Zooplus arvostelun kommentointi

14.5.2019
Toimitukset / Kotiinkuljetus


Zooplussasta olen tilannut monta vuotta tuotteita niin koiralle kuin kissoille. Tilaukseni on yleensä noin 200-400 euroa / tilaus. Useasti tilaan mm. kissanhiekkaa, isoja määriä koiranruokaa.

Kun aloitin ostosten tekemisen Zooplussasta vuonna 2017, tuotteet tulivat kotiin kuljetuksella ja posti jätti rappukäytävään tuotteet odottamaan, jos ei ollut juuri sinä hetkenä kotona paikalla.

Tämän jälkeen loppuvuodesta 2018 tähän päivään asti toimitukset on ollut ala-arvioisia/huonontuneet.

1. Paketissa olevia tuotteita on ollut rikki. Annettu palautetta sähköpostilla valokuvien kera Zooplussaan, koskaan ei vastausta tullut.

2. Koiranruokapurkit (metalliset) on ollut täynnä lommoja ja jopa itse koiranruoka ollut pilalla. Annettu palautetta sähköpostilla valokuvien kera. Saatu vastaus Zooplussalta, että saa pienen alennuksen seuraavassa tilauksessa. Ei tullut alennusta, vaikka lupasivat. Laitettu sähköpostilla taas palautetta, johon ei koskaan tullut vastausta.

3. Tilattu useampia kissahiekkasäkkejä 4 x 12kg siis yhteensä painoa 48kg. Tekstiviestillä vastattu kuljetukseen, että jos ei ole kotona, voi jättää oven taakse. Tuolloin useampi päivä kotona odottelua ja odottelua. Ei näy postia/kuljetusta. Tuli viesti puhelimeen, että on muka yritetty tuoda pakettia, mutta viety lähimpään postiin josta sen voi itse noutaa. Todellakaan ei oltu käyty oven takana. Varmistettu postista, että jakelija ei ollut käynyt kotiosoitteessa, vaan oli vienyt tilaamani tuotteet suoraan postiin. Josta jouduin itse ne hakemaan. Todella huonoa palvelua! Laitettu asiasta jämäkkä, mutta asiallista palautetta, johon ei koskaan vastattu.

4. Tilasin uudestaan kissanhiekkasäkkejä ja muista tuotteita, tällä kertaa tarve 6 x 12kg, siis yhteensä 72 kiloa. Tuli tekstiviesti, johon vastasin. Jos en ole kotona, tuotteet voi jättää rappukäytävään (omalla vastuulla). No, kuinkas kävikään. Osa paketeista menivät postiin, josta ne joudun itse noutamaan. Joudun noutamaan 72 kiloa kissanhiekkaa!!! Tilaukseni summa oli 400 euroa ja tuotteet toimitiin 8 eri paketissa. Kaikki muut paketit, jotka eivät sisältäneet kissanhiekkaa jätettiin kotiovelle seuraavana päivänä, mutta kissanhiekat piti itse noutaa. Oikeasti, oletan että 400 euron tilaus toimitetaan kotiinkuljetuksella. Joten taas laitan Zooplussalle palautetta sähköpostilla, mutta osaan jo arvata, ettei sieltä asiaan vastata.

Joten omakohtaisista kokemuksista, en voi suositella Zooplussaa ainakaan kuljetuksen/kotiinkuljetuksesta. Kannattaa varautua, että joudut itse tuotteet noutamaan postista. Postista noutaminen sinänsä on vielä mielenkiintoista, koska olen seurannut, ettei pakettien toimitusaika täsmää edes Zooplussan sivuilla olevaan aikatauluun/aikajanaan lukee useasti kuljetuksessa, ei jakelussa. Luulisi pakettien olevan tulossa asiakkaalle siinä vaiheessa, kun aikajanan kohdalla kuljetuksessa.

Tämän viimeisimmän tilauksen takia, tilaan vielä kerran Zooplussasta, että saan käytetty keräämäni palkintopisteet. Maksoin vielä kaksi vuotisesta jäsenyydestä/säästöohjelmasta. Tämän jälkeen siirryn johonkin muuhun asiakkaaksi.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


grtgr
15.5.2019 8:54
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Postin kuljetus ei tosin ole Zooplussan ongelma, siitä voit syyttää Suomen postia.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Zooplus arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu