GoFitness arvostelun kommentointi

8.12.2017
Tuote vastasi kuvausta, toimituksessa ongelmia


Tilasin GoFitness verkkokaupasta Megatec half rackin ja yläosat/alataljan. Itse tuote tuli sovittuun aikaan ja vastasi verkkokaupan kuvausta. Valitettavasti yksi osa puuttui toimituksesta. Puuttuvan osan saaminen kesti n. 5 viikkoa. Oltuani yhteydessä asiakaspalveluun sain ensin väärää tietoa, että osa olisi jo tilattu. Kun kyselin tilannetta viikon kuluttua, ei kuitenkaan tiedetty edes mikä osa puuttuisi. Tästä eteenpäin asiakaspalvelu vastasi kyllä hyvin ripeästi tiedusteluihini.Kuitenkaan tuote ei lähtenyt rahdin mukana Suomeen tästä parin viikon kuluttua kuten oli infottu. Samoin tuotteen piti lähteä gofitnessiltä viikkoa myöhemmin, mutta paketin seurantatietojen perusteella toimitus viivästyi vielä 4. kerran viikolla. Sain hieman hyvitystä viivytyksestä kun pyysin. Kehityskohteena toivoisin kuitenkin realistista tietoa puutteellisen lähetyksen täydennyksestä ja ripeämpää korvaavan osan toimitusta. Muuten itse kaupanteko toimi kätevästi ja tuote oli sitä mitä pitikin.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


TruDat
11.9.2018 14:50
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Täytyy kompata Jamppaa. Olen tilannut heiltä useamman kerran (laatutavaraahan heillä on myynnissä) ja joka kerta toimitus on joko yskinyt tai viivästynyt pahasti. Ja toimitushan on oikeastaan ainoa asia, mitä tuo firma tekee, joten olisi syytä skarpata.

Sama kokemus myös asiakaspalvelusta, eli ensin sanotaan yhtä ja myöhemmin toista. Ilmeisesti tarkoituksella pelataan aikaa tällä tavalla kusettamalla.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki GoFitness arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu