Ebeling hammaslääkärit arvostelun kommentointi

19.10.2018
Melkein tyytyväinen


Aloitin invisalign oikomishoidon Ebelinissä 1,5-2 vuotta sitten. Valitsin Ebelin hammaslääkärit edullisen hintansa vuoksi. Päätin, että käyn heillä konsultaatiossa ja päätän sen jälkeen teenkö hoidon kyseisellä klinikalla vaiko toisella kalliimmalla esteettiseen hammashoitoon erikoistuvalla klinikalla. Hammaslääkäri Ebelinillä vaikutti todella mukavalta ja asiantuntevalta, joten päätin aloittaa hoidon.

Kaikki käynnit sujuivat hyvin, ja hammaslääkäri oli todella mukava. Asia joka minua kuitenkin vähän häiritsi, oli se kiire joka vallitsi hoitolalla. Sain todella vahvan käsityksen, että hammaslääkäri on TODELLA ylibuukannut asiakkaita, ja näin ollen käynnitkin siellä olivat aina erittäin nopeita. Hammaslääkäri minullekin useamman kerran mainitsi, että uusia asiakkaita aloittanut koko ajan ja että kiirettä pitää. Oli sellainen todellinen ”rahan tekemisen meininki” ja välillä jäi jopa sellainen myyjämäinen olo hammaslääkäristä.

Hoidon loputtua olen suht. tyytyväinen lopputulokseen, mutta edelleen mietin, olisinko saanut juuri täydellisen lopputuloksen toisella klinikalla. Oma hoitoni on tehty vähän ”hutiloiden”, eli ei ole haettu täydellisyyttä vaan sellaista joka näyttää ihan hyvältä. Viimeiset kerrat kun olen käynyt lopputarkastuksissa ja yhdessä mietitty, että tarvitseeko joitain kohtia vielä muokata ym. hammaslääkärini kovasti kehuu ja vakuuttelee, että onpas nyt ihan suorat ja täydellinen rivistö, vaikka selkeästi näkee, että esimerkiksi yksi hammas edelleen edempänä kuin muut. Joka olisi ollut helposti hoidettavissa muutamalla uudella kalvolla.

Vaikka olen itse tuonut asian esille, että tämä kohta hieman vielä häiritsee, on hammaslääkäri hyvin myyjämäisesti aina sivuuttanut homman, että katsotaan seuraavalla kerralla että vieläkö häiritsee ja aina vaan lykännyt hommaa, niin että se loppujen lopuksi ”unohdettu”. Sanoisin että 6/10


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ebeling hammaslääkärit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu