutkaan. Kun kerroin, että olin varannut ajan alekoodilla, kampaaja ilmoitti tylysti, että kyseinen alennus koski vain saman päivän aikoja. Ohhoh! Kuka pystyy nopealla varoitusajalla irtautumaan omista töistään tai muista suunnitelmistaan keskellä viikkoa, ja monelleko näitä ale-aikoja riittää? Kun kerroin, että mielestäni tämä ei käynyt mainoksesta ilmi, yrittäjä kovenevalla äänellä jatkoi, että tässä ei ole mitään valituksen aihetta ja tämä on heillä normaali käytäntö ja mainos todellakin oli selkeä ja että minä olen erehtynyt. OK. Yrittäjällä on toki oikeus olla oikeassa ja osoittaa tämä asiakkaalle. Mutta ei tule yllättyä, jos asiakas ei halua palata paikkaan, jossa hänelle aiheutetaan pahaa mieltä.

Ajattelen edelleen, että jos tuolla kyseisellä kampaajalla olisi ollut edes hieman pelisilmää, hän olisi pahoitellut tilannetta, osoittanut ymmärrystä ja ehkä tarjonnut pienen alekoodin seuraavalle käynnille. Mutta ei. Hän oli oikeassa, ja piste. Tämä saa ajattelemaan, että ehkä meitä väärin ymmärtäneitä on ollut enemmänkin? Aina muutama kymmen kokeilunhaluista haksahtaa tarjoukseen. Eivät kenties tule uudestaan, mutta mitä väliä, saadaan lisää kassavirtaa, vakiasiakkaita ei muutenkaan tarvita lisää, kun sijainti on niin hyvä!

Leikkaustulos ei todellakaan ollut mitenkään erityisen hyvä, jotta voisin tätä paikkaa suositella. Normaalihinnat ovat korkeampia kuin esim. oman vakikampaajani hinnat. Ja tällaisen tylyttämisen jälkeen haluan varoittaa muitakin paikasta, joka haluaa vain teidän rahanne, asiakaskokemus tai asiakkaan mielipide on aivan yhdentekevä.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Beauty Studio Phoenix arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu