Louhi Networks arvostelun kommentointi

11.1.2017
Aspa pihalla


En valitettavasti voi suositella viimeisten kokemusten perusteella. Aspa ei halua/osaa palvella vaan heittää ympäripyöreitä vastauksia. Negatiivisen palautteen jälkeen on ollut aivan hiljaa.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Toinen tyytymätön
7.4.2017 15:42
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
"En valitettavasti voi suositella viimeisten kokemusten perusteella. Aspa ei halua/osaa palvella vaan heittää ympäripyöreitä vastauksia. Negatiivisen palautteen jälkeen on ollut aivan hiljaa."

Allekirjoitan täysin saman. Kohdallani kyllä vastataan mutta 3-4 päivän viiveellä. Tämä tapahtui sen jälkeen kun kritisoi heidän toimintaa (täysin asiallisesti ja vielä näytöllä).

Siellä on jotain it-wannabee nörttejä tekemässä hostausta joka teknisesti on surkea (viimeisenkin hostauspalvelun olen siirtämässä heiltä pois kymmenien muiden asiakkaiden hostauksen lisäksi). Tällainen toiminta pitäisi saada loppumaan jossa teknisesti ei toimi eikä pojilla ole selkärankaa vastata asialliseen kritiikkiin.
Kolmas tyytymätön
3.5.2017 10:20
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
En voi minäkään suositella. Mihin tahansa tukipyyntöihin sähköpostitse vastataan noin viikon viiveellä, homman saa hoidettua vasta kun soittaa perään, jos silloinkaan. Vastaukset ongelmiin ovat ympäripyöreitä ja välillä jopa älyvapaita.

Palvelimilla on jatkuvasti ongelmia ja kuormitukset ovat tapissa. Kaikki omat domainini olen loputakin saanut siirrettyä pois Louhelta.

Muualta saa huomattavasti parempaa palvelua halvemmalla hinnalla.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Louhi Networks arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu