Gigantti arvostelun kommentointi

20.8.2021
Asiakaspalvelusta ei apuja ja tuote ei tullut


Olin tilannut yli viikko sitten astianpesukoneen ja olin maksanut toimituksesta niin, että se tulisi 20.8. kello 8-17 välillä. Otin tästä syystä työpäivän vapaaksi, jotta voisin olla kotona. Asentajakin oli laitteen toimitukselle tilattu. Noh, odottelin koko päivän 6.30 alkaen sen vuoksi, jos soittelisi sen "60 minuuttia ennen toimitusta." No eipä kuulunut mitään ja viideltä aloin jonottamaan chatissa. Ensin botti yritti kauheasti loopata minua eteenpäin, kunnes pyysin suoraan asiakaspalvelijaa botilta. Asiakaspalvelijaa odotin lähes 30-40 minuuttia chatissa. Tämä asiakaspalvelija ei muuta sanonut kuin että "pahoittelut, että tuote on myöhässä. Pitäisi kyllä tulla tänään!" Kyselin aikaikkunaa, mutta "ei voida sanoa tarkkaa aikaa", pitäisi kuitenkin tulla ennen kymmentä kun sitä kyselin.

Noh kello on tässä 21.37 kun tätä kirjoittelen ja eipä ole mitään kuulunut mistään suunnasta. Soittelen vielä huomenna aamulla asiakaspalveluun, mutta todennäköisesti jos meno jatkuu samaa rataa ja sieltä ei saa parempaa tietoa niin varmaan perun tilauksen ja tilaan vähän kalliimmalla muualta. Gigantin ainoa bonus oli hyvä hinta, mutta ei se ole tämän arvoista, kun ei pidetä asiakaslupauksia (esim. ilmoitus asiakkaalle, jos tuote viivästyy sovitusta ajasta) yms. Saavat minulta puolikkaan tähden hintojen halpuuden takia, mutta muut miinuksella.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


ZZZ
21.8.2021 14:30
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ei tosta firmasta palvelua saa.
4-5 myyjää seurustelee keskenään.

Asiakas menee häiritsemään myyjiä,
jonkin asian takia,hyvä kun ei käsketä,
painua v****n.Etsi kamasi mistä haluat.
Meitä ei kiinnosta sun ongelmat.

Kokemusta on gigantin onnettomasta asiakaspalvelusta.
Teresa Kolehmainen
28.8.2021 18:10
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Täsmälleen samat kokemukset!
Jos aika on rahaa Gigantti on aika paljon velkaa tällaisissa tapauksissa kun odottaa toimitusta koko päivän, turhaan!
Ala-arvoista!
SSD lätty
30.8.2021 9:27
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kävin SSD kiintolevyä hakemassa.
Kännykässä oli kuva mikä oli tarkoitus ostaa.Myyjä kävi jostakin takahuoneesta hakemassa.Toi minulle tavallisen muistikortin,mitä voi käyttää kameroissa,kännyköissä,ym laitteissa.

Kysyin mikä tämä on,myyjä sanoi se on tallennusväline.Anteeksi mutta olen tietokoneeseen hakemassa SSD kiintolevyä kuten näytin kännykästä kuvaa.

No kyllähän sattuu,mutta jos myyjän ammattitaito on tätä luokkaa,niin antaa firman olla.Kävin sitten toisesta liikkeestä levyn ostamassa.
Ei rahanpalautusta
16.12.2021 18:44
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
7.12.2021 tilasin tuotteen Gigantista ja maksoin sen heti, yli 500 euroo. Kahden tunnin kuluttua soitin Giganttiin ja peruin tilauksen. Tilausta ei ollut vielä ehditty käsitellä, joten rahnpalautuksen piti olla helppo. Nyt on 16.12.2021, 7. pankkipäivä peruutuksen jälkeen. Rahoja on useamman kerran kyselty, ovat laittaneet selvitykseen maksatuspuolelle missä ovat, onko maksettu oikealle tilille, mutta rahoja vaan ei kuulu. Pari vuotta sitten korvanappienkin tilauksen toimitus kesti 3 viikkoa. Piti välillä kysellä missä viipyvät. En enää asioi Gigantissa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu