Telia Inmics-Nebula arvostelun kommentointi

18.5.2022
Ei ikinä enää


Olin Nebulan asiakas 15 vuoden ajan. Alussa kaikki oli hyvin: puhelimitse sai apua ongelmiin osaavilta tyypeiltä. Sähköpostit ja web-serverit toimivat hyvin. Vuosien myötä hinnat alkoivat nousta, mutta tuki heikentyä. Viimeinen niitti oli Telian tuleminen mukaan kuvioihin. Kun tuli ongelmia, niitä ei enää saatu ratkaistua kohtuullisessa ajassa, vaan odottamaan joutui jopa viikkokausia. Halusin siirtyä käyttämään uudempaa PHP:tä kuin 5.6, mutta se ei ollut mahdollista vanhalla serverillä. Piti vaihtaa uuteen. Tämähän sitten kesti ja kesti. Tietokantapalvelin oli jäänyt alitehoiseksi, SSL on överihintainen.

Siirsin kaikki ylläpitämäni sivustot toisaalle. Sain nopeammat palvelimet, enemmän levytilaa ja nopean asiakastuen kymmeniä prosentteja edullisemmin. Nyt on kulunut 3 vuotta ilman Nebulaa ja olen ollut erittäin tyytyväinen palveluntarjoajan vaihtamiseen siitäkin huolimatta, että se rikkoi paljon vanhoja urleja ja heikensi pitkäksi aikaa sivustojeni näkyvyyttä. Kerran se vain kirpaisi ja nyt on kaikki taas hyvin.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Risto Lämsä
17.3.2024 10:03
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Samoja kokemuksia- heidän laskutus ei toimi, ja intrumilta tulee perintälaskut korotettuine maksuineen. Eivät vastaa sähköposteihin. Paska firma.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Telia Inmics-Nebula arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu