Varuste.net arvostelun kommentointi

13.7.2020
Varastosaldot sekaisin ja palveluasenne täysin hukassa


Tilasin kyseisen liikkeen verkkokaupasta pari viikkoa sitten 4 tuotetta, jotka kaikki piti löytyä suoraan varastosta. 8vrk tilauksen tekemisen jälkeen tuli automaattiviesti tilauksen tilanteesta, ja siinä kolme tuotetta oli tilassa "valmis lähtettäväksi", mutta yksi tuote olikin siirtynyt merkinnälle "odotetaan saapuvaksi". 10vrk kohdalla kysyin asiakaspalvelusta miksi näin ja onko arviota milloin tuo tuote mahtaisi olla saapumassa, johon vastauksena kuulin että toinenkin tuote on varastosta loppu, ja kahta tuotetta odotetaan saapuvaksi! Eli tilattaessa, ja vielä 8vrk kohdallakin varastossa ollut tuote olikin sitten yhtäkkiä siirtynyt odotustilaan. Kyseisen tuotteen sivuilla luki nyt "Tilapäisesti loppu", ja arvioksi saatavuudesta oli merkitty syyskuu 2020 (eli yli 1,5kk päästä).

Minkäänlaista uskottavaa arviota tuotteiden saatavuudesta ei esitetty, mitään selitystä virheellisestä/harhaanjohtavasta varastosaldon esittämisestä ei kerrottu, ei esitetty vaihtoehtoa saada ne kenties vielä silloin toimitettavissa olevat kaksi tuotetta lähetettyä asiakkaalle ilman sitä ehkä viikkokausien odotusta, mitään yritystäkään kääntää asiakkuuskokemus positiiviseksi ei ollut havaittavissa. Eli kokonaisuutena tästä jäi se maku, että tilauksia kalastellaan lupailemalla nopeaa toimitusta, ja sen jälkeen sitten toivotaan että riittävän moni kiltisti odottaa perumatta tilausta. Kolmannella yhteydenottokerrallani minulle esitettiin vaihtoehto peruuttaa tilaus kokonaan (ja palauttaa rahat verkkomaksusta). Kaksi viikkoa täysin turhaa odottelua perusteettomien/täysin sekaisin olevien varastotilannetietojen takia saa ainakin minut kyllä kiertämään kyseisen kaupan kaukaa jatkossa.

Huonon palvelunkin pystyy vielä pitkälti paikkaamaan asiakaspalvelun oikealla asenteella, mutta tässä tapauksessa siitä ei kyllä ollut tietoakaan.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jukka Männistö
14.7.2020 14:08
  (IP-lokaatio: Sastamala, Finland)
Sama kokemus, tilasin vain yhden tuotteen, joka oli verkkokaupan mukaan hyllyssä valmiina kerättäväksi. Noutaessani tilausta, todettiin saldon olleen virheellinen, uusi yritys parin viikon kuluttua. Taidan hommata tarvitsemani muualta...
Heidi Lammi
14.7.2020 17:42
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Samaa kokemusta täälläkin. Varastosaldot lupaa tuotteita olevan, vaikka niitä sitten ei olekkaan. Tuotetta vaihtaessa toiseen, jota pitäsisi olla varastosaldossa, ei kuitenkaan ole sitäkään saatavilla. Kahden viikon odottelun jälkeen peruttu tilaus. Saa nähdä kuinka kauan tilauksen perumiseen menee. Onneksi tilattu klarnalla, niin ei joudu tappelemaan. Tilaukseen lisäämiseen vastattiin kyllä alle tunnissa. Muuten yhteydenpito aivan ala-arvoista.
Markku hämäläinen
18.7.2020 9:47
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Täysin sama laulu tilatessani sukellus varusteita.laillista huijaamista koko touhu .koskaan en tule tilaamaan ei oota varuste.netistä.kyllä ne asiakkaat loppuu ennen pitkää.täytyy pysyä kärkkäisen ja xxl:n tilaajana siellä homma toimii ja palvelu pelaa.
Timo Maaskola
12.11.2020 20:23
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Sama kokemus täälläkin. Tilasin fluorinapin, joka piti olla hyllyssä. Viikon päästä tuli ilmoitus, että eipä olekaan. Kysyivät ottaisinko jotain tilalle. Ehdotin toista fluorinappia, joka oli noin kymmenen euroa kalliimpi (puhutaan noin 60-70 euron tuotteesta). Tämä vaihto oli kuulemma mahdoton toteuttaa, koska myisivät tappiolla (mitä kyllä epäilen). Nyt jäi kaupat tekemättä ja ihan heti en uudestaan yritäkään.
Juha Virnes
15.2.2021 14:45
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Jep sama kokemus. Nettikaupasta sukset, vimoinen pari. Maksettu. Ei kuulu,soitettu perään. Eipä niitä olekkaan, ne on loppu. Ei kukaan sieltä ilmoittanut viikkoon että näin kävi. Kusetuksen makua voimakkaasti.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Varuste.net arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu