Wepardi arvostelun kommentointi

9.10.2018
Meillä kaikki toimii hyvin


Moi kaikille,

Olemme balttian ja suomen markkinoilla toimiva yritys Relika OÜ ja myymme netin kautta tavaraa kaikkiin balttian maihin ja myös Suomeen.

Nettikauppoja on yhteensä tällä hetkellä 15 kpl. Niistä tunnetuimpia suomessa ovat www.hcgym.fi www.seksitori.fi www.seksikauppa.ee Latviassa ja Liettuassa www.hotlips.lt ja www.hotlips.lv .

Olimme ennen virolaisen zonen asiakkaita ja meillä oli ongelmia kokoajan kauppojen tehojen kanssa.

Wepardissa näitä ongelmia ei ole ollut ja sivut toimii niinkuin pitääkin.

Lisäksi ilman lisämaksua selvisi, että edellisessa paikassa oli jätetty päivityksiä tekemättä ja oli suuri riski, että joku olisi voinut murtaa sisään kauppoihin.

Maksoimme ennen kuukaudessa noin 1300 euroa ylläpidosta ja lopputulos oli ,että meidän piti vielä ottaa ulkopuolisia "asiantuntijoita" ratkomaan näitä ongelmia.. kokonaiskulu oli sitten jo muutaman tonnin per kuu pahimmillaan.

Wepardissa näitä ongelmia ei ole ollut ja emme ole joutuneet enää maksamaan ekstraa "asiantunijoille" .

Säästämme tämän kesän alusta alkaen noin 1000euroa kuussa keskimäärin.

Eli voimme suositella itse ainakin niille yrityksille ,joiden hostingkulut kuukaudessa on tällä hetkellä 600eur + ja tehot ja sivunopeudet ovat tärkeitä

Timo Majuri


3 / 56 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Joo Pas
19.11.2018 10:41
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Noniin, saatiin oikein kunnon mainos. Monelle eri nettisivulle vieläpä. Ettei vain olisi tällainen "Viron kytkös" liitoksissa INT2000 / Wepardin johtoryhmään, jonka johdossa Virossa vaikuttava naispuolinen yrityksen varsinaisen omistajan Jack "ei ole meidän vika" Daousin tytär?
Jack DO-uS-hyökkäys
31.1.2019 13:58
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hieno ostettu mainos, joka on muuten samalla vaivalla jaettu muillekin sivustoille kuten:

http://forum.bonsuna.com/varia-koik-mis-sudamel-ja-ei-sobi-teistesse-teemadesse/wepardi-kokemuksia-ja-suosittelemme-muillekin-jotka-haluavat-saastaa/

Uskomatonta, että kyseinen lafka on vielä pystyssä. Ehkä ihmiset eivät vaan tiedä paremmasta. Tai sitten yritys pyörii pelkästään siten, että toimitusjohtaja käärii hillot ja muut poloiset "työntekijät" kituuttavat orjapalkalla ja värjöttelevät kylmässä toimistossa. No onneksi johtajan Tesla lämmittää varmaan kaikkien mieltä ja työhyvinvointi on katossa..
Teemme itse ja säästämme
26.2.2020 14:59
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ai tää eettisesti ehkä epäilyttävin nettipuulaaki on vielä pystyssä? :-D Edelleen suuri(n) vitsi muiden saman alan toimijoiden keskuudessa, mahtavatko edelleen käydä läpi asiakkaidensa yksityisiä sähköposteja sopivien bisnesliidien toivossa, tällaistakin kuulemma toimarin puolelta harrastettu. Mut hyvin nää vetää, mahtaako kaikki summat mennä kirjanpidon kautta?
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Wepardi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu