Gigantti arvostelun kommentointi

1.10.2021
Tuotteen tilaus


Tilasin 2kk sitten side by side jääkaappipakastinsetin. Ja maksoin sen samalla. Tuotteen saantiin meni tosiaan 2kk sekä unohdettiin ilmoittaa tuotteen olemattomuus, sitä ei ollut saatavilla. Soittelin ja chattasin. Pahoiteltiin kyllä, mutta se ei auta tilannetta, jossa on ilman tuotetta. Toisin sanoen unohdettiin maksavalle asiakkaalle ilmoittaa peruutukset, toimitukset ym.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Päivi Lankila
28.10.2021 16:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilasin ja maksoin pyykinpesukoneen kotiinkuljetuksella, vanhan viennillä ja paikalle laitettuna. Piti tulla viikon päästä, ei tullut, soitin asiakaspalveluun, kone lopou ja tulisi kk päästä... kuulemma ilmoittaneet siitä, vaan eipä ollu mitään puhelua, viestiä tai meiliä tullut mulle. No lopulta kone tuli sit kk päästä. Minä reumakipuinen jäin sen kanssa yksin, vanhan veivät pois, mut eteiseen jättivät pakkauksessa, eikä pesuhuoneeseen purettuna pakkauksesta kuten olin maksanut, sanoivat vaan "ei kuulu palvelukseen"..kaksi nuorta miestä, vanhalle naiselle. Voitte kuvitella miten kipeä olin sen jälkeen kun mattojen avulla koko päivän työtä tehtyä sain sen oikealle paikalle. Asun maalka, apuvoimia ei ollut...ja olin sentään MAKSANUT kaikesta. EI IKINÄ ENÄÄ GIGANTTIA
Heikki Helpponen
28.11.2021 13:31
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Itse olen jatkossa välttynyt monelta pettymykseltä lukemalla nämä kertomukset ensin. Googleen vaan liikkeen nimi ja sieltä löytyy heti reklamaatioita, jos niillä on lähihistoriaa.
Gigantti ostaa isoja eriä sieltä, mistä halvalla saa. Siksi löytyy epäkuranttiakin ja ns. erikoismalleja, jotka laadusta tinkimällä valmistettu tälle ketjulle.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu