Gigantti arvostelun kommentointi

16.6.2022
Takuu eikä ongelmien ratkaisu Gigantissa toimi


Takuunalainen Gorenji jääkaappi-pakastin hajosi. Gigantti (Tammisto) ei ottanut asiasta mitään vastuuta, vaan käski ottamaan maahantuojaan yhteyttä.

Maahantuojan kanssa asiointi oli hankalaa. He ohjaavat ulkopuoliselle korjausfirmalle ongelmansa. Korjausfirma toimi huonosti eikä kuulemma saa yhteyttä maahantuojaan. Jouduin jokaista korjauskäyntiä varten ottamaan puoli päivää vapaata töistä, koska korjausfirma ei halunnut antaa kellonaikaa. Ja näitä käyntejä oli PALJON.

Kun maahantuoja lopulta päätyi ilmoittamaan Giganttiin, että toimittavat uuden jääkaapin, ei Gigantti ilmoittanut asiasta.

Gigantin asiakaspalveluun soitin monia kertoja. Aina sanottiin, että myymälä ottaa yhteyttä, mutta ei ottanut. Annettiin jopa aikalupauksia kuten: "Sinulle soitetaan 12 tunnin sisällä".

Tänään vihdoin uuden ehjän kaapin piti tulla. Vaan eipä tullut. Ja taas olen soittanut monia puheluita asiakapalveluun eikä asiakaspalvelussa kukaan pysty tekemään mitään: "Myyntiliike ottaa yhteyttä". No, eipä ole ottanut kertaakaan.

Myyminen sujuu Gigantilta, mutta ongelmien ratkominen on järkyttävän huonoa! Huonoja kokemuksia ongelmatilanteissa Gigantissa on ollut muulloinkin.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu