MRoom arvostelun kommentointi

9.2.2019
Ei enää MRoomia


Minäkin liityn tähän lopettaneiden joukkoon. Vuoden olin Silver-kortin haltija ja homma toimi edes jotenkuten. Useimmiten jouduin kuitenkin odottamaan, joskus jopa tunninkin ja sinä aikana sai pelätä että lisää Goldeja tai Silvereitä tulee jonoon. Vituttamiselle ei ole rajaa, kun se saa palvelua, jonka kortissa on eniten voimaa (tuo Silverikään ei mikään halpa kortti ole).

Jonottamiselle tulee siis hintaa, ei kellään ole aikaa sellaiselle nykyään (paitsi ehkä eläkeläiselle). Monta kertaa tuli turhaan ajettua paikalle ja lähdettyä ilman leikkausta. Tämä siis PK-seudulla, homma voi toimia jossain Rovaniemellä vielä missä jengi ei halua maksaa 400€ kausikortista parturiin.

Palaan normaaliin aikaan, jossa varaan tutulle ja hyväksihavaitulle parturille ajan netistä ja kun menen paikalle, saan leikkauksen silloin kun haluan. Ei turhanpäiväsitä jargonia eli joka kerran samat väkisin väännetyt jutut, vaikka juttelu kivaa onkin. Lisäksi saa kahvit kuten Mroomissa ja luettavana on uusimmat seiskat ja tekniikan maailmat ja iltapäivälehdet (Mroomissa vain vuoden pari vanhoja repeytyneitä numeroita). Kokiksen voin ostaa kaupasta eurolla jos sattuu olemaan jano.


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu