CDON.COM arvostelun kommentointi

16.1.2021
Vältä


Olisin antanut miinus tähtiä, jos olisi onnistunut. Takana kolme tilausta, joista olen tehnyt kaksi palautusta. Muistakaa, kun tilaatte, että joudutte maksamaan itse palautusten kulut virheellisissä tuotteissa tai mikäli haluatte vain tehdä palautuksen Ksl 14 pv:n sisällä.

1. palautus oli toimimaton tuote ja palautin maksaen itse postimaksun. Palautin kirjeenä, kun seurantakoodilla olisi maksanut noin 22€. Kirjetoimitus oli 5,50 ja sain palautukseni, mutten kuluja. Kyseessä oli viallinen toimimaton tuote ja lopputulemana siis maksoin 5,50 tästä toteamasta.

2. palautus oli väärä tuote (puhelimen suojakuoret Samsung S20, oli eksynyt U loppuun ja tuossa puhelimessa on erilainen kameralinssi) ja maksoin saman palautuksen kirjemaksun. Tein palautuksen saamieni kirjallisten ohjeiden mukaan. Palautin kirjeenä, kun seurantakoodilla olisi maksanut noin 22€. Nyt myyjä ei palauta rahoja, kun ei ole voinut todentaa palautusta, kun lähetin ilman seurantakoodia (tulostin kaikki sähköpostit, yhteystiedot ja tilausnumeron lähetyksen pakkaukseen ohjeiden mukaan). Eli mitään alle 22€ arvoista ei kannata tilata taikka palauttaa- menetät rahasi, jos tuote on rikki tai väärä. CDON menee niin mustalle listalle maailmassani, että maksan lapsenlapsillenikin vielä tulevaisuudessa bonuksia, jos tilaavat muualta.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Antti Sarasalo
30.3.2021 15:37
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tässä tänään TRUSTPILOT arvostelu CDON.com toiminnasta. VÄLTTÄKÄÄ!

Tilasin yöpöydän 18.8.2020. Se saapui perille vajaa pari viikkoa myöhemmin pahoin kuljetusvaurioituneena ja käyttökelvottomana. Tein reklamaation välittömästi CDON.comiin ohjeiden mukaisesti. CDON.com siirsi vastuun tavarantoimittajalle (VIDAXL) Asiointikieleksi vaihtui Tanska jota en ymmärrä. Nyt on kulunut lähes 8kk, asia on yhä hoitamatta. Tapaus etenee nyt riita-asiana. Haluaisin vain uuden korvaavan tuotteen tarpeeseen, vaikealta näyttää. Aikaisemmin CDON oli hyvä ja luotettava kauppapaikka, jatkossa joudun tilaamaan muualta. En missään tapauksessa suosittele kenellekään, tukekaa sellaisia toimijoita jotka hoitavat myös ongelmatilanteet kunnialla ja haluavat asiakkaan tilaavan uudelleen. OLEN ERITTÄIN PETTYNYT
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu